Eski Motorla kaza yeni motor alımı kafamda deli sorular
Reklamlar
-
Arkadaşlar herkese merhaba yaklaşık 2 aydır forumda gezinme sonucu pulsar 200NS e karar kılıp almaya karar verdim dün gittim kapora verdim ve işe gittim akşam eve döndüm sonra bir işim çıktı saat 10 civarı evden çıktım çengelköy mevkiisinde harika buzlanma sonucu motor arkayı kaybetti ve yan yattım çok şükür ki sadece bileğimde ağrı var motor çalışmadı neyse bıraktım bu sabah önce pulsarın kalan parasını karttan taksit yapmaya gittim ordan da dedim motor ne alemde gideyim de bakayım tamirci bulursam bir sorayım nedir ne değildir motorun yanına gittim ve motor şak diye çalıştı fren maneti kırıldıydı onu yaptırdım sadece motoru kitleyip bıraktım acaba dedim yeni motor alıyorum diye bir işaret midir nedir anlamadım ama şunu öğrendim buzlanma varsa çıkmayın aga şimdi gelelim yeni motorla alakalı soruya bu 2. motorum ilk motordan 6 aydan fazladır sigortası yok yeni motora sigorta isterken bu sorun çıkarır mı ? ve diğer sorum hangi sigorta şirketlerini önerirsiniz ve tahmini bana ne çıkar yaş 25 istanbul motorla resmi kazam yok ( gayri resmi kazalarım tabi ki var ) özellikle 2016 da uygun fiyat alan arkadaşlar bana yardımcı olursa çok sevinirim.
Reklamlar
-
Geçmiş olsun Gizli buzlanma olayı çok sakat ansızın yerde buzlanma oluyor ve motor hakimiyetini kaybediyorsun aman dikkat
Ergo ve demir sigorta daha ucuz diyorlar
Sigorta için yaş ve il faktörü önemli
Yaşın genç olduğu için ve istanbulda yasadığın için sigorta fiyatı epey tuzlu çıkar
-
Motor sanaun sana maliyeti 10bin tl yi bulabilir.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)