Herkese merhaba arkadaşlar pulsarcılar öncelikle bu sizin motorlarınızı övme yada dövme değildir baştan söyliyimde saldırmayın hemen
Dün akşam bir pulsar gördüm 20.000 km de idi adam pulsarı takaslı 7 bine maal etmiş takaslı almış motor daha 2015 (8.300 2015 +plaka vs= nerdeyse
9000) model fiyat düşüşü muazzam biz 2014 ybr yi 5 bine vermiyoruz açıkcası ve üzerinde aksesuarsız veriyoruz
ben şimdi bu kadar pulsarın değer kaybedişini öğrenmek istiyorum çünkü bir ara nerdeyse bende pulsar alıyordum ha bu arada bu arkadaşın topcase yeri kopmuş kaynak falan yapcam dedi
şase kopar mı lan
garip geldi yahu şimdi size sesleniyorum değerli kullanıcı arkadaşlarım biz ybr 0 fiyatına 5.800 verirken enayı yerıne koyanlar oluyordu ben 1 ay evvel 2014 model ybr mi satim dedim 4.600 lira verdiler vermedim valla şimdi pulsarcıların uzerınde topcase elcikler vs vs dop dolu motoru neden faiş fiyatlara satıyorsunuz ?
madem motor çok güzel çünkü ben bajajı ilk Türkiye ye gireceğini duyduğumda çok evinmiştim ucuza güzel motorlara bineceğiz diye