çok kötü şeyler görüyorum hocam. Kan görüyorum, vahşet görüyorum , şakak kemiğinden girmiş levye görüyorum hocam ben resimde.
çok kötü şeyler görüyorum hocam. Kan görüyorum, vahşet görüyorum , şakak kemiğinden girmiş levye görüyorum hocam ben resimde.
youtube : motorcu hikayeleri (motovlog) youtube - facebook adaletsurucukursu / Antalya /
Ya ne atı ne kedisi yok arkada gergadan var bitane de dikkatli bakın Ben hayalet diye tabir ettiğiniz resimdeki şekli bile anlayamadım, motosikletin orada bi silüet var onu mu diyorsunuz acaba???
"Olmadı Diye Sızlandığın Duaya,Gün Gelir Olmadı Diye Şükredersin."Şems-i Tebrîzî
Sepetli motorla yola mı çıkılır olm yaa..
Derin olan kuyu değil, kısa olan ip'tir.
Hocam yanindaki ney dabbe mi?
yilllaarr once evde salonun ortasinda sehbada duran vazonun etrafinda sanki esarp (suan yine tuylerim dikeldi) hizli hizli vazo etrafinda dondugune sahit oldum ve bir sure sonra yok oldu.. sanki hafif saydam seffaf bir esarp gibiydi ve cok hizli donuyordu..
arkadaşlar KEDİ filan yok resimde, çünkü g.tümden uydurdum
peki neden uydurdum, böyle şeylere inanmayın diye.
ama kediyi aradınız değil mi? hemde deli gibi lan nerde diye diye :D
o zaman bu hepimize gelsin
Benim hayaletten kastım arkadaşın işaretlediği üstteki kısımdı.Bu bir fotoğraf hilesi mi,ışık oyunu mu anlayamadım,konuyu da bu yüzden açtım zaten.
Hayalet fotografi cekmeye kendini adamis bi adam vardi yurt disinda buyerden düşüp öldü sonra gariptir insanlarin böyle metafizik varliklarla bi etkileşim icine girme cabalari önce insan olun lan insan adam olun hayalette neymis nas felak okuyun geçer cunup gezmeyin bizmi soyleyelim bunlarida..... saka bi yana korkarim ben yapmayin şöyle şeyler
benim koyduğum resim gerçektir arkadaşlar,düzmece oynama gibi bişey yok,arkadaki şey herneyse gerideki ayağının alt tarafında gazete var dikkat ederseniz gazetenin bir bölümünü kapatmış ve oşeyin etrafında saydam bir tabakaya benzer bişey var,kafa bölümünün orda dikkatli bakılınca 2 tane göz gibi bişey var
http://i.hizliresim.com/Z7554o.jpg[/QUOTE]
biri kedi der öbürü motorun yanındaki adam der
n'oluyo lan orada?
ben tırstım şuradan ufak ufak sıvışayım..
[/QUOTE]
Arkadaki silüettekinin üzerinde sizin üstündeki poların çizgilerine benzer şekilde mavi renkler var. sizi tanımadan etmeden de konuyu yalan söylüyorsunuz boyutuna getirmek istemiyorum yanlış anlaşılmasın, kullandığınız telefonda bi sıkıntı meydana gelmiş olabilir, sonuçta elektronik aletler...
Pılıyı pırtıyı toplayıp tüymek güzelmiş 😁
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)