Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Anket: Xj6 diversion f ile mt 07 takasını

Katılımcı sayısı
68. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Xj6 ile devam ederdim

50 73.53%
  • Mt07 yı alır takası kabul ederdim.

18 26.47%
4. sayfa BirinciBirinci ... 234

Xj6 diversion f i kafa kafaya takas etmelimiyim ?mt07 2014 ABS ile

Motovento
    REKLAM ALANI

Motosikleti
    mash 5000 km/cbr 250 6500 km /xj6 f 49000 km
    Alıntı ZümeR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    #barodi
    Sonuç ne ? Neye karar verdin ?
    Soyledigim gibi xj6 ile devam ediyorum.
    Sokollu bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Sokollu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bu kez de savuşturduk
    barodi bunu beğendi.

mandarake - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT-650
    Alıntı araltı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ayağa düşmek ne oluyor? Ben de yeni mt07 kullanıcısıyım ayaklığında falan sıkıntı mı var? Ayaklık açıkken devrilme mi yapıyor
    Kafa bulmadiginizi varsayarak Sazan durumununa Dusmeyi goze alarak cevapliyim...
    Arkadas bizim motoru asagilamis...Sanirim biz mt-07 kullanicilarini apaci olarak goruyor.ayaktan kasti biziz yani...
    Kalitesiz bir insan olarak motorumdan cok memnunum,ihtiyaclarimi ve bellentilerimi tam olarak karsiliyor.ayrica trafikde digerlerine saygili bir bicimde kullanmaktayim motorumu.
    Barodinin xj6'la devam kararima Ise kesinlikle katiliyorum,xj6 dan sonra mt07 pek komforlu gelmezdi bencede...
    barodi bunu beğendi.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    xmax_250 ABS 2015 + Sepetli 52 litre
    km yi bu kadar kafaya takmayın bence motorun aksamları sağlam ise sorun yoktur

Darkcity2000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA NC 750X
    Alıntı mandarake adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kafa bulmadiginizi varsayarak Sazan durumununa Dusmeyi goze alarak cevapliyim...
    Arkadas bizim motoru asagilamis...Sanirim biz mt-07 kullanicilarini apaci olarak goruyor.ayaktan kasti biziz yani...
    Kalitesiz bir insan olarak motorumdan cok memnunum,ihtiyaclarimi ve bellentilerimi tam olarak karsiliyor.ayrica trafikde digerlerine saygili bir bicimde kullanmaktayim motorumu.
    Barodinin xj6'la devam kararima Ise kesinlikle katiliyorum,xj6 dan sonra mt07 pek komforlu gelmezdi bencede...
    Motor bu niye uzerinize aliniyorsunuz, motorun ayaga dusmesi kisiyide mi dusuruyor? neden mali benliginizle ozlestiriyorsunuz.. mt 07 al sat al sat olmus bir makine benim gozumde ehliyeti alan mt07 diyor ayaga dusmeden kastim bu.. yani klasman ve klass olarak kusuruma bakmayin ama xj6 ya kufur etmek olur mt07 mevzusu.. ikisi farkli dunyalarin motoru.. mesela ehliyeti kapan xj6 ya kosmaz.. bilmem aciklayici oldumu... niyetim mt7 sahiplerini uzmek degil..
    berkcigdem, barodi ve mandarake bunu beğendiler.

mandarake - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT-650
    Alıntı Darkcity2000 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Motor bu niye uzerinize aliniyorsunuz, motorun ayaga dusmesi kisiyide mi dusuruyor? neden mali benliginizle ozlestiriyorsunuz.. mt 07 al sat al sat olmus bir makine benim gozumde ehliyeti alan mt07 diyor ayaga dusmeden kastim bu.. yani klasman ve klass olarak kusuruma bakmayin ama xj6 ya kufur etmek olur mt07 mevzusu.. ikisi farkli dunyalarin motoru.. mesela ehliyeti kapan xj6 ya kosmaz.. bilmem aciklayici oldumu... niyetim mt7 sahiplerini uzmek degil..
    Xj6'nin mt-07'den daha iyi motor oldugu konusunda kesinlikle Sizle Ayni fikirdeyim,bu anlamda bir sorunum yok.ama cogu motor tutkunu gibi motorumu kendimle biraz ozlestiriyorum...son donemde nedense mt07 icin apaci motoru,olum motoru seklinde laflari duyunca sizin "ayaga dusmus" yorumunuza alinganlik yaptim.
    Kotu niyetli olmasada birbirimizin motorlarini hor goren yorumlar yapmamaya calismamizda fayda var diye dusunuyorum nacizane...Cunku bir motor sahibi olarak beni en iyi siz anlarsiniz,onlar bizim icin bir makinadan Daha fazlasi.
    Darkcity2000 ve Ros1n2 bunu beğendiler.

REKLAM ALANI
4. sayfa BirinciBirinci ... 234

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)