Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Katlanabilir sirtlik (sirtlik ve bagaj sıkıntısı)

Motovento
    REKLAM ALANI

Selamlar.
    Hepinizin bildigi gibi sirtimizda, hayati bolgelerimiz var. Olasi bir kazada felce kadar goturebilecek bu bolgeleri iyi korumak gerektigini dusunuyorum. Mont sirtliklarina nedense bir turlu guvenemiyorum. Ayrica sirtlik almak istiyorum ama...
    Malum motosikletlerde bagaj sorunu var. Ornek verelim motorumuz Duke. Diyelim ki topcase taktirdik (ben yakistirmiyorum). Bu topcase icine (motosiklet pantolonu giydigimizi varsayarak dizlikler ustumuzde kalacak) kaski mi, montu mu, sirtligi mi, hatta uzun sure kalacaksak botumuzu mu koyalim? Hangi birini alacak bu canta? Bazende diyorum ki hadi sehir ici maxi scooter aliyim bol bagaj hepsi sigar. Ama onda da sirt koruma meselesi var.
    Isin ozu siz sirt koruma isini nasil hallediyorsunuz? Montun icine aldigim koruma beni tatmin etmiyor acikcasi. Sizcede sirtlik ve bellik bir arada olan korumalar daha faydali degil mi?
    Birde su linkteki urun katlanabilirmis. Ben genelde alpinestars kullaniyorum ama bildigim kadariyla alpinde katlanabilir sirtlik korumasi yok. Varsa linkini atar misiniz? Sizce ne yapmaliyim? En sonunda su bagaj yuzunden maxi scootera gececegim az kaldi.
    Urun bu: http://www.motodium.com.tr/#product&id=5613
    Allah askina siz robocop gibi gezmeden nasil hallediyorsunuz bu isi?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    berkay3212 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 600 RR 2015
    http://www.motomaxonlineshop.com/knox-kompakt-sirt-koruma-pmu623

Bende bundan var katlanabiliyor. ce onayı ve en1621-2 onayı var.
    Çok hafif ve rahat hissetmiyorsun fakat racing oturuş pozisyonunda mont altına giydiğimde boynumda ağrı yaptı nedense dik ve hafif kambur oturulan motorlarda öneririm.

Mexico bunu beğendi.

Alıntı berkay3212 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    http://www.motomaxonlineshop.com/knox-kompakt-sirt-koruma-pmu623

Bende bundan var katlanabiliyor. ce onayı ve en1621-2 onayı var.
    Çok hafif ve rahat hissetmiyorsun fakat racing oturuş pozisyonunda mont altına giydiğimde boynumda ağrı yaptı nedense dik ve hafif kambur oturulan motorlarda öneririm.

http://i.hizliresim.com/VvzO6Z.jpg
    http://i.hizliresim.com/lvNX9J.jpg
    Hocam alttaki foto katlanmış hali mi? Ortalama 1 kask kadar ufalıyor yanlış anlamadıysam öyle mi?

berkay3212 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 600 RR 2015
    Katlanmış hali.
    Kasktan daha ufaktır kare şeklinde katlanıyor. Kutu gibi.
    Ben %30 indirim varken aldım.

Alıntı berkay3212 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Katlanmış hali.
    Kasktan daha ufaktır kare şeklinde katlanıyor. Kutu gibi.
    Ben %30 indirim varken aldım.
    Tesekkur ederim cok isime yaradi

EldekiDebryj - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DUKE 200
    Ben ekipmanlarimla duruyorum.Hıc yük olmuyor kaç senedir. :D Niye sevmiyorsunuz merak ettim ?
    Çok açilıyor bu konular kask nereye koysam , onu nereye koysam. :D

Alıntı EldekiDebryj adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben ekipmanlarimla duruyorum.Hıc yük olmuyor kaç senedir. :D Niye sevmiyorsunuz merak ettim ?
    Çok açilıyor bu konular kask nereye koysam , onu nereye koysam. :D
    Benim icin mesele degil aslinda ama kiz arkadasimla ciktigimizda 2 kask, 2 mont ivir zivir robocop gibi oluyoruz. Bende bu ise bir cozum bulmaya calisiyorum iste kendimce

DamienRice - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha TDM 900 A
    Alıntı Mexico adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Benim icin mesele degil aslinda ama kiz arkadasimla ciktigimizda 2 kask, 2 mont ivir zivir robocop gibi oluyoruz. Bende bu ise bir cozum bulmaya calisiyorum iste kendimce
    o şekilde avm gezmek nedir çok iyi bilirim

Alıntı DamienRice adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    o şekilde avm gezmek nedir çok iyi bilirim
    Hah tam da o iste :D ben nefret etsem de mecbur gidiyorum onunla ama hem orada daraliyorum hemde ekipmanlar derken deliriyorum.

DamienRice - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha TDM 900 A
    Hah tam da o iste :D ben nefret etsem de mecbur gidiyorum onunla ama hem orada daraliyorum hemde ekipmanlar derken deliriyorum.
    birde sevgilin ürün bakarken mont ve kaskı sana verir hepsini sen tutarsın bir süre

Kocaeli İl Temsilcisi Ezio41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2016 Yamaha XJ6 Diversion F ABS
    Cbf varken onda arka topcase vardı . O zamanlar avm'ye gideceğim zaman kız arkadaşımla , botları pantolonu çantaya atar , kaskları sırtımızda taşır , montlarda üstümüzde olurdu . Şuan ki motorumda ise topcase olayı olmadığı için , kaskı pantolonu motora bağlıyorum . Mont üstümde oluyor . Uzun botları ise ırgat gibi sırt çantamda taşıyorum . Çok zor ve yorucu oluyor . Sırf bu eşya taşıma olayından dolayı motoru satıp çanta takabileceğim bir motor arıyorum .
    Honda CBF 150 < Kawasaki Z 250 SL < Yamaha MT-25 < Yamaha XJ6 Diversion F

Motosikleti
    DUKE 200
    Ee nolacak herkes kendi kaskını taşısın bizde benim adamla arada avmye ugruyoruz, sadece kask oluyor elimizde, kaskın içindede eldivenler. :D öyle mont, sırtlık, bot soyunmuyoruz toptan,
    biyere geçip oturunca montu, sırtlığı çikarıp sonra giyiyoruz. :D Bazıları cidden eziyete çevirmiş işi herşey çıkarılır mı -.- ilginçmiş :D

Alıntı Ezio41 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Cbf varken onda arka topcase vardı . O zamanlar avm'ye gideceğim zaman kız arkadaşımla , botları pantolonu çantaya atar , kaskları sırtımızda taşır , montlarda üstümüzde olurdu . Şuan ki motorumda ise topcase olayı olmadığı için , kaskı pantolonu motora bağlıyorum . Mont üstümde oluyor . Uzun botları ise ırgat gibi sırt çantamda taşıyorum . Çok zor ve yorucu oluyor . Sırf bu eşya taşıma olayından dolayı motoru satıp çanta takabileceğim bir motor arıyorum .
    Valla ben maxi scooter dusunmeye basladim. Zaten yaza dogru satacagim motoru. Bir sure ara vermem gerekiyor sonrasinda bakacagim artik.

Ee nolacak herkes kendi kaskını taşısın bizde benim adamla arada avmye ugruyoruz, sadece kask oluyor elimizde, kaskın içindede eldivenler. :D öyle mont, sırtlık, bot soyunmuyoruz toptan,
    biyere geçip oturunca montu, sırtlığı çikarıp sonra giyiyoruz. :D Bazıları cidden eziyete çevirmiş işi herşey çıkarılır mı -.- ilginçmiş :D
    Ben sicaga hic gelemem. Avm sicakligi malum. Zaten nefret ediyorum kalabalik ve kapali yerlerden bide ustum basim dolu olunca geriliyorum.

Motosikleti
    DUKE 200
    Valla ben maxi scooter dusunmeye basladim. Zaten yaza dogru satacagim motoru. Bir sure ara vermem gerekiyor sonrasinda bakacagim artik.

Ben sicaga hic gelemem. Avm sicakligi malum. Zaten nefret ediyorum kalabalik ve kapali yerlerden bide ustum basim dolu olunca geriliyorum.
    Duke200 kullandım ve aşık oldum.Cbr filan gözüm görmez oldu yaza cbr satacağım bende duke modellerinden bir tane kapmayı düşünüyorum.Siz sirf esya icin guzelim duke birakıp scootera mı gececeksiniz valla saka gibisiniz. :D Ben bayıldım duke e ^^ Çok güzel motor. Hayırlısı olsun.
    Mexico bunu beğendi.

Duke200 kullandım ve aşık oldum.Cbr filan gözüm görmez oldu yaza cbr satacağım bende duke modellerinden bir tane kapmayı düşünüyorum.Siz sirf esya icin guzelim duke birakıp scootera mı gececeksiniz valla saka gibisiniz. :D Ben bayıldım duke e ^^ Çok güzel motor. Hayırlısı olsun.
    Motosiklete mecburiyetten bir süre ara vereceğim. Sonrasında işler istediğim gibi giderse Duke 390 alırım büyük ihtimal. Ama yanına en azından bir joymax-xmax iyi olur.
    Duke her gün yeniden aşık eder merak etmeyin. Kalitenin tadını alan aşık oluyor
    EldekiDebryj bunu beğendi.

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler