- Arkadaşlar bu resimdeki anormalliği benden başka gören var mı acaba?
- Resim geziler kısmındaki baba,anne,kız ve bir motor gezi yazısından alınmıştır.
- Arkadaşlar bu resimdeki anormalliği benden başka gören var mı acaba?
- Resim geziler kısmındaki baba,anne,kız ve bir motor gezi yazısından alınmıştır.
ben sadece basarili bir photoshop goruyorum
ben çok hayalet gördüm buradakine benzemiyorlar emin ol
motorun yanındaki adam daha çok benziyor hayalete
arkadaki ya ısık ya sis yada fotoşort
o resimdekini bilmem ama aşağıdaki resimdeki gerçek,,bu resimi 7-8 yıl evvel arkadaşlarla ormana pikniğe gittiğimiz zaman anı görüntülemek adına öylesine çekmiştik,ama resimi çektikten sonra haliyle nasıl çıktım gibisinden resime baktığımızda şok olduk,
arka plandaki şeyi gördüğümüzde ödümüz patladı,resimdeki o şeyin olduğu yere dönüp baktık ama bişey göremedik,,hemen pılıyı pırtıyı toplayıp tüydük ordan,,sonradan bu resimi göstermediğimiz yer kalmadı ama hiç kimse ne olduğunu açıklayamadı ve hala sır olarak duruyor
ozamanlar resim çektiğimiz telefonlar bukadar gelişmiş olmadığından çözünürlük düşük ama orda bişey olduğu resmen görülüyor
ne kedisi la
bu da ilginçmiş!Gerçekten korkutucu bir görüntü.Karadeniz turumda tarihi bir handa gelişigüzel resimler çekmiştim,sonradan baktığımda bir adamın orada uyuduğu resimde çıkmıştı.Orada kimseyi görmediğime rahatlıkla yemin edebilirim.
kameraların insanların gözlerinin algılamadıgı bir çok seyi algıladıgı zaten bilimsel olarak kanıtlanmıstır...
örnegin paranormal activity gercek bir hikayeden uyarlanmıstr...
adına hayalet derseniniz ruh dersiniz cin dersiniz bilemem ama bu evren de yalnız olmadıgımız ve gözle gorulemeyen varlıkların da oldugu bence en azından kesin...
Subhanallah kardeş ibretlik bir paylaşım.
Bence mavi. Sarı görenlere anlam veremiyorum.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)