Motosiklet ve Kahve - Kafkas Dağlarında Unutamadığım İkili
Reklamlar
-
Kafkas dağlarında yol alırken lastiğim patlamıştı ve o geceyi Chegem'de geçirmek zorunda kalmıştım. Sabah uyanınca içtiğim basit granül kahvenin tadını bile unutamıyorum halen. Sanırım ait olduğum coğrafyalar tam olarak bu tarz yerler. İyi seyirler...
Reklamlar
-
biz yaşıyor muyuz ulan, şurdan çarşıya çıkmaya üşeniyorum nerelere gitmiş millet
-
Mamba09 adlı üyeden alıntı
biz yaşıyor muyuz ulan, şurdan çarşıya çıkmaya üşeniyorum nerelere gitmiş millet
heheh ben de çarşıya çıkmış gibi oluyorum buralar çok yakın geliyor mapsten bakınca
-
Normalde burası baya karlı bir bölge dimi hatta o bölgedeki şelaleler kışın buz tutuyor falan diye biliyorum... Ben öyle hatırlıyorum yani eğer aynı yerden bahsediyor ve doğruysam?
-
berkcigdem adlı üyeden alıntı
Normalde burası baya karlı bir bölge dimi hatta o bölgedeki şelaleler kışın buz tutuyor falan diye biliyorum... Ben öyle hatırlıyorum yani eğer aynı yerden bahsediyor ve doğruysam?
evet aşırı karlı bir bölge, hatta misafir olduğumuz evde duvar kalınlıkları dikkatimi çekmişti, neredeyse 1 metrelik duvar kalınlığı var. soğuk zamanlarında oradaydım, kahve içtiğim günün gecesi -10a yakındı.
kışın en sıkı zamanlarında evden dışarı çıkabilmek için tünel açtıkları oluyormuş. kışı dvd'den türk dizileri izleyerek geçiriyordu evine gittiğimiz aile
-
Dünya da Herkesin kendini ait olduğunu hissettiği bir yer vardır. Orayı bulmak için aramak gerekir.orayı bulduğunda bulduğunu anlar ve rahatlar.Sana da öyle olmuş sanırsam..
-
Benim sülalem rahat galiba.
Nereye gitsem hemen benimsiyorum :D
-
MELİH adlı üyeden alıntı
Dünya da Herkesin kendini ait olduğunu hissettiği bir yer vardır. Orayı bulmak için aramak gerekir.orayı bulduğunda bulduğunu anlar ve rahatlar.Sana da öyle olmuş sanırsam..
kesinlikle öyle, bu coğrafyalarda yaş almalı insan
yunusus adlı üyeden alıntı
Benim sülalem rahat galiba.
Nereye gitsem hemen benimsiyorum :D
o olmazsa gezemeyiz zaten, ama bazı yerler gerçekten çok özel
-
:D
-
Tam kaybolmak için yerler
Gezilerde kahvenin tadı bir gazlı içecekten daha iyi geliyor,onu elde etmek için uğraş verdiğimizden herhalde
-
oyunageldim adlı üyeden alıntı
Tam kaybolmak için yerler
Gezilerde kahvenin tadı bir gazlı içecekten daha iyi geliyor,onu elde etmek için uğraş verdiğimizden herhalde
tam
çok daha iyi geliyor, aslında gittiğim yörenin kendine özgü içecekleri daha da etkileyici oluyor. evinde kaldığım sibiryalı bir kızın hazırladığı sibirya çayı da unutamadığım tatlardan
-
motorunda inverter varmı hani şu 220v yapan parçadan bu bağladığımız zaman kettle gibi su kaynatma cihazlarını açabiliyormu ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:15 ----------
sibirya kmafkas ve 1000 fa gördüğümde hemeen fark ettim :D
motorumla :D
-
yok hocam direkt ateşte kaynatıyorum suyu
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)