açıkcası motorum yok ve yeni kasa ciddi ciddi aklımı çeliyor, aklımda ki modellerden biri de bu
ama bunu almadan önce ,
1. şu aralar ufaktan ekipmanlarımı dizmeye başladım
2. kesin bir eğitim programına dahil olurum
3. mevcut bulunduğum işten çıkış almam lazım tazminat lazım olucak
Yüksek motorla başlamak oldum olası saçma gelmiştir. Bir oyunu son seviyeyle oynamaya başlamak gibi, düşmenin gidon çevirmenin altındaki düşük güçten yüksek güce geçmenin zevkini hissini yaşamak gerek. Kullanabildiğim her cc aralığını kullanmayı hedefliyorum ilerde. Başlangıç 125cc tabii ki :D
tek silindir olarak biliyorum çok aşırı güçlü bir motor değil olabilir ama muhakkak bir sooter ile başlayıp trafiği biraz tanıyın sonra geçin daha iyi olur güçlü makine size fazla özgüven verebilir öcne sağlık
Demekki neymiş yürümeyi bile bilmeden ata binilmezmiş at adamı naparmis tepermişhe bide büyük motorla başlanır diyen arkadaşlara sesleniyorum hadi oordaan )
Adama verdin ayarı sonra 500r ilk motor olmaz diyorsun
Ben boşuna demiyorum aklı başka bir yerinde çalışan adamın altına güçlü makine verilmez diye.. Burada herşey akıl ve tecrübe ile alakalı. Gazı açacağın yeri bileceksin kardeşim, 200 metre aralıklar ile 10 tane trafik ışığının olduğu yerde gazı açar suya girer motor altımdan kaçacak diye yatıramazsan kaldırıma da çıkarsın, namık kemal köprüsüne de.. Biz android miyiz basmıyoruz ?
biz doğdugumuz zaman neden koşamıyoruz onun gibi işte :D
sana gore agresıf degıl bana gore degılde adam yenı baslıyacagım dıyor.200 yapan bı motor sonucta ölsün mü yani :D
Rüzğarı_hissSet
Onun sorunu viraj almayı bilmemek ve daha kötüsü bunu bilmediğini bilmemekmiş. Bu arada sende Xj6 mı vardı ? Eğer öyleyse arkadaş XJ6 ile yarışamayacağını bile bilmiyormuş demektir. Hani R25 sürse iddiasını anlayacağım da
Aklıma geldi de bizim insanımız kalkışta sürücü etkisine ne kadar çok inanıyor değil mi ? Sanılıyor ki karşısındakinin motoru ne kadar güçlü olursa olsun ben iyi kalkarsam geçerim.
Motorla alakası yok bu işin koca makinelerlede çok kazalar oluyor Allah korusun...
125 lik motor suda kaymaz 500 lük motor suda kayar diye birşey yok kullanımla alakalıdır.
He bizde onu diyoruz yeni başlayan adam kullanamiyor )
.
Yolları düzgün, asfaltı kaliteli, trafiği medeni bir ülkede olur bence.
Türkiye'de olmaz malesef.
Olmasına olur, ama sağlam irade ister, benim ilk motorumdur ki ben kendisiyle 8000 km yol yaptım, kullanması keyifli, düşük süratte kıvrak, virajı harika, yakışı super, gidişi çok çok yeterli bir makina. Yeter ki sen sınırlarını bilip ona göre sür, üzmez. beni hiç üzmedi hatta şimdi şimdi farkına vardığım onlarca hatamı kapattı. Dediğim gibi akıllı uslu, acemiliğinin farkında olan, sınırlarını bilen adama evladiyelik motor.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)