@digitalunix kültür seviyemiz evet baya düşük. Sen bu sevdadan vazgeç. Genel kültür olarak daha yüksek seviyeli insanların yaptığı sporlara yönelmeniz sizin şahsınızda isabetli olur. Yüksek kültür gerektiren sporları bulmanız zor olmayacaktır.
@digitalunix kültür seviyemiz evet baya düşük. Sen bu sevdadan vazgeç. Genel kültür olarak daha yüksek seviyeli insanların yaptığı sporlara yönelmeniz sizin şahsınızda isabetli olur. Yüksek kültür gerektiren sporları bulmanız zor olmayacaktır.
Motosiklet kullanıyor olmakla diğer sürücülerden otomatik olarak bir fark elde etmek mümkün değil. Diğer araç sürücülerinin hepsi aynı değil. Bizde öyleyiz. Motosiklet kullanınca farklı, otomobile binince farklı bir kişiliğe bürünmüyoruz. Motosiklet kullanırken dikkatli ve anlayışlı olmaya çalışırım. Otomobil direksiyonuna geçince değişik bir karaktere bürünmem. Geçenlerde kilit bir trafikte otomobil ile yolun açılmasını beklerken yola girmeye çalışan bir araca yardımcı olmak için aracımı 10m geri aldım. Adam yanımdan geçerken camını açıp teşekkür edip dağıtımını yaptığı galetelerden ikram etti. Kavga, tartışma ve ayna kırma edebiyatının kimseye bir faydası yoktur. Dağarcığımızda olan neyse trafikte o davranışları sergiliyoruz.
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
Insan kalitesi demiş arkadaşlar lakin benim bu yaz başımdan geçen hadise sonrası bu söylemlerine katılamayacağım, eğitimli, düzgün giyimli, hanım hanımcık bir hanfendi köprü katılımında defalarca korna çalmama, son bir can havli ile sol camını yumruklamama rağmen beni plastik dubalara yapıştırdı, ben sakince "canıma kastın mı var diye sorduğumda" aldığım cevapla şakına döndüm. "Evet var amk" dedi. gülümsedim, "Ben gülüm geçiyorum ama gün gelir başkası gülüp geçmez, .iker geçer" dedim bastım gittim. neden niçin çok önemli midir emin değil ama sonuçları ölümcül olabiliyor. Cümleten keyifli sürüşler.
Dünyanın en efendi insanı olsanız ve motosikletinizi tüm trafik kuralarına harfiyen uyarak kullansanız bile trafikte her türlü tacize ve sıkıştırmaya uğrarsın.
Artık buna taciz eden sürücülerin eğitim seviyesi mi dersiniz şerefsizliği mi dersiniz bilemiyorum.O kadar çok gerizekalı var ki o gerizekalıların bazılarından taciz sonrası aldığım cevaplar.
"sen motosikletlisin hep sağdan gitceksin, sen motosikletlisin hep aralardan gitceksin, sen motosikletlisin hep soldan gitceksin, sen motosikletlisin yer işgal edemezsin kenardan git".
her trafiğe çıkışımda sakin çıkıyorum ama aynadan yaklaşan araba gördüğümde uzuyorum yol şartı nolursa olsun araba yaklaştırmıyorum yanıma.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)