honda 500 r başlangıç motosikleti olurmu ?
-
Bugün eyüpten eminönüye doğru giderken yolda su birikintisi ve az ilerisinde viraj vardı.
ışıklarda beraber kalktığımız cbr 500 r kalkışta bana baya fark attı .
aslında atamazdıda ben sakin kullandığım için .
neyse bu arkadaş ışıklarda kalkışta bana 100 metre kadar fark attıktan sonra az ileride su birikintisinden geçip hemen ardından viraj vardı karşı kaldırıma çıktı.
maalesef kameranın şarjı bittiği için çekim yapamamış kamera.
sadece 9 saniye kadar bitik şarj ile yeniden kamerayı açtım kazayı görün diye.
yani demek istediğim.
ilk motosiklet 500 r tavsiye etmiyorum. genç arkadaşa sordum. ilk motosikletinizmi diye.
evet ilk motosikletim dedi.
geçmiş olsun.!
Reklamlar
-
özet : düşük ccyle başlayın
-
250cc ile de baya hızlı bir kalkış yapıp, bir yerlere girebilir. Mesele, yanında gördüğü afili bir motoru, rakip olarak görmeden, sizin yaptığınız gibi davranabilmekte. Arkadaşın motor seçiminde zaten hata varda, asıl hata kendinde. Bu arada hoşgeldiniz, tekrar foruma.
-
tecrübe limitleri bilmektir sabırla beklemektir
Kurt Ölümüne Yakın Yalnız Olur
-
Tecrubesizlik artı gaza gelme= sonuç
-
DKN adlı üyeden alıntı
tecrübe limitleri bilmektir sabırla beklemektir
dogru soze ne denir
-
Bana göre motor rahatlıkla başlanabilecek seviyede bir motor ve A2 standartlarına uygun. Kişinin yeteneksizliği ve iradesizliği ön planda bu noktada.
-
Resulullah (sav) (bir gün): "Siz aranızda kimi pehlivan addedersiniz?" diye sordu. Ashab (ra): "Erkeklerin yenmeye muvaffak olamadığı kimseyi!" dediler. Resulullah (sav): "Hayır," dedi, "gerçek pehlivan öfkelendiği zaman nefsine hakim olabilen kimsedir."
Kısa ya verdik hisseyi de demez isek olmaz, Gerçek sürücü haddini bilen adam gibi kurallara riayet edendir.
-
vsvr adlı üyeden alıntı
250cc ile de baya hızlı bir kalkış yapıp, bir yerlere girebilir. Mesele, yanında gördüğü afili bir motoru, rakip olarak görmeden, sizin yaptığınız gibi davranabilmekte. Arkadaşın motor seçiminde zaten hata varda, asıl hata kendinde. Bu arada hoşgeldiniz, tekrar foruma.
Hosbuldum. rakip olarak görmekmi? Hic bir zaman bu sekilde dusunmemistim. Neden rakip olarak gorurki insanoglu yanindaki motosikleti. Ben tam tersi bu delide bizden diye icimden soylenirim.
Yani beni rakip olarak gordugu icinmi bu sekilde olustu acaba.
-
barodi adlı üyeden alıntı
Hosbuldum. rakip olarak görmekmi? Hic bir zaman bu sekilde dusunmemistim. Neden rakip olarak gorurki insanoglu yanindaki motosikleti. Ben tam tersi bu delide bizden diye icimden soylenirim.
Yani beni rakip olarak gordugu icinmi bu sekilde olustu acaba.
E siz öyle düşünmediğiniz için zaten, o tarz davranmamışsınız. Olay şu ki, sizin motorunuz gibi SS görünümlü, yada yüksek cc li motorları görünce, genç ve tecrübesiz arkadaşlar, kendilerini farklı bir ruh halinde buluyorlar. Adı bazen rakip görme, bazen kendini ispat, bazen ego tatmini, bazende hava atma olabilir.Bende genellikle scooterli gençlerde oluyor. Canları sağolsun.
-
Green Arrow adlı üyeden alıntı
Bana göre motor rahatlıkla başlanabilecek seviyede bir motor ve A2 standartlarına uygun. Kişinin yeteneksizliği ve iradesizliği ön planda bu noktada.
katılıyorum. sakin davranıp kaç km ile gittiğinin zeminin ve nasıl fren yapacağının farkındaysanız bişey olmaz.
her aldığınız motorun top speed ini görmek zorunda değilsiniz.
-
Arkadasa gecmis olsun umarim ders cikartir bu hatasindan... iyi kendine bisey olmamis
-
500r çok agresif değil ki, amerikada başlangıç motoru olarak tavsiye ediliyor oradaki forumlara göz atın
-
Güzel bir eğitimler silsilesinden sonra ancak olabilir. Ki bence olmamalıdır. Önce Temel eğitim 10 saat, sonrasında 10-15 saat beceri geliştirme eğitimi sonrasında Hakimiyet eğitimi 10 saat. Yani sonuç eğitim şart... He bu arada eğitim çok pahalı diyenler için:
Temel eğitim 400 , beceri Geliştirme 500, Hakimiyet eğitimi 400 toplamda 1300 TL.
-
Aslında fark atamazdı da ben izin verdim den sonrasını okumadım HAHAHAHAHA
Toprağı hatmeden asfalta hükmeder
Twitter/instagram @ywitcan
Yiğit Can
-
Beni cekemeyenler yazdiklariyla nasilda kendini ele veriyorlar.
İsmi lazim degil ( Aslında fark atamazdı da ben izin verdim den sonrasını okumadım HAHAHAHAHA)
-
barodi hocam
doğru söyle ışıklarda elemanın motoruna aşşağılık pislik der gibi bakarak aragaz çektin mi çekmedin mi
hahahaha elemanı kesin gaza getirdin
-
potasyum adlı üyeden alıntı
barodi hocam
doğru söyle ışıklarda elemanın motoruna aşşağılık pislik der gibi bakarak aragaz çektin mi çekmedin mi
hahahaha elemanı kesin gaza getirdin
Vallahi yapmadim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:23 ----------
Telike bak benim actigim konulara bi zahmet yorum atma. Daha onceden ettigin kufur hakaret hala hafizamda.dalga gecer gibi gelipte yazma.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:25 ----------
Stunt adlı üyeden alıntı
500r çok agresif değil ki, amerikada başlangıç motoru olarak tavsiye ediliyor oradaki forumlara göz atın
Burasi amerika deyilki.
Asfalt kalitesi , saygi, egitim, gibi farklar var. Burda yani turkiyede millet bilerek onune kiriyor ornek verdim.
-
barodi adlı üyeden alıntı
Vallahi yapmadim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:23 ----------
Telike bak benim actigim konulara bi zahmet yorum atma. Daha onceden ettigin kufur hakaret hala hafizamda.dalga gecer gibi gelipte yazma.
tartışmayın arkadaşlar. işin içinde küfür varsa kesin muhabbeti yorumlarınızı da görmemezlikten gelin. ayıptır küfür hakaret kalp kırıcı konuşmalar
-
telike adlı üyeden alıntı
Aslında fark atamazdı da ben izin verdim den sonrasını okumadım HAHAHAHAHA
amaç ne bunu yazarken
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)