HGS 6.Sınıf İndirimi Devam Ediyor
Reklamlar
-
.
Geçenlerde FSM köprüden geçtim HGS hesabıma yansıyan ücret 2.50 lira oldu...bilgilerinize sunarım...karayolları sitesinde 4.75 gözükmesine rağmen köprü geçişlerinde indirim devam ediyor...
yinede fazla buluyorum ama bunada şükür aga...otoyollar için durum ne tabi bilmiyorum...ama devam ettiğinden eminim..sizlere sordum herkes farklı birşey söyledi...ama durum budur...devlette bir mantık vardır...verilen hak geri alınmaz..bence bu çerçevede devam ediyor konu...indirim yap 2 ay sonra zamla birlikte indirimi unut falan ahmakcaydı zaten...
..
Reklamlar
-
Çok sağol metehan kardeşim sabah sabah güzel bir haber verdin!
Euzü billahi mine'ş-Şeytani'r-racîm Bismillahirrahmanirrahim
-
Hgs alıcam yalnız sadece şehir dışı gişelerde kullanıcam şehir içindeki gasp edilmeye çalışılan parayı plakayı kapatarak vermiyeceğim.... yeni makina için söylüyorum..
-
mete_han adlı üyeden alıntı
.
Geçenlerde FSM köprüden geçtim HGS hesabıma yansıyan ücret 2.50 lira oldu...bilgilerinize sunarım...karayolları sitesinde 4.75 gözükmesine rağmen köprü geçişlerinde indirim devam ediyor...
http://i.hizliresim.com/lvPzdg.jpg
yinede fazla buluyorum ama bunada şükür aga...otoyollar için durum ne tabi bilmiyorum...ama devam ettiğinden eminim..sizlere sordum herkes farklı birşey söyledi...ama durum budur...devlette bir mantık vardır...verilen hak geri alınmaz..bence bu çerçevede devam ediyor konu...indirim yap 2 ay sonra zamla birlikte indirimi unut falan ahmakcaydı zaten...
http://i.hizliresim.com/Yr85Dk.jpg
..
Yetkili mercilere haber verdim. Kalan 2,25'i almaya gelirler birazdan.
Motosikletli Kaplumbağa...
-
ya argadaşlar aslında üçün beşin peşinde değilim ama cebinizden zorla vergi veya harç adı altında 1 lira alınsa istense bu durum zorunuza gitmez mi...bu bağlamda rakam küçük ama mide bulandırıyor...
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:19 ----------
A.Volkan adlı üyeden alıntı
Çok sağol metehan kardeşim sabah sabah güzel bir haber verdin!
bende aslında deneme yaptım eğer tam ücret alınsaydı plaka kapamaya devam edecektim işin aslı...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
otoyollar araba ile aynımı 6 sınıfta?
-
bence değil indirim köprü için devam ettiğine göre otoyollar içinde devam ediyor...
-
mete_han adlı üyeden alıntı
bence değil indirim köprü için devam ettiğine göre otoyollar içinde devam ediyor...
ok ama ben sitesinde 6. sınıf göremiyorum acaba önce şemsiyeyi azcık yağlayıp kılıfa öyle soktuktan sonra ses gelmezse yağı kesip yağsızmı itelerler bilemiyorum. gene anarşist damarım tuttu.. aman be ne olacak sanki istikrar devam ediyorya ha yağlı ha yağsız nasılsa alıştık..
körlerin arasında tek gözlü adam kendini kral sanır
-
bektanist adlı üyeden alıntı
ok ama ben sitesinde 6. sınıf göremiyorum acaba önce şemsiyeyi azcık yağlayıp kılıfa öyle soktuktan sonra ses gelmezse yağı kesip yağsızmı itelerler bilemiyorum. gene anarşist damarım tuttu.. aman be ne olacak sanki istikrar devam ediyorya ha yağlı ha yağsız nasılsa alıştık..
ganga bu bence Karayollarının lakayıtlığıyla alakalı...adamlar ciddiyetsiz..denetleyen yok..hesap soran yok..sorumluluk yok o yüzden böyle...
düşünsene PTT bile sitesinde 6.sınıf hgsden bahsetmiyor...
http://ptt.gov.tr/ptt/#!ptt_hgs
-
-
http://www.kgm.gov.tr/Sayfalar/KGM/S...ollar/HGS.aspx
ARAÇ SINIFLARI NELERDİR?
Köprü ve otoyollarda HGS kullanıcılarının araçları 6 sınıf üzerinden ücretlendirilmektedir. Motosikletler 6. sınıf araç olarak HGS ye abone olabilir ve 24/10/2015 tarihinden itibaren 1. Sınıf araç ücretinin yarısı kadar bir ücret ile Otoyol ve Boğaz Köprülerinden geçişlerini yapabilecektir. HGS sürücülerinin, araçlarının sınıflarına uygun HGS etiketi kullanmaları gerekmektedir. Aksi durumda,Sınıf Uyumsuzluğu süreklilik arz eden sürücülerin HGS hesapları Kara Listeye girecektir.
www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den
-
Mantıklı olan hiç alınmaması
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)