Merhaba arkadaşlar sonunda hayalime kavuştum yorucu oldu ama artık o benim
Merhaba arkadaşlar sonunda hayalime kavuştum yorucu oldu ama artık o benim
Hayırlı olsun ama öyle kuru kuru kavuşma konusu olmaz nerde fotolar
Comming sooon şimdi yüklüyorum
Kaç model kaç km de kaç para hayırlı olsun buarada
konu açmaya üşenmiyosun fotoğraf koymaya mı üşeniyosun ayıptır yahu
Kurt Ölümüne Yakın Yalnız Olur
Biz fakirlere fotoğraf bile yok beyler . Hayırlı olsun kazasız belasız
Honda CBF 150 < Kawasaki Z 250 SL < Yamaha MT-25 < Yamaha XJ6 Diversion F
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:56 ----------
Kazasız belasız kardeşim.Ama o Monster çıkartmasını sök bence
hayirli olsun bebek gibi kazasiz binmen dilegiyle
teşekkür ederim arkadaşlar otobüse koyarken söktüm son fotoda görmüşşündür sade seviyorum bende
Bu bildiğin uzay mekiği ya :D Aman Maşallah diyelim.Tekerin düz ,basın dik olsun.Kazasız belasız inşallah
amin arkadaşlar cok fena birşey bu yazarak kesinlikle anlatamam hem görüntü hem kalite hem güç ayrı bir dünya soguk havaya rağmen bütün takıldık birlikte benim olduğunu bilmek bile harika duygu inşallah isteyen herkes sahip olur birgün
Ekipmanınız, daha düşük hacimli motosiklet tecrübeniz vardır herhalde. Kimse sormamış da motosikleti görünce?
Hayırlı olsun, ilk motorunuz mu?
Teşekkür ederim herkese tabiki hayır 14. motorum 2001 te mobylette ile başladım sırasıyla scooter cup ybr cbr125 gibi düşük cc motorlar ile devam ettim 2007 den bu gune kadar da 2005 600rr 2005 zx6r 2006 zx6r 2011 zx6r ve son olarak ta bu bebeği cıktığı günden beri kafama takmıştım hem tecrübe hemde maddi olarak yeni hazır oldu bugune kısmet oldu..
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:17 ----------
arkadaşlar bu arada yıllardır forumlarda izleyici oldum ama son zamanlarda ben neden yazmıyorum dedim ve daldım bodoslama o yüzden tepeden girmiş gibi oldum ekipman olarak ta eşim de ve bende agv k3 serisi kask dainese mont ve çok kaliteli olmayan eldiven var pantolon ve ayakkabı hiç kullanmadım belki bu motorum için kullanabilirim
Hayırlı olsun. Kazasız belasız monster stickeri hariç mükkemel motor.
[QUOTE=Sabırsız;3817595]Hayırlı olsun. Kazasız belasız monster stickeri hariç mükkemel motor.
teşekkür ederim sticker yok ilk iş çıkarttım
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)