Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Motorcuların akılalmaz tavırları

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Mondial, M 150 Vulture
    @digitalunix kültür seviyemiz evet baya düşük. Sen bu sevdadan vazgeç. Genel kültür olarak daha yüksek seviyeli insanların yaptığı sporlara yönelmeniz sizin şahsınızda isabetli olur. Yüksek kültür gerektiren sporları bulmanız zor olmayacaktır.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    acemi60 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha X-City 250
    Motosiklet kullanıyor olmakla diğer sürücülerden otomatik olarak bir fark elde etmek mümkün değil. Diğer araç sürücülerinin hepsi aynı değil. Bizde öyleyiz. Motosiklet kullanınca farklı, otomobile binince farklı bir kişiliğe bürünmüyoruz. Motosiklet kullanırken dikkatli ve anlayışlı olmaya çalışırım. Otomobil direksiyonuna geçince değişik bir karaktere bürünmem. Geçenlerde kilit bir trafikte otomobil ile yolun açılmasını beklerken yola girmeye çalışan bir araca yardımcı olmak için aracımı 10m geri aldım. Adam yanımdan geçerken camını açıp teşekkür edip dağıtımını yaptığı galetelerden ikram etti. Kavga, tartışma ve ayna kırma edebiyatının kimseye bir faydası yoktur. Dağarcığımızda olan neyse trafikte o davranışları sergiliyoruz.

weirdo1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda pcx125
    +1
    Ne zaman seridimde araba gibi sakin sakin gideyim desem ya gelip arkadan vuran oluyor yada gelip bilerek dokunduruyor.

Alıntı aytacaksel adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bazen hevesleniyorum düzgün şeridimde gideyim diye. normal araçlar gibi olması gerektiği gibi.. evime az kalmıştı, son 1km, sorunsuz bir gün.. herşey çok güzeldi o akmunun cocugu ayağımın üzerinden geçene kadar. kapiş?

n_tuncak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 1000 Multistrada
    Alıntı digitalunix adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhabalar,

Son zamanlarda merak konum olduğundan fazlaca video izliyorum ve gördüğüm motor kullananların kültür seviyelerinin sanayideki tofaşçı arkadaşlardan pek de farklı olmadığı hissine kapılıyorum. Varmıdır bunun aslı? Araçları sıkıştırmalar, aynalarını ters çevirmeler hatta bazen kırmalar, saygısızca davranıp sonra sıkışınca araba üstüme sürdü demeler. Yani bir motor çok sıkışmadıkça aralardan kaçmak yerine bir araç boşluğunu kendine yer edinip trafikte gitse yine bu sözümona tacizlere maruz kalır mı acaba? Yoksa ne gelirse fazla gazdan ve ben kralım demekten mi geliyor bu motor kullanan arkadaşların başına? Gerçekten samimi cevap verin ama, linç kampanyası olmasın. Çünkü ben de motor almak istiyorum, ama tereddütlerim bunlar. Şasenin vücudu olduğu yerde biraz daha ince elemek herkesin hakkı değilmidir?

Selamlar...
    Siz En azından Bir Teori Motoasiklet Eitimi alın bir dahada hiçbir kategoriye Genelleme yapmayın...Bir Çok Dış Ülkede Trafikte sıkışmış araçlar arasından 70 le gidiyor motosiklet ve trafiği rahatlatıyor,araçlarda ne bir kapı açma nede sağa sola kırma yok ok gibi ok...
    Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...

sonalp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha tracer
    Insan kalitesi demiş arkadaşlar lakin benim bu yaz başımdan geçen hadise sonrası bu söylemlerine katılamayacağım, eğitimli, düzgün giyimli, hanım hanımcık bir hanfendi köprü katılımında defalarca korna çalmama, son bir can havli ile sol camını yumruklamama rağmen beni plastik dubalara yapıştırdı, ben sakince "canıma kastın mı var diye sorduğumda" aldığım cevapla şakına döndüm. "Evet var amk" dedi. gülümsedim, "Ben gülüm geçiyorum ama gün gelir başkası gülüp geçmez, .iker geçer" dedim bastım gittim. neden niçin çok önemli midir emin değil ama sonuçları ölümcül olabiliyor. Cümleten keyifli sürüşler.

karşıyaka57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha yzf r25
    Dünyanın en efendi insanı olsanız ve motosikletinizi tüm trafik kuralarına harfiyen uyarak kullansanız bile trafikte her türlü tacize ve sıkıştırmaya uğrarsın.

Artık buna taciz eden sürücülerin eğitim seviyesi mi dersiniz şerefsizliği mi dersiniz bilemiyorum.O kadar çok gerizekalı var ki o gerizekalıların bazılarından taciz sonrası aldığım cevaplar.
    "sen motosikletlisin hep sağdan gitceksin, sen motosikletlisin hep aralardan gitceksin, sen motosikletlisin hep soldan gitceksin, sen motosikletlisin yer işgal edemezsin kenardan git".

MotoGlock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YZF-R25 2015'
    her trafiğe çıkışımda sakin çıkıyorum ama aynadan yaklaşan araba gördüğümde uzuyorum yol şartı nolursa olsun araba yaklaştırmıyorum yanıma.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)