Bodrumda yaşıyorum küçük bir yer
bu iki scooter yakın fiyat aralığında + ve - yönleri ile hangisini tercih ederdiniz yada bu fiyat aralığında ne tercih ederdiniz max bütçem 7.000tl 2. el düşünmüyorum
Bodrumda yaşıyorum küçük bir yer
bu iki scooter yakın fiyat aralığında + ve - yönleri ile hangisini tercih ederdiniz yada bu fiyat aralığında ne tercih ederdiniz max bütçem 7.000tl 2. el düşünmüyorum
Az önce açtığım Hero plasure konusunu bir okumanızı tavsiye ederim.
Pek bana hitap etmiyo malesef
Malesef o kadar bütçe yok
Spacy alpha yaklaşık bir yıl kullandım sattım hiçbir sıkıntım yoktu çok memnundum. cbr 250 almak için sattım. yalnız istediğim fiyata satana kadar biraz beklemek zorunda kaldım. bir sorun olursa sorabilirsin.
ikisinide kullandım, spacy çok konforlu ve rahat, fly 100 , kütük gibi onun yanında
Suzuki Adressde inceledim ancak biraz görüntü önemli benim için 2. el vespa düşündümde çok pahalı gerçekten spacy özellik bakımından gerçekten muazzam olmuş eski spacy sürmüştüm rahat bir motordu ancak şu yeni alphaların görünüşleri gerçekten hiç hoş değil henüz fly sürmedim nasıl bilmiyorum
Denemedim, kullanmadım ama hero dash vx'i bayiye gidip inceleyin derim. Varsa test sürüşü de yapın. Güzel bir alternatif.
Piaggio Fly 100 kullanıcısıyım ve çok çok memnunum.
1. Çok az yakıyor (100km de 2.2lt)
2.Görüntüsü herkes tarafından beğenildi şimdiye kadar.
3.Vergisi yok
4.7 Aydır hiç bir sorun çıkarmadı
5. Soğuk havalarda ilk marşta çalışmıyor , genel olarak vespalarda bu sorun var 2. de 3.de çalışıyor
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)