motoru alalı 8 ay oldu nerdeyse her 1.5 ayda bir kaza yapıom bu gidişle fazla yaşamıycam herhalde
motoru alalı 8 ay oldu nerdeyse her 1.5 ayda bir kaza yapıom bu gidişle fazla yaşamıycam herhalde
istanbulda ise özel sürüş eğitimi veren yerler var oralarda sana güvenli sürüş tekniklerini anlatıyorlar şimdi buradan sana şöyle veya böyle yap demek yanlış olur fakat tam tam techizat yan
kask dizlik kormulanı mont gibi güvenlik sağlayan malzemeleri sürüş esnasında kullanman şart ayrıca 8 ayda motora alışman lazım neden kaza yaptığını biraz daha açarsan sevinirim.. 1.5 ayda bir kaza fazla senden mi motordanmı kaynaklanıypr sorun..
yavaş gitGhOsT cHoPpEr adlı üyeden alıntı
[B]Md[/B]
motor çinli chopper hayatımda bisikletebile binmedim 7 sülalem motor kulanır banada aldırdılar motoru çoook keyiflide kardeşim 15 günde öğretti bu yani bide senin kanında var çabuk öğrenirsin dediler ama hala tık yok
140 150 km hızla gidilen yolda 80 en çok 90 km hızla giidom biraz dönüşlerde problemiim var motorun ön takım çok uzun yaww
Bencede hızdan uzak dur. Bazı firmalar güvenli sürüş eğitimleri veriyorlar.Hatta istersen bu eğitimlere kendi motorunlada katılabiliyorsun.Sanırım bu senin için çok faydalı olacaktır.Ama herşeyden önce hızına dikkat et ve parolan tam güvenlik olsun.Kazasız iyi sürüşler.
Hoca senin foruma üyelik tarihin bile sakat .. Cinciye falan git okusunlar bence seni ...
[B]Dün Dünle Gitti Cancağazım, Artık Yeni Şeyler Söylemek Lazım... [/B]
Dostum dikkat et bu işin şakası bile kötü bence kendini tam eğitmeden trafiğe çıkma
motorun üstünde panik yapma yeterli bide yawas sürersenn ooh
+1Tencere adlı üyeden alıntı
666
bence bi eğitim kursuna git
Kask tak!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)