Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Nitro Aikido Kask Yardım

REKLAM ALANI
    KIDI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GV250
    Bir süredir kask arıyorum ve 0-700 TL arasındaki kasklara bakıyım dedim ve bazılarının polikarbon ve sharptan 5 yıldız alamamış olması, kaskın üst kısmı korumasının iyi fakat yan taraflarının zayıf olması benim kararımı değiştirdi.(Pek anlamıyorum hatta hiç anlamıyorum diyebilirim internetten araştırdığım bilgiler dediklerimin hepsi).
    Sonra 379 TL ye Nitro Aikido kaskını önerdiler
    Sharp 5 yıldız
    Fiberglas-kompozit
    ve diğerlerine göre ucuz
    Siz bu kaskı benden daha iyi biliyorsunuz önerirmisiniz arkadaşlar. Teşekkürler. (Chopper tarzı bir motor kullanacağım)

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Stunt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    çok var sığmıyor :)
    bütçe 700 tl ise agv alabilirsin

Motosikleti
    Hyosung GV250
    Alıntı Stunt adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bütçe 700 tl ise agv alabilirsin
    Bu kask için ne diyorsunuz onu merak ediyorum fiberglass-kompozit ve sharptan 5 yıldız almıs agv nin çoğu modelinde kaskın yan kısımlarında koruma buna göre düşük

ogzcngdk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kuba Dragon 50 - Hero X Pulse 200 - Puch Maxi S
    sharp testlerine bakıcak olursak kask güvenlik açısından çok iyi, bende geçenlerde kendime yeni kask aldım bu kaskta seçenekler arasındaydı ama ben konforuda göz önünde bulundurduğum için başka kask aldım aynı paralara...

eğer güvenliğe önem veriyorsanız alabilirsiniz. ama ses yalıtımı, konforu, görüşü nasıldır? bunlarıda göz önünde bulundurmak gerek.

eğer cruiser kullanıyorsanız görüntü olarak uyum sağlamayacaktır motorunuzla.

Motosikleti
    Hyosung GV250
    Alıntı ogzcngdk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sharp testlerine bakıcak olursak kask güvenlik açısından çok iyi, bende geçenlerde kendime yeni kask aldım bu kaskta seçenekler arasındaydı ama ben konforuda göz önünde bulundurduğum için başka kask aldım aynı paralara...

eğer güvenliğe önem veriyorsanız alabilirsiniz. ama ses yalıtımı, konforu, görüşü nasıldır? bunlarıda göz önünde bulundurmak gerek.

eğer cruiser kullanıyorsanız görüntü olarak uyum sağlamayacaktır motorunuzla.
    Başka bir markada alsam siyah kapalı kask alacaktım o yüzden başlangıç motorum 125 lik veya 250 lik bir chopper olacak ve şuan görüntü pek düşünmüyorum öğrenmem lazım bazı şeyleri tamamen

Motosikleti
    ogzcngdk bunu beğendi.

Motosikleti
    Hyosung GV250
    Evet okumuştum ben hala karar aşamasındayım ondan size danışıyorum sizin bana önerebileceğiniz markalar var mı uygun bütçeli (0-600 veya 0-700 TL arası)

Motosikleti
    marushin999 alabilirsin, 800-1000 tl arası değişiyor

Motosikleti
    Hyosung GV250
    Alıntı Stunt adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    marushin999 alabilirsin, 800-1000 tl arası değişiyor
    Peki teşekkür ederim ilginiz için iyi geceler
    Stunt bunu beğendi.

Berkec. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Spacy
    Sana tavsiyem beğendiğin kaskı almadan önce bir de kabuk malzemesine FC moto dan kontrol et bazı kaskların malzemesinni yanlış giriyorlar

western - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda 125 Ace
    Benim kaskım da nitro. Gayet memnunum.

LynXMaSTeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 650F | Honda CB750 Hornet
    güvenliğini test etmedim, inşallah etmem de, ancak konfor olarak çok zayıf, alnında iz bırakabilir, vizör çok buğu yapıyor, aşırı rüzgar alıyor, ayrıca yanak pedlerinin alt kısmındaki çakma deri soyuluyor ve süngerler meydana çıkıyor, double d bağlantının çıtçıtı hemen kopuyor.
    ayrıca geçenlerde elimden düşürdüm, yaklaşık 1 metre mesafeden tam tepesi yere değecek şekilde düştü ve üst kısımdaki plastik kısım çatladı.

Berkec. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Spacy
    Alıntı LynXMaSTeR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    güvenliğini test etmedim, inşallah etmem de, ancak konfor olarak çok zayıf, alnında iz bırakabilir, vizör çok buğu yapıyor, aşırı rüzgar alıyor, ayrıca yanak pedlerinin alt kısmındaki çakma deri soyuluyor ve süngerler meydana çıkıyor, double d bağlantının çıtçıtı hemen kopuyor.
    ayrıca geçenlerde elimden düşürdüm, yaklaşık 1 metre mesafeden tam tepesi yere değecek şekilde düştü ve üst kısımdaki plastik kısım çatladı.
    Buğu konusunu geçelim Pinlock'suz her kask buğu yapıyor ama Double D bağlantısının çıtçıtı hemen koptuysa kaza sırasında ne olur belli olmaz iyi bir kask değilmiş belli ki :(
    Kaskınız kaç yıllık

lawyer_16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Xmax
    Alıntı LynXMaSTeR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bendede nitro aikido var bu yoruma aynen katılıyorum. kaskın kabuğu da sağlam değil 1 kez elimden düşürdüm kabuğunda birçok soyulma oldu.nitronun iyi tarafı çene tarafındaki ince kubaş parçası sayesinde alnınıza rüzgar gelmiyor. ls2 kaskta boğazıma çarpan rüzgar direkt kaskın içine girip alnıma vuruyordu. bir daha nitro alacağımı hiç sanmıyorum.

vsvr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CF Moto 650 MT
    Alıntı Berkec. adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Buğu konusunu geçelim Pinlock'suz her kask buğu yapıyor ama Double D bağlantısının çıtçıtı hemen koptuysa kaza sırasında ne olur belli olmaz iyi bir kask değilmiş belli ki :(
    Kaskınız kaç yıllık
    MT Revenge kullanıyorum. Normalde bu kaskı 700 tl bütçesi olan birisine önermem. Ancak buğu yapma konusunda, nerdeyse sıfır buğu yaptığını söyleyebilirim. Pinlock aldım. Hala açmadan posetinde duruyor. Takma ihtiyacı hissetmedim. Ama Nitro düşünülüyorsa, bence MT Revenge alınmalı.
    nokiaxxx bunu beğendi.

LynXMaSTeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 650F | Honda CB750 Hornet
    Alıntı Berkec. adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kaskınız kaç yıllık
    kaskı 2014 ekim veya kasım ayında aldım, içinde ocak 2014 yapımı olduğu yazıyor.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)