Xj6 ile devam ederdim
Mt07 yı alır takası kabul ederdim.
Kafa bulmadiginizi varsayarak Sazan durumununa Dusmeyi goze alarak cevapliyim...
Arkadas bizim motoru asagilamis...Sanirim biz mt-07 kullanicilarini apaci olarak goruyor.ayaktan kasti biziz yani...
Kalitesiz bir insan olarak motorumdan cok memnunum,ihtiyaclarimi ve bellentilerimi tam olarak karsiliyor.ayrica trafikde digerlerine saygili bir bicimde kullanmaktayim motorumu.
Barodinin xj6'la devam kararima Ise kesinlikle katiliyorum,xj6 dan sonra mt07 pek komforlu gelmezdi bencede...
km yi bu kadar kafaya takmayın bence motorun aksamları sağlam ise sorun yoktur
Motor bu niye uzerinize aliniyorsunuz, motorun ayaga dusmesi kisiyide mi dusuruyor? neden mali benliginizle ozlestiriyorsunuz.. mt 07 al sat al sat olmus bir makine benim gozumde ehliyeti alan mt07 diyor ayaga dusmeden kastim bu.. yani klasman ve klass olarak kusuruma bakmayin ama xj6 ya kufur etmek olur mt07 mevzusu.. ikisi farkli dunyalarin motoru.. mesela ehliyeti kapan xj6 ya kosmaz.. bilmem aciklayici oldumu... niyetim mt7 sahiplerini uzmek degil..
Xj6'nin mt-07'den daha iyi motor oldugu konusunda kesinlikle Sizle Ayni fikirdeyim,bu anlamda bir sorunum yok.ama cogu motor tutkunu gibi motorumu kendimle biraz ozlestiriyorum...son donemde nedense mt07 icin apaci motoru,olum motoru seklinde laflari duyunca sizin "ayaga dusmus" yorumunuza alinganlik yaptim.
Kotu niyetli olmasada birbirimizin motorlarini hor goren yorumlar yapmamaya calismamizda fayda var diye dusunuyorum nacizane...Cunku bir motor sahibi olarak beni en iyi siz anlarsiniz,onlar bizim icin bir makinadan Daha fazlasi.
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)