Kız Arkadaşımı motosiklete ikna edememek!!
Reklamlar
-
Reklamlar
-
forumdan anladığım kadarıyla kız arkadaşı olmayan tek ben varım
-
Bizimkisi gitti kendi aldı kaskını bana aldırtmadı ilk etapta bayağı bir korkuyordu ama zamanla alıştı şuan çok iyi durumlar yazın uzun yol planımız var Umarım ikna edersin dostum, Sevdiğin insanla birlikte sürmek daha bir zevkli oluyor
-
Sizi olduğunuz gibi kabul eden insanlarla beraber olun, taviz vermeyin ayrıca kendi benliğinizden. Altından kalkamazsınız sonra
-
Benimki de motosiklete ikna olmadı ben de satılığa çıkarttım. 88 doğumlu iyi yemek yapar iyi kızdır.
-
ZamboKage adlı üyeden alıntı
Evet motosiklet tehlikeli ama hepiniz biniyorsunuz siz bu riski göze alarak biniyorsunuz hayattan zevk almak için birazda tehlike almak lazım değilmi vücut adranelin salgıladığı sürece bir eylemden zevk alırız bizi hoşnut eder.
Onun için motosiklet tehlikeli kabul ama bunu tehlikeli yapan bizleriz motosiklet biz olmadan ayakta duramayan gidemeyen uysal bir alet onu tehlikeli yapan sürücüler,etraftaki faktörler güzel bir eğitim alınırsa bu risk in %50 düşeceğine eminim herzaman tedbirli gezersek birşeyleri önceden planlayarak motosiklet sürersek sanmıyorum ben kolay kolay kaza yapacak insan.
Şimdi kız arkadaş olayına gelirsek 23:50 de ayrıldık yollarımızı ama motosiklet yüzünden değil 2 haftadır sürekli basit şeylerden kavga çıkıyordu en doğrusu yolları ayırmak diye düşündük ve ayrıldık zaman göstericek doğru kararmı yanlışmı.
Adam ayrıldık demiş demek ki konu kapanmış millet hala ayrıl gitsin,seni sevdiğinden yapıyor,ona küçük kasklar al diye öneride bulunuyor.Okumayı pek sevmiyoruz sanırım.
-
Mamba09 adlı üyeden alıntı
aga çok şanslısın. motoru aldığında o korktuğu için bi ekipman parasıda ona ayırmayacaksın. benim hatun bi bırakmıyor ki tek bineyim. her motora binmeden önce de başımın etini yiyor "bana yeni kask alalım, yeni mont alalım" :D
aynen hava yağmurlu araba ile çıkalım diyorum yok motorla cıkalım diyor :D
-
Onların kafasıyla düşünmek lazım tabiki seni bastırmak isteyecek,karşı çıkacak ama sen kendini onunla kıyaslamayacaksın bi erkek olarak,hatta böyle konularda attığı triplere gülebilirsin,eğlenebilirsin ama sinirlenmek olmaz,ciddiye almak olmaz.Alırsın motorunu çıkarsın karşısına her zaman olduğun tavrınla,olgun bi şekilde konuşursun emin ol seni daha çok sevecek daha çok saygı duyacak,erkekliğini hissettir ona kadınlar gibi kelimelerle tartışarak bastırmaya çalışma,uygulayarak konuşmasına fırsat verme.Ona karşısında bi erkek olduğunu öğret,saygınla ve bahsettiğin şeyleri yaparak.Ayrıca ayrılmışsınız,barışırsınız fazla ciddiye alma boşver her konuda konuşsun takılma,keyfine bak.
-
EldekiDebryj adlı üyeden alıntı
Ben kizlara laf söylüyordumda erkekler daha beter.Altı üstü sevgili.Bence herkes yerini bilsin, bildirin. Seviyorsa saygi duymak zorunda. Hangi sevgili bir anneden çok sevebilir ? Ailen onay vermiş, sanki ailen seni ölüme itiyorda ona mı düşmüş tasası. Neyse Daha fazla konuşmayacağım. :D
Duzgün oneri istemissin tamam illa ayrilmana gerek yok amakafana koydugunuda yap bu konuda en azi dan kız gitmesin diyede bu kadar kul köle olmayın.
Ailesi izin vermiş mi acaba oda var kız arkadaşı ailesine anlatırsa al bir sıkıntı daha gizli alıyorsa eğer
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:57 ----------
jimi_hendrix adlı üyeden alıntı
forumdan anladığım kadarıyla kız arkadaşı olmayan tek ben varım
Yanlız değilsin yoldaş
-
linkinpark20 adlı üyeden alıntı
Benimki de motosiklete ikna olmadı ben de satılığa çıkarttım. 88 doğumlu iyi yemek yapar iyi kızdır.
Yemek önemli hacı.
-
KIDI adlı üyeden alıntı
Ailesi izin vermiş mi acaba oda var kız arkadaşı ailesine anlatırsa al bir sıkıntı daha gizli alıyorsa eğer
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:57 ----------
Yanlız değilsin yoldaş
abi ben makinacıyım da senin durum ne
-
Kilibiklik yapma al goster.
-
yok kardeşim ayrılmana falan gerek yok ... o kardeşimşizin üç derdi olabilir
1)sana bişey olmasından çok korkuyordur
2)motorsiklet kullanıcılarını tarz olarak devamlı başka kızlarla gezen tipler zannediyordur
3)motorsiklet aldığında ona daha az zaman ayıracağını düşünüyordur.
Bu üç konuyu başlıklara ayırarak ona uygun bir dille anlatırsan sıkıntı olmayacaktır. Hatta sen işte iken döndüğünde motorunu tertemiz bulabilirsin senin adına temizlemiştir.Kısacası ne motordan nede sevdiğin kızdan vazgeçmek zorunda değilsin.Abi bu işin böyle olacağını nerden biliyorsun dersen ..KENDİMDEN BİLİYOM AYNI ŞEYLERİ YAŞADIM ...ŞUAN YENGENİN AYRI BİR MOTORU VAR))))
-
öyle oldu yani beyfendi ben sana engel oluyorum tamam engel olmayacak birini bul o zaman. diyen insandan hayır gelmez.
-
Dönerse senindir biz pide söyledik
-
benimki ilk donemler motorcuları serserı sanıyordu
nereye gıttıgıme kımle gıttıgıme karısıyordu
oysa gıttıgım kısıler ıcerısınde en bos adam bendım
su an kımlerle takıldıgımı bılıyor da rahatım o konuda
sonuna kadar motor arkadaslar
-
Birisi cikip kizi getir meydanda dovelim diyecek
-
linkinpark20 adlı üyeden alıntı
Benimki de motosiklete ikna olmadı ben de motosikleti satılığa çıkarttım. 88 doğumlu iyi yemek yapar iyi kızdır.
Böyle daha iyi değil mi?
-
-
jimi_hendrix adlı üyeden alıntı
abi ben makinacıyım da senin durum ne
Bende mühendisim anlarım halinden
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)