Topkapı E5 bağlantı yolunda yaptığım kaza
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Geçmiş olsun. Kaldı 8 can...!
-
ee_ee adlı üyeden alıntı
Geçmiş olsun. Kaldı 8 can...!
Teşekkür ederim, kaç kaldı bilmem ama, her üzerine bindiğimde bu son binişim olabilir demiyor değilim. Bu arada 26 Ocak ta Africa Twin lansmanı var, kozyatağı hilton da, ben katılmayı düşünüyorum potansiyel bir alıcı olarak, lakin bir türlü fiyatı netleştiremediler... En son 2000 TL kapora istediler, siz verdiniz mi ?
-
-
çok geçmiş olsun.
sonalp adlı üyeden alıntı
Teşekkür ederim, kaç kaldı bilmem ama, her üzerine bindiğimde bu son binişim olabilir demiyor değilim. Bu arada 26 Ocak ta Africa Twin lansmanı var, kozyatağı hilton da, ben katılmayı düşünüyorum potansiyel bir alıcı olarak, lakin bir türlü fiyatı netleştiremediler... En son 2000 TL kapora istediler, siz verdiniz mi ?
bilgiyi nereden aldınız, internetten araştırdım ama göremedim dışarıdan katılımcı alıyolarsa evimin dibi bende katılmak isterim
-
Sizin şans faktöründe bir problem var sanırım cbr500'ü çaldıralı da 6 ay olmadı daha. Umarım başka sıkıntılar yaşamazsınız böyle.
-
Evet aldım. Duzu 43500. Dct 460000. Fuara kadar. Fuarda farklı fiyat olucak deniyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:05 ----------
Bende orada olacağım bu arada...
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:08 ----------
mertky adlı üyeden alıntı
çok geçmiş olsun.
bilgiyi nereden aldınız, internetten araştırdım ama göremedim dışarıdan katılımcı alıyolarsa evimin dibi bende katılmak isterim
Evet dışardan alıcaklar hocam. Ancak bir sorum var. Motorunuz cbf150 (yanda yazdığına göre) kalkıp 1000cc Africa Twin almayacağınızı varsayarak sadece merakınızı gidermek adına katılacağınızı düşündüm bilmem yanlışmıyım?? Acaba diyorum yoğunluk olmasa da gerçek alıcılara inceleme fırsatı sunulsa daha iyi olmaz mı sizce de???
-
-
Mengu16 adlı üyeden alıntı
Sizin şans faktöründe bir problem var sanırım
cbr500'ü çaldıralı da 6 ay olmadı daha. Umarım başka sıkıntılar yaşamazsınız böyle.
Cana gelmediği sürece şahsen evet şans faktörü benden yana Teşekkürler iyi dilekleriniz için.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:28 ----------
ee_ee adlı üyeden alıntı
Evet aldım. Duzu 43500. Dct 460000. Fuara kadar. Fuarda farklı fiyat olucak deniyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:05 ----------
Bende orada olacağım bu arada...
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:08 ----------
Evet dışardan alıcaklar hocam. Ancak bir sorum var. Motorunuz cbf150 (yanda yazdığına göre) kalkıp 1000cc Africa Twin almayacağınızı varsayarak sadece merakınızı gidermek adına katılacağınızı düşündüm bilmem yanlışmıyım?? Acaba diyorum yoğunluk olmasa da gerçek alıcılara inceleme fırsatı sunulsa daha iyi olmaz mı sizce de???
Eğer bir terslik olmazsa görüşmek üzere ;)
-
Cok gecmis olsun... forumdan kaparo veren bi arkadas 43500 die bi fiyat vermisti subatta kurlara bakilip tekrar bir duzenlemede gelebilir denmis...
-
yok hocam ben düşünmüyorum.babam africa twin xrv 750 kullanıcısı motoru yenilemek istiyor imkan varsa gidip bir incelemek istiyor
-
Geçmiş olsun.
Ani yavaşlayan trafikte araçların arasında girmeye bakın.
Geçenlerde oraya çok yakın bir noktada aynı şey başıma geliyordu.
Ayna kontrolü yapmasam arabanın arkasında durup tost olabilirdim.
-
plakalığını test etmiş oldular olayı görenler bidaha o kadar yakından takip etmez
-
mertky adlı üyeden alıntı
yok hocam ben düşünmüyorum.babam africa twin xrv 750 kullanıcısı motoru yenilemek istiyor imkan varsa gidip bir incelemek istiyor
Hayırlısı o zaman
-
Geçmiş olsun, ayni kazadan benimde başıma geldi.
Motorsikletlerde araba gibi şeridinden gitsinciler baksın bu konuya.
-
-
MotorKafa adlı üyeden alıntı
Geçmiş olsun.
Ani yavaşlayan trafikte araçların arasında girmeye bakın.
Geçenlerde oraya çok yakın bir noktada aynı şey başıma geliyordu.
Ayna kontrolü yapmasam arabanın arkasında durup tost olabilirdim.
Öncelikle tüm geçmiş olsun mesajlarınıza tek tek teşkkür ederim.
Ben aradaydım lakin önümdeki duran trafiği görüp sola kırınca ben mecburen sağa kaçtım, eee haliyle arkamdaki de, olay 2 - 3 sn içinde oldu, ne önümdeki araç sola kaçabildi ne ben ne de arkamdaki tam sağa... Düşmediğim için, olayda en az zararı ben aldım aslında, vuruş anında ki sarsıntıyı saymazsak ki o da hızımız çok çok düşük olduğu için fazla hıraplayıcı değildi.
-
Geçmiş olsun,nazarlık olmuş
-
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)