Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Topkapı E5 bağlantı yolunda yaptığım kaza

REKLAM ALANI
    sonalp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha tracer
    Şaka gibi bir kazadan şans eseri ben ve motorum hasarsız çıktık. Çok şükür. Önümdeki trafik aniden durdu ki hızım 40 km/sa, bende durdum ama arkamdaki yaşlı amcam duramayınca o bana ben öndekine benim plaka yamuldu, amcanın sol tampon paramparça oldu, öndeki araçın sol sampon içeriye göçtü, park sensörleri arzalandı. Önümde araç olmasa bariyerlere çarpaçaktım şanslı mıyım yoksa Allah ın sevdiği kulmuyum bilemedim. Tez vakit bir sadaka vermek lazım. Cümleten kazasız belasız keyifli sürüşler.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    AFRICA TWIN CRF1000L DCT
    Geçmiş olsun. Kaldı 8 can...!

Motosikleti
    yamaha tracer
    Alıntı ee_ee adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Geçmiş olsun. Kaldı 8 can...!
    Teşekkür ederim, kaç kaldı bilmem ama, her üzerine bindiğimde bu son binişim olabilir demiyor değilim. Bu arada 26 Ocak ta Africa Twin lansmanı var, kozyatağı hilton da, ben katılmayı düşünüyorum potansiyel bir alıcı olarak, lakin bir türlü fiyatı netleştiremediler... En son 2000 TL kapora istediler, siz verdiniz mi ?

Seduje - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Ninja 250 SL ABS
    Çok Geçmiş Olsun . .

mertky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Piaggio Beverly 500 Cruiser
    çok geçmiş olsun.

Alıntı sonalp adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Teşekkür ederim, kaç kaldı bilmem ama, her üzerine bindiğimde bu son binişim olabilir demiyor değilim. Bu arada 26 Ocak ta Africa Twin lansmanı var, kozyatağı hilton da, ben katılmayı düşünüyorum potansiyel bir alıcı olarak, lakin bir türlü fiyatı netleştiremediler... En son 2000 TL kapora istediler, siz verdiniz mi ?

bilgiyi nereden aldınız, internetten araştırdım ama göremedim dışarıdan katılımcı alıyolarsa evimin dibi bende katılmak isterim

Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Sizin şans faktöründe bir problem var sanırım cbr500'ü çaldıralı da 6 ay olmadı daha. Umarım başka sıkıntılar yaşamazsınız böyle.

Motosikleti
    AFRICA TWIN CRF1000L DCT
    Evet aldım. Duzu 43500. Dct 460000. Fuara kadar. Fuarda farklı fiyat olucak deniyor.

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:05 ----------

Bende orada olacağım bu arada...

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:08 ----------

Alıntı mertky adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    çok geçmiş olsun.

bilgiyi nereden aldınız, internetten araştırdım ama göremedim dışarıdan katılımcı alıyolarsa evimin dibi bende katılmak isterim
    Evet dışardan alıcaklar hocam. Ancak bir sorum var. Motorunuz cbf150 (yanda yazdığına göre) kalkıp 1000cc Africa Twin almayacağınızı varsayarak sadece merakınızı gidermek adına katılacağınızı düşündüm bilmem yanlışmıyım?? Acaba diyorum yoğunluk olmasa da gerçek alıcılara inceleme fırsatı sunulsa daha iyi olmaz mı sizce de???

GP500-1st - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    geçmiş olsun

Motosikleti
    yamaha tracer
    Alıntı Mengu16 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sizin şans faktöründe bir problem var sanırım cbr500'ü çaldıralı da 6 ay olmadı daha. Umarım başka sıkıntılar yaşamazsınız böyle.
    Cana gelmediği sürece şahsen evet şans faktörü benden yana Teşekkürler iyi dilekleriniz için.

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:28 ----------

Alıntı ee_ee adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Evet aldım. Duzu 43500. Dct 460000. Fuara kadar. Fuarda farklı fiyat olucak deniyor.

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:05 ----------

Bende orada olacağım bu arada...

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:08 ----------

Evet dışardan alıcaklar hocam. Ancak bir sorum var. Motorunuz cbf150 (yanda yazdığına göre) kalkıp 1000cc Africa Twin almayacağınızı varsayarak sadece merakınızı gidermek adına katılacağınızı düşündüm bilmem yanlışmıyım?? Acaba diyorum yoğunluk olmasa da gerçek alıcılara inceleme fırsatı sunulsa daha iyi olmaz mı sizce de???
    Eğer bir terslik olmazsa görüşmek üzere ;)

ardacik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Cok gecmis olsun... forumdan kaparo veren bi arkadas 43500 die bi fiyat vermisti subatta kurlara bakilip tekrar bir duzenlemede gelebilir denmis...

mertky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Piaggio Beverly 500 Cruiser
    yok hocam ben düşünmüyorum.babam africa twin xrv 750 kullanıcısı motoru yenilemek istiyor imkan varsa gidip bir incelemek istiyor

MotorKafa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 1000 FA
    Geçmiş olsun.
    Ani yavaşlayan trafikte araçların arasında girmeye bakın.
    Geçenlerde oraya çok yakın bir noktada aynı şey başıma geliyordu.
    Ayna kontrolü yapmasam arabanın arkasında durup tost olabilirdim.

DKN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    plakalığını test etmiş oldular olayı görenler bidaha o kadar yakından takip etmez

Motosikleti
    AFRICA TWIN CRF1000L DCT
    Alıntı mertky adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yok hocam ben düşünmüyorum.babam africa twin xrv 750 kullanıcısı motoru yenilemek istiyor imkan varsa gidip bir incelemek istiyor
    Hayırlısı o zaman

weirdo1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda pcx125
    Geçmiş olsun, ayni kazadan benimde başıma geldi.
    Motorsikletlerde araba gibi şeridinden gitsinciler baksın bu konuya.

Hondolog - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Geçmiş olsun

Motosikleti
    yamaha tracer
    Alıntı MotorKafa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Geçmiş olsun.
    Ani yavaşlayan trafikte araçların arasında girmeye bakın.
    Geçenlerde oraya çok yakın bir noktada aynı şey başıma geliyordu.
    Ayna kontrolü yapmasam arabanın arkasında durup tost olabilirdim.
    Öncelikle tüm geçmiş olsun mesajlarınıza tek tek teşkkür ederim.

Ben aradaydım lakin önümdeki duran trafiği görüp sola kırınca ben mecburen sağa kaçtım, eee haliyle arkamdaki de, olay 2 - 3 sn içinde oldu, ne önümdeki araç sola kaçabildi ne ben ne de arkamdaki tam sağa... Düşmediğim için, olayda en az zararı ben aldım aslında, vuruş anında ki sarsıntıyı saymazsak ki o da hızımız çok çok düşük olduğu için fazla hıraplayıcı değildi.

Motosikleti
    Fazer
    Geçmiş olsun,nazarlık olmuş

berkcigdem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ktm 1190
    geçmiş olsun

Motosikleti
    Activa-Pcx-cbr250r-Xj6N-BAVYERALI :) K1200R
    Geçmiş olsun

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)