Anket: Xj6 diversion f ile mt 07 takasını
- Katılımcı sayısı
- 68. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
Xj6 diversion f i kafa kafaya takas etmelimiyim ?mt07 2014 ABS ile
-
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...65293866/detay
Benim xj6 diversion f 29000 kmde aksesuarları,
Orijinal Yamaha xj6 koruma takozu.550 TL
Kappa çanta 31 lt taşıyıcı ve tablası .500 TL
Siyah ön cam 100 TL
Two brothers egzoz 1300 TL
2013 model
Mt07 2014 ABS 12500 kmde.
2anahtari var .bir siyah anahtarı kaybolmuş.
Orijinal koruma takozu.
Yanında orijinal egzoz verecek .marka egzozdan 1000 TL düşerek kafa kafaya takas olacak. Yanı egzoz orijinal olacak.
Reklamlar
-
Kocaeli İl Temsilcisi
Kafa kafaya takas yaparsan , adam kar bile etmiş sayılacak . 2014'te abs'li mt07'ler 20 bini geçmiyordu diye hatırlıyorum ... Yamaha bindirim zammı yapınca , uyanık 2. elcilerde artırdı fiyatları .
Honda CBF 150 < Kawasaki Z 250 SL < Yamaha MT-25 < Yamaha XJ6 Diversion F
-
etmek istiyosan et abide neden? ne sebeple mt07 almayı dusunuyosun? cc büyütsen anlarımda
-
Barodi bi sakin ol ya, ara ara celalleniyorsun.. mt07 ile diversiyonu ayni kefeye koyma.. mt07 ayaga dusmus makine... xj nin bir durusu var hem seninki kamuflajli kasa degilmi cok pisman olursun cok..
-
Mt 07 xjden daha güzel bir makine, şahsi görüşüm. Ama elinde bildiğin kendi motorun varken tek anahtarı kaybolmuş etmiş motorla takas etme. Aralarında uçurum fark yok günlük kullanımda. 2014te mt07 19.950 tl idi.
-
Barodinin km fobisi var her geçen gün elimde patlar korkusuyla geziyor:queen
-
Amaç ne ABS mi? km düşürme mi, şehir içi daha hafif motormu? biraz az yakar beklentisimi?
bence şehir içi bi ufaklık al yanına, motoruna devam et.
-
mt 7 gerçekten harika bence değiş
-
sayın barodi xj yi verme git ucuz bir cross al
-
2014 model absli fiyati 20bin tlyi bir kurus gecmez o da en fazla
-
YouSuffer adlı üyeden alıntı
etmek istiyosan et abide neden? ne sebeple mt07 almayı dusunuyosun? cc büyütsen anlarımda
şu sebeple: bildiğin gibi km motosiklette yüksek olunca pek alan olmuyor ayrıca xj6 ikinci elde satışı çok zor oluyor. mt 07 peynir ekmek gibi satılıyor. yoksa xj6 dan çok memnunum . beni tedirgin eden yarın öbürgün 50000 km ye gelince ne olacak.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:40 ----------
GP500-1st adlı üyeden alıntı
Amaç ne ABS mi? km düşürme mi, şehir içi daha hafif motormu? biraz az yakar beklentisimi?
bence şehir içi bi ufaklık al yanına, motoruna devam et.
şu sebeple: bildiğin gibi km motosiklette yüksek olunca pek alan olmuyor ayrıca xj6 ikinci elde satışı çok zor oluyor. mt 07 peynir ekmek gibi satılıyor. yoksa xj6 dan çok memnunum . beni tedirgin eden yarın öbürgün 50000 km ye gelince ne olacak.
tabi abs de ayrı b,r faktör . hiç absli motosiklet kullanmadım. ama dezavantajları daha fazla mt 07 nin
tamam mt 07 ikinci elde çok cabuk satılabiliyor lakin bana göre dezavantajları xj6 dan daha fazla:
mt07 dezavantajları: titreşim , konfor , rüzgar , ergonomi , artçı faktörü,
mt07 avantajları : abs , model yüksek km az , ikinci elde daha seri satılabilen daha hafif,
xj6 dezavantajları: bana göre tek dezavantajı var km si yükseldi ve zaten ikinci elde çok ağır satılan bir motosiklet olması , frenleri iyi olmasına rağmen abs nin olmaması.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:45 ----------
sedat_57 adlı üyeden alıntı
Barodinin km fobisi var her geçen gün elimde patlar korkusuyla geziyor:queen
aynen öyle çünkü beni bu fobiye sokan alıcı olanlar ben dahil hepimiz kmsi çok diye daha az km olan modellere bakıyoruz. işin ilginç olan yanı arabalarda böyle bişey söz konusu olmaması bana enterasan geliyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:48 ----------
Darkcity2000 adlı üyeden alıntı
Barodi bi sakin ol ya, ara ara celalleniyorsun.. mt07 ile diversiyonu ayni kefeye koyma.. mt07 ayaga dusmus makine... xj nin bir durusu var hem seninki kamuflajli kasa degilmi cok pisman olursun cok..
zaten ne zaman satmaya kalkışsam bi bakış atarım uzaktan motosikletime. içimden lan ne anılarım oldu geçti seninle deyip bir iç çekerim. pişman olacağımın farkındayım. çok alıştım xj6 ya evlat gibi bişey oldu .
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:50 ----------
shooter1 adlı üyeden alıntı
sayın barodi xj yi verme git ucuz bir cross al
kross bu yaştan sonra hoplayıp zıplamak bana göre değil. ben konforlu insanım rahatıma düşkünüm. kros hiç tarzım olmadı.
-
Sırf ABS için MT7 alınır aslında...
Ancak kendine şunu sor:
Şehir içi motoru arıyorsan MT07 her yönden ağır basar.
Yok ben şehirler arası yollarda sürüyorum, artçı ile de uzun yolculuklara gidiyorum dersen XJ6 da kal derim...
Aslında bu kadar basit
-
yusufozugenc adlı üyeden alıntı
Mt 07 xjden daha güzel bir makine, şahsi görüşüm. Ama elinde bildiğin kendi motorun varken tek anahtarı kaybolmuş etmiş motorla takas etme. Aralarında uçurum fark yok günlük kullanımda. 2014te mt07 19.950 tl idi.
tek anahtarı kaybolmuş olmasının riskli olduğunumu söylemek istediniz?
-
Kocaeli İl Temsilcisi
Km'yi pek kafana takma abi. Zaten sağlam motorun var . Barkın bile 100 bin km'de ki motoruna piston segman atarak yeniden binmeye başladı .
Honda CBF 150 < Kawasaki Z 250 SL < Yamaha MT-25 < Yamaha XJ6 Diversion F
-
Bence değiş, xj6 yı zor satarsın mt peynir ekmek gibi gidiyor. Satsan aynı paralar eder iki makinede en azından kolay satılmış olur.
Değişme diyenlerin harbi kafası basmıyor lan. Xjyi bu km ile çok öldürürler, mtyi en kötü 19 a bak en kötü diyorum verirsin.
-
Satan adam zaten al sat yapıyor. Kar etmeyecek olsa o takasa girmez. 4 Silindir sesini,titreşimi ve xj6f nin rüzgar konforunu bırakmaya değmez. Hız farkıda yok.
Türkiyede kmler çok düşük o biraz sıkıntı gerçekten.
-
Sizin motor güzel, arasıra vialand'in orda sizi görüyorum. Ama km den dolayı değişim zamanı gelmiş bence. Hayırlısı olsun.
-
kafana yatsa sormazdın zaten mt7 alınca onu da mt9 la takas ediyim mi diye sorucan. demek ki sıktı nakedlar yaşta ilerliyo önceki mesajım da belirttiğim gibi..
Kurt Ölümüne Yakın Yalnız Olur
-
abi senin xj6 çok güzel be, boşver mt7yi
-
Ezio41 adlı üyeden alıntı
Kafa kafaya takas yaparsan , adam kar bile etmiş sayılacak . 2014'te abs'li mt07'ler 20 bini geçmiyordu diye hatırlıyorum ... Yamaha bindirim zammı yapınca , uyanık 2. elcilerde artırdı fiyatları .
Ne piston segman mı? Adam bi ciğerini atmadı motora :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:13 ----------
barodi adlı üyeden alıntı
mt07 dezavantajları: titreşim
baba hangi titreşim ya duyan da titriyor zannedecek
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)