Anahtarımı Kaybettim Yardım
Reklamlar
-
Merhaba Arkadaşlar 5 Ay Önce Almış Olduğum Scooterimin Anahtarını Kaybettim Motorculara Götürdüğümde İyi Bir Masraf Çıkardılar Bende Onu Karşılayamacağım Şuanlık Düz Kontak Diye Bir Yöntem Varmış Motorumu O Yöntem İle Nasıl Çalıştıarbilirim Bilgisi Olanlar Yardım Edebilirmi
Reklamlar
-
O dediğin olayı buradan öğrenemezsin aslında bilen de öğretmez, niyeti belli olmayan insanlara bende olsam aklı başında olan kimse yardımcı olmaz.
-
Forumda, tanışmadığımız ve niyetinizin ne olduğunu bilmediğimiz için, yanlış anlamayın ama hırsızlık için kullanılabilecek bir şeyin anlatılmasını beklemeyin. Şayet bunu anlatacak adam varsa onun akıl ve mantığından da şüphe ederim.
-
ata123 adlı üyeden alıntı
Merhaba Arkadaşlar 5 Ay Önce Almış Olduğum Scooterimin Anahtarını Kaybettim Motorculara Götürdüğümde İyi Bir Masraf Çıkardılar Bende Onu Karşılayamacağım Şuanlık Düz Kontak Diye Bir Yöntem Varmış Motorumu O Yöntem İle Nasıl Çalıştıarbilirim Bilgisi Olanlar Yardım Edebilirmi
yedek parça satan sitelerden al komple kontak tak kendin.masraflı bir iş değil senin niyetin farklı bence
-
ata123 adlı üyeden alıntı
Kontağı sök anahtarcıya git kontağı açıp içindeki sistemden yeni anahtarı yapsın.
Daha önce yedek anahtar yapmak için yaptırdım.
ver gazı... ver çoşkuyu
-
UNdocab adlı üyeden alıntı
Kontağı sök anahtarcıya git kontağı açıp içindeki sistemden yeni anahtarı yapsın.
Daha önce yedek anahtar yapmak için yaptırdım.
nasıl sökecez kontağı hocam
-
anahtari bulursam gotururum motorunu mal bulanindir niahaha :ç troll
-
Motor çalacak adam bu konuya bakmaz ama arkadaşın, akrabasının falan motorunu gezme amaçlı kaçıracak kişiler böyle bir girişimde bulunabilir.
-
Ondan ziyade çok pahalı değil scooter ise imobilizer filan yoksa basit ama bilemedim şimdi
-
Hiç hoş olmaz hırsızlara davetiye çıkartır
-
çok basitte ama öğretmek iyi olmaz ya, hırlısı var hırsızı var
ben ledlere kablo çekerken işi çözmüştüm
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)