Sıfır motora 1400 tl sigorta normal mi ?
Reklamlar
-
Herkese merhaba arkadaşlar 3-4 gündür araştırmalar sonucu en ucuz sigorta 1300 tl çıktı bu normal mi yoksa araştırmaya devam edeyim mi çıldırıcam 300 tl lik sigortalar 1300 lere çıkmış olamaz dimi ? etraftaki yaptıranların söylediklerini de arıyorum bu forumdan sağolsun bir kaç arkadaş yardımcı oldu ama sonuç değişmedi ne yapmak lazım ???
Reklamlar
-
Normal değil anormal
-
Kuba xcg 100 e mi 1400 sigorta çıktı ?
-
Yahu arkadaslar ayni konulari acip acip durmayin gari, sigortanin motorunun modeli markasi ile dogrudan ilgisi yoktur senin marka ve modelinle iliskisi var off ...
-
Bunun çaresi plakası olan herşeyden kurtulmakdan ibarettir, yada çekme belgesi çıkartıp bu iş düzelene kadar bir köşede yatırıcaz aletleri.Buna göz yumanlarında iğnenin ucunu tatması gerek, vergi benzin satışı vizeden gelen paydan yoksun kalırsa hükümetin belki bu konudaki fikirleri değişir.
-
taksinin birinin arka camında trafik sigorta soygununa dur diyelim diye bir yazı gördüm dün,,tam okuyamadın ama,yarın veya pazartesi günü için eylemmi bişey var galiba,haberi olan varmı
-
26sinda bir organizasyon olacakmış diye biliyorum.Nasıl ne şekilde olur araştırmak lazım.
-
150lik motoruma 2000 tl cikti memleket gosterdim babanin ustune aldim 400 tl cikti
-
YERUÇAĞI adlı üyeden alıntı
taksinin birinin arka camında trafik sigorta soygununa dur diyelim diye bir yazı gördüm dün,,tam okuyamadın ama,yarın veya pazartesi günü için eylemmi bişey var galiba,haberi olan varmı
Pazartesi gecesi 23:00'da Leventte sigorta merkezi önünde eylemleri var. ve gayette haklılar. bizlerin de katılması lazım ki bu faiş fiyata bi dur diyelim.
-
Peder adlı üyeden alıntı
Pazartesi gecesi 23:00'da Leventte sigorta merkezi önünde eylemleri var. ve gayette haklılar. bizlerin de katılması lazım ki bu faiş fiyata bi dur diyelim.
Parelelciler orada yani..... bunu anlamayanlar olabilir ironi yapıyorum... Nede olsa hak arayan ya darbeci yada paralelci oluyor.
körlerin arasında tek gözlü adam kendini kral sanır
-
BU MİLLETE AZ BİLE SİGORTA FİYATLARI.ESKİDEN ÜZÜLÜRDÜM ZAM VS... GELİNCE. ŞİMDİ HİÇ ÜZÜLMÜYORUM. İSTİKRAR VAR MEMLEKETTEE HEY GİDİ HEYYY.. 14 YILDIR ZAM ÜSTÜNE ZAM ZAM DOYMUYORLAR ACIMAK YOKK HERŞEYE ZAM ZAM. AMA KONU MAAŞLARA GELİNCE %2 ZAM .MARKET VE PAZAR FİYATLARINDAN HABERİ OLAN VARMI?.BU ÜLKE DÜNE KADAR TARIM DA KENDİ KENDİNE YETEBİLEN DÜNYADA 7 ÜLKEDEN BİRİYDİ.ŞİMDİ İSE SAMAN DAHİ DİŞARIDAN ALIYORUZ.BAZI ŞEYLERİN ACISI HEMEN ÇIKMAZ BU MİLLETE VE ÜLKEYE YAPILAN ŞEYLERİN ACISI ÇOK KÖTÜ ÇIKACAK. 3500 TL İMAM MAAŞ ALIYOR GÖREVİ VATANDAŞA 950 TL İLE GEÇİNMEYİ BEYNİNE İŞLEMEK. CAMİLER BİLE SİYASET DERS YERİ OLDU.KİMSE AĞLAMASIN BU ÜLKEDE....HER ŞEY GÜZEL
-
ama ama camiye ayakkabı ile girdiler...
-
Ciddî olamazsınız abi 1700 2 bin ne demek yahu arabami lan bu sanırım kasko mahiyetinde )
-
Bu mesele siyasi bir mesele degil matematik meselesi.Devletin bu isin icinde olmasi zaten sacma sapan birsey cunku konunun mantigini cozemiyorlar.
Ticari araclarin ve cok kaza yapanlarin yuku yetmiyormus hibi uyanik hirsuzlarinda yukunu vatandasa yukluyorlar.
Bu is yine matematikle cozulur.ingilteredeki modele girmeyecegim orada Thatcham denen kamu kurumu uretilen arabaya bile sigorta primi kapsaminda mudehale eder.
Turkiyede bu is kasko ve trafik sigortasinin tek bir tadit paket sigortasi ile birlesmesi ile cozulebilir.
Bu policeyi ortalama 1000 liradan satip her kazada kusur oranina gore hasara katilim payini %10 arttirirsaniz kotu niyetide zarar yukunude onemli seviyede engellemis olursunuz.
Cok kaza yapana ve hirsiza bedel odetmezsen primleri yukseltmen bu sorunu cozmez.
Bu prim artislarindan sonra sigorta sirketleri bu yil sonu 10 mia TL kar ederse musterisine indirimmi yapacak.
Bana dorarsaniz bu sektor adam olmaz.İslerini cok kotu yapiyorlar.
-
Onurhan D adlı üyeden alıntı
Kuba xcg 100 e mi 1400 sigorta çıktı ?
Yok Pulsar 200 ns e çıktı sıfır aldım da kubaya çıkan fiyata herhalde gülersiniz zürich sigorta tam 7200 tl çıkardı ve herhangi bir kazam yok ben olaya anlam veremiyorum
-
eylememi katılcaz,kazanmı kaldırcaz,bişeyler yapmamız lazım,bu böyle olmaz,çok zoruma gidiyo zorla kazık yemek
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)