Senin gibi bi olay gecti basimdan.. cok yakin arkadasim araba lazim oldugunda hep istedigim beni hic geri cevirmeyen
bi aksam arkadaslarla yemege gitmisler benide cagirdilar atladim motora gittim.
Restoranin onunde baya israr etti binmek icin bende 250 cc den buyuk motor hic kullanmadigini bildigim icin olmaz dedim onun icin tehlikeli olacagini anlattim gecistirdim.Arkadaslarin evine gectik kaskimi ve kontagi kapti yine olmaz deyince ben sana 200 binlik arabami veriyorum 20 binlik motoru cok mu goruyosun falan dedi. Ortamdaki herkez olum manyakmisin parayla alakali degil olme diye vermiyo adam filan dediysede dinletemedik. Birinci viteste 100 metre gidip durmak uzere anlastik.
Kalkistan bir saniye sonra teker bi kac santim yerden kesildi poposu geri kayinca gaz kontrolunu kaybetti motor bayrak oldu egzozlardan kivilcim cikararak 70-80 km hiza ulasti ve kaldirimdaki beton babalari parcalayarak cocuk parkinin duvarina carpti..
Sag eli bilekten sol kolu dirsekten kirildi diz kapaklari kemiklerine kadar doku kaybetti ..o geceyi hastanede gecirdik..
Iyilesene kadar bekledim iyilesince motorumu servise yolladik ..motor blogunun ve şasenin kirildigini tamir yapmanin etik olmadigini soylediler zaten italyan oldugu icin tamir masrafi ikinci el fiyatinin cok uzerindeydi.. hurdasini 5500 tl ye sattik.. arkadasimda 14500 tl verdi ..
Artik yeminliyim rossi gelse motorumu vermem.. sende verme.. kimse vermesin.. motor surmek isteyen gis akedemiye hondaya filan gitsin