Motorcular Arasi Savaş Ve Bariş
Reklamlar
-
13 Haziran 2006, 14:35
Kardeşlerim ben bu siteye üye olurken motorculuk arkadaşlık ve dostluk hayal etmiştim ve herkezin herkeze saygı duyduğu bir site,ama tabiki biz türküz biz aramızda kapışmadan yapamayız bu bizim kanımızda var,şimdi üzüldüğüm nokta eleştirilerin zamanı hakında hemen geziden sonra olması cok yanlış daha sonra yapılabilirdi ve bu kadar keskin olmasaydı iyi olurdu.Ben herkezi haklı buluyorum kimse benim üzümüm ekşi demez şimdi gezi bölümüne bir topik acın barış cayımı dersiniz yemeğimi bilmem ama tanışalım cünkü ben coğu kimseyi tanımıyorum hatta ayni düşüncede olduğum kişileri bile yazıyı kişi ismi vermeden bitiriyorum.Ama toplumda birbirimize saygı duyarak yaşamayı öğrenelim ve bir arkadaşımızada diyorumki gitme biz seni cok seviyoruz.O KENDİNİ BİLİR O COK RENKLİ BİRİ
TEK AŞKIMFENERBAHÇEalbatros-fb@hotmail.com
Reklamlar
-
13 Haziran 2006, 14:40
sanırım son zamanlarda havalardan mıdır nedir bir heyecan sıkıntısı var sitede.belki de bu polemikler ondandır.
aslında umuyorum ki havalardandır...
çünkü eğer başka şeyden dolayı ise sorun var demektir.
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
-
13 Haziran 2006, 14:45
Forumdaki ALBATROS'ların sayısının çoğalması dileğiyle... Ellerine sağlık..
-
13 Haziran 2006, 14:48
çok güzellll dostumm.
hep birbirimize düşmek yerine birimiz hepimiz için olalım.buna çok ama çok ihtiyacımız var
"[COLOR="Red"]Ben hayata[COLOR="Red"][/COLOR] çelme atıyorum.Takiii o bana gerçek çelmesini atana kadar"[/COLOR]
-
13 Haziran 2006, 14:52
bencede o arkadaş kalmalı sonuçta hakaret kufur olmadı zaten modlarda durumu inceledi ve arkadaşı haklı buldular
bence son günlerde olan kazaların stress i diyorum en iyisi buna bağlamak
-
13 Haziran 2006, 14:53
-
13 Haziran 2006, 14:54
Ya birakin ayar etmeyin beni yaa yakacam şimdi ortalığı
-
13 Haziran 2006, 14:58
heeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyy o arkadaş gidersen varya bi daha yanına uğramam senin bak helaya giderken bile senin ordan geçiyom yolumu değiştiririm A bloktaki hela ya giderim
ya abi harbiden bırakma bizi gidipte napıcan sanki takıl işte daha çok göbek rakısı içicez yakamozun altında
etrafına bir baksana evrendeki herşey sana hizmet etmek için yaratılmış.........
-
13 Haziran 2006, 15:01
fly adlı üyeden alıntı
ulen sen sakalını yakarsın dıkkat et sen 2 tane köfte pişıremedın ortalıgı nasıl yakıcan neronmusun sen yanındakı kardesını ikna et dönsun yanımıza yoksa ben perpayı yakarım dunyada kac kişi scooterle F600 lerı gectıkı o bize lazım DOSTDARK ı sevenler ve sevmeyenler motorcu kardesliyi icin haydı gazlayın bu topiye
-
13 Haziran 2006, 15:03
fly adlı üyeden alıntı
aman bide sen yakma ortalık yeni yatıştı zaten
-
13 Haziran 2006, 15:03
fly adlı üyeden alıntı
Önce motor sonra ortalık
-
13 Haziran 2006, 15:07
memleketimin insanın hepsi neron
-
13 Haziran 2006, 15:30
ALBATROS-FB adlı üyeden alıntı
ulen sen sakalını yakarsın dıkkat et sen 2 tane köfte pişıremedın ortalıgı nasıl yakıcan neronmusun sen yanındakı kardesını ikna et dönsun yanımıza yoksa ben perpayı yakarım dunyada kac kişi scooterle F600 lerı gectıkı o bize lazım DOSTDARK ı sevenler ve sevmeyenler motorcu kardesliyi icin haydı gazlayın bu topiye
Abi dostdark siteden atılmıştır. Kimi zamanlar sitede online oluyor ama bilginiz olsun o sitede deyil onun adına başkaları açıyor olabilir. Online görünse bile deyil. Şu anda siteyle bir ilgisi yoktur. Bilginiz olsun.
Bende ayrılıyorum. Kendinize iyi bakın.
-
13 Haziran 2006, 15:33
Barış
ALBATROS-FB adlı üyeden alıntı
Kardeşlerim ben bu siteye üye olurken motorculuk arkadaşlık ve dostluk hayal etmiştim ve herkezin herkeze saygı duyduğu bir site,ama tabiki biz türküz biz aramızda kapışmadan yapamayız bu bizim kanımızda var,şimdi üzüldüğüm nokta eleştirilerin zamanı hakında hemen geziden sonra olması cok yanlış daha sonra yapılabilirdi ve bu kadar keskin olmasaydı iyi olurdu.Ben herkezi haklı buluyorum kimse benim üzümüm ekşi demez şimdi gezi bölümüne bir topik acın barış cayımı dersiniz yemeğimi bilmem ama tanışalım cünkü ben coğu kimseyi tanımıyorum hatta ayni düşüncede olduğum kişileri bile yazıyı kişi ismi vermeden bitiriyorum.Ama toplumda birbirimize saygı duyarak yaşamayı öğrenelim ve bir arkadaşımızada diyorumki gitme biz seni cok seviyoruz.O KENDİNİ BİLİR O COK RENKLİ BİRİ
Arkadaşım benim ya. Senden de bu beklenir süper yazmışsın evet O KENDİNİ BİLİYOR BİZ DE BİLİYORUZ.... MSN DEN DE YAZDIM SAKIN HAAA. SAKIN. BİZLERİ BIRAKAMAZZSIN...
[COLOR="Red"][B]Basın, hiçbir sebeple baskı ve nüfuza tabi tutulamaz.[/B][/COLOR]
[B][COLOR="Black"]M.KEMAL ATATÜRK[/COLOR][/B]
-
13 Haziran 2006, 15:36
dostdark siteden atıldı mı
-
13 Haziran 2006, 15:42
BJK adlı üyeden alıntı
Yok yanlış ifade ettim sideden ayrıldı.
-
13 Haziran 2006, 15:49
dostdark soner hiç bir yere gidemez aynı şekilde muzafferde ve fly da en kısa zamanda görüşelim iki dandik adamın yüzünden kızıp bir yere gidemez onlar kapı gibi arkalarındayım delikanlı gibi biz soğan erkegi degiliz
gidene güle güle demek yakışmaz geri gelicekler budur benim düşüncem gelene kadarda mücadele edicem onları bu duruma sokanlar ilede başka bir platforma görüşücem
helal olsun sana alican bey iki üç tane şerefsizi güldürdün ya bugün sabah beri zaten onu bekliyorlar helal olsun sana
-
13 Haziran 2006, 15:50
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Yok yanlış ifade ettim sideden ayrıldı.
Üzüldüm. Siteye üyeliğimiz yakın tarihlere rastlıyordu. Hatta tanışma topiciğini dün gibi hatırlıyorum. Bende ilk mesajlarımı o topice atmıştım sayılır
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=8033
İnşallah yakın zamanda aramıza döner.
[COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]
-
13 Haziran 2006, 15:52
BJK adlı üyeden alıntı
hayır site dostdark'tan atıldı
[B]"Akıllı olanlar sebepler konusunda tartışırlar,ama nihai kararı sonuçta sürekli aptallar verir...!"[/B]
-
13 Haziran 2006, 15:55
so ner abi benim dedem mütahit gelsana sana dedem site yapar gel sana başka ev alalım
sanalar fazla olmuş biraz yağlı
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler