Motosikletin sana hiç trip atıyor mu, ya banane ben bugün çalışmak istemiyorum diyor mu, sen bir yere gitmek istediğin zaman sana ben oraya gitmem diyor mu, yılbaşı,14 şubat,tanışma yıldönümü,doğum günü vs gibi özel günleri var mı? Yok değil mi? Ozaman cevap belli bol şans.
Cok konustum.Ancak bunada yorum yapayım.
Kızlar pasifize etmeye calışmaktan çok zaten pasif erkeklerin üstüne bu kadar acımasızca yürür.Sende kıyamamaktan ziyade sevdigin icin kaybetme korkun var ama bu çok fazla ve kızda bunu biliyor, kullaniyor.
Bizde eşimle bazen zıt düşeriz bazen o beni dinler, bazen ben onu ama eşimde bana "orada dur" demesini bilir
Bende aynı sekilde "dur" demeyi bilirim. Olay sadece motosiklet degil azicik karakteriniz, durusunuz net olsun bazı konularda diyorum. Degil sevgililik, evlensenizde butun hayatinizin yonetimini birinin eline teslim etmeyin.Tasma takmaktan farksiz yasiyorsunuz.
Baskan yas kac bilmiyorum ama benden buyuk oldugun aşikar,benden buyuksen artik belirli olgunlugada erismissinizdir ve bazi konularda anlayisla karsilanacagida bi gercektir. Sevgili,eş ne bileyim artik adina her ne denirse. Egerki sizi kisitliyor,surekli sıkıyo ise olmamistir abi. Kabul ediyorum karsilikli fedakarliklar,bazi huylardan vazgecme vs durumlari olabilir ama motorsiklet,araba vs bu konularda durmasi gereken yeri bilmeli. Benim butun kiz arkadaslarim herzaman biliyolardiki araba onlardan once geliyodu. Ben kendimi bilmisim araba sevdasi,hala araba sevdasi. kiz arkadasimla dolasirken bi araba gorup defalarca arkama donup baktigimi bilirim. Onlarda bunun farkindalardi ama beni boyle kabul etmislerdi.Araba kizi kiskanmiyosa kusura bakmada oda araba sevdami kiskanamaz (biraz abes ornek oldu kabul ) kiskanmamalida. Diyecegim odurki sizin bu sevdadan vazgecmeyeceginizi soyleyin,gerekirsede gerekeni yapin baskanim. Eş dedigin seni kisitlamaz,birbirinizin hobileriyle,sanki kendi hobilerinizmişçesine dogal eglenebiliyosaniz iste ozaman dogru eşi bulmussunuz demektir. Bu konuda size sabir diliyorum. Keyifli forumlar baskan
Hocam özelden sana bir yazı atacağım, evir çevir yengeye gönder.
Birden motosiklet alacağım demen sıkıntı yaratmış, aileme motoru kabul ettirmek için bi' strateji kullandım çok işe yaradı.
İlk başta AEA'nın videolarında anlattıklarını anlattım. Sonra motor resimlerini gösterip nasılmış falan dedim. Sonra ilerde inşallah alacağım dedim. Sonra da yakın zamanda almak istediğimden bahsettim zor olmadı. Keşke bu taktikle ilerleseymişsin, ısınmadan koşmaya başlamışsın bacakların sakatlanmış
her zaman kendi bildiğini oku. bu şekilde hem ne yanlis ne dogru ogrenirsin hem de etrafindaki insanlarin seninle olan iliskisinin samimiyetini sorgularsin.
Müdür sen motoru aldigin zaman zaten yenisini bulursun kiyaslanmaz bile motor sevgilidir asktir candir bebektor cocuktur dirdir etmez uhhhh daha ne olsun
Yaş kaç ona göre konuşalım...
Aynı durumu bende yaşıyorum. Sebebi ise motosikletle kaza yapmış olmam.Tercihe gelince Asla ve asla hiç bir vasıta ile bir insan mukayese edilemez.Tabi karşıdakide olayı ben mi o mu ikilemine getirecek kadar bencil olmayacak...
Böyle şeylere hiç gelemem, onun tasasını bile düşünemez.Beni seven kararlarımla sever ki öyle oluyor, hayatımda hiçkimsenin karar verme rolü olamaz ailem dahil.Kararımı destekleyen destekler, desteklemeyen umur dışı.Motor alacağım dedim, Babam çok kızdı istemedi, geri ver dedi, ama bilirlerki ben kafama koyduğumu yaparım Kız olayını konuşmaya gerek bile yok aileden sonra Kolay gelsin kardeşim..
motora sadece arazıde bın. ulasım aracı olarak kullanma. arazıye de kız arkadasını da gotur ufaktan alıstır. taviz verecek gıbı gorunuyorsun.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)