Kuba C1 & RKS 150 & İlk motor seçimi Bütçe 4.500?
Reklamlar
-
A2 ehliyetimi aldım, kursta vitesli asya motor 150lik motorla kullanmayı öğrendim.
4.000 civarı motor için ayırdığım bir bütçe var 1,000 tl civarıda ekipman için ayırdım.
Kuba c1 ve Rks 150 modelleri gözüme çarpıyor
Kuba c1 3.750 tl civarı satılıyor.
Rks 150 4.000 civarı satılıyor.
Sizce bu iki modelden hangisini almalıyım veya sizin önerebileceğiniz 4.000 tl civarı vitesli motorlar nelerdir?
Reklamlar
-
Kuba diyorum.mondial drift de düsünebilirsin kendini ispatlamış bir motordur.birde yeniyim düşer kalkarım diyorsan çokda fazla para vermiyim diyorsan KUBA RAZORE da alabilirsin.
-
Çabuk ybr ciler gelmeden.
-
Orada ki cr1 benim motorun fotoğrafı zaten :D her iki motoru da denedim kalite olarak rks 1 tık önde ama görünüş olarak cr1 bana kalırsa. bende bu yüzden cr1 i tercih ettim. yalnız 4500 tl bütçen korumalarını aldıktan sonra kalan bütçemi ?
-
Abi öyle fazla bir bilgim yok ama tabi internette videolarıyla felan karşılaşıyoruz eğer ben olsaydım Kuba'yı alırdım ne bileyim görüntü olarak da daha ayrı bi hoşluğu var ayrıca yorumlara göz gezdirdimde,Bence Mondial Drift'te hiç yanlış bir seçim olmaz üstelik Kuba Razore'u bende kullanıyorum gayet memnunum.
-
MazhaRR adlı üyeden alıntı
Çabuk ybr ciler gelmeden.
Geldi bile tabiki ybr.
-
Ybr olmuş 5.830 artık ybr al diyemeyiz. Ne öyle söver gibi
Seçimim kuba Cr1 olurdu.
-
ercan_48 adlı üyeden alıntı
Orada ki cr1 benim motorun fotoğrafı zaten :D her iki motoru da denedim kalite olarak rks 1 tık önde ama görünüş olarak cr1 bana kalırsa. bende bu yüzden cr1 i tercih ettim. yalnız 4500 tl bütçen korumalarını aldıktan sonra kalan bütçemi ?
Motora 4.500 vericem
Ekipmana 1.000
5.500 civarı bütçem yani
EMRE_R19 adlı üyeden alıntı
Kuba diyorum.mondial drift de düsünebilirsin kendini ispatlamış bir motordur.birde yeniyim düşer kalkarım diyorsan çokda fazla para vermiyim diyorsan KUBA RAZORE da alabilirsin.
Drift hoşuma gitmiyor nedense her apaçide gördüğüm için sanırım
-
Titanic S çıkacak ve şu andaki Titanic'ten daha güzel...
-
Ben bir RKS Titanic 150 kullanıcısı olarak artılarını eksilerini yazmaya çalışayım daha sonrasında sen kararını verirsin.
(+) Titreşim gerçekten çok çok az, parça kalitesi bir çinliye göre gayet yeterli seviyede, bakımlarını düzgün yaptırırsan gayet yeterli bir başlangıç motorudur, yedek parçası bedava, bisiklet gibi alet kullanması çok kolay.
(-) Muadillerine göre biraz fazla yakıyor, arka fren kampana, 150cc olduğu için 5.000km sonra sıkmaya başlıyor.
Kuba Cr1 kullanmadım ama Ankara Işıl Motors hem Kuba hemde RKS nin distribütörlüğünü yapıyor ve bu iki motor arasından direk RKS yi önerdiler. Açıkçası aralarında çok bir fark olduğunu düşünmüyorum ama varsa da en fazla bir tık ilerdedir RKS. Seçim tamamen sizin, hangisinin tipi daha çok hoşunuza giderse onu seçin derim ben. İmkanınız varsa ikisininde bir üstüne oturun derim.
-
İki motoruda kullanmadım ama yerinizde olsam rks'ı tercih ederdim.
-
-
Seko adlı üyeden alıntı
Hocam daha 3 ay var ona...
The-Rock adlı üyeden alıntı
Ben bir RKS Titanic 150 kullanıcısı olarak artılarını eksilerini yazmaya çalışayım daha sonrasında sen kararını verirsin.
(+) Titreşim gerçekten çok çok az, parça kalitesi bir çinliye göre gayet yeterli seviyede, bakımlarını düzgün yaptırırsan gayet yeterli bir başlangıç motorudur, yedek parçası bedava, bisiklet gibi alet kullanması çok kolay.
(-) Muadillerine göre biraz fazla yakıyor, arka fren kampana, 150cc olduğu için 5.000km sonra sıkmaya başlıyor.
Kuba Cr1 kullanmadım ama Ankara Işıl Motors hem Kuba hemde RKS nin distribütörlüğünü yapıyor ve bu iki motor arasından direk RKS yi önerdiler. Açıkçası aralarında çok bir fark olduğunu düşünmüyorum ama varsa da en fazla bir tık ilerdedir RKS. Seçim tamamen sizin, hangisinin tipi daha çok hoşunuza giderse onu seçin derim ben. İmkanınız varsa ikisininde bir üstüne oturun derim.
RKS ye daha yakınım şuan ama CR1 görüntüsü daha güzel.
AZADE adlı üyeden alıntı
Rks kullanan arkadaşım vardı bende kullanma şansım olmuştu motor hoştu gerçekten ama servis konusunda çok çekmişti
yanlış bılmıyorsam ıkısıde kuba motorda satılıyor ama bence rks daha hoş kuba cg 100 um olmuştu çok tıtreşım vardı ondan dolayı gene RKS
Ama ybr yi unutma
Yorum için teşekkürler
-
Rks iyidir ama ikinci elde zor satarsın değeri düşük olur ybr ne kadar olursa olsun her zaman satması kolaydır ve değeri düşmez karar senin bence bu ikisinide ele yarın öbürgün büyütmek istediğinde satacağın zaman çok zararın olur.
-
4500 e 2. el Ybr al hayat boyu bin :DD
-
benim motoru aldıgım servis küba mondial motorlar satıyor cr1 i sordugumda motor kısmının japon malı oldugunu söylemişti ne kadar dogru bilmiyorum kalıp olarak rks den daha kalıplı dolgun duran bir motor ben olsam cr1 derdim
-
Yeni yorumlar için güncelliyorum
-
-
180 cc, titreşim yok denecek kadar az, sağlamlığı da iyi.
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)