baba gider kısmetse 2021 de başvurur, yeni gereksizi alırım,2031 de zaten ya 3. dünya savaşı yada AB'de oluruz.O zamana bakarız duruma ehuehuehuehu
baba gider kısmetse 2021 de başvurur, yeni gereksizi alırım,2031 de zaten ya 3. dünya savaşı yada AB'de oluruz.O zamana bakarız duruma ehuehuehuehu
hocam pttden mesaj geliyormu teslim edilmeden önce
Hayırlı olsun yeni ehliyetlerimiz. Bende yurt dışı ( motor veya araba ) çıkmazsam deyiştirmek için acele etmicem. Ama yazın bi yunanistan düşünüyorum o zaman deyiştirmek gerekir
Edit: herkez son seneye bırakır yığılma olur tarihi uzatırlar :D
Saglik raporu meselesinden bahseder misiniz biraz, aile hekiminden mi aldiniz, kolay oluyor mu almak, prosedur nasil?
fotoğraflar siyah beyaz değil, sizde bir sıkıntı olmasın? ayrıca dönem ödevi teslim etmiyoruz burada, uslubunuza dikkat edin.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:19 ----------
amaçsız yorumlarınızı kendinize saklayınız.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:21 ----------
ankaradan ptt ye teslim edildiğine dair bir mesaj geliyor barkod numarası ile birlikte. onu ptt barkod sorgulama ekranına girip kargonuzun nerede olduğunu kontrol edebiliyorsunuz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:23 ----------
ben 2015 aralıkta aldım sağlık raporunu. aile hekimleri hastahaneye yönlendiriyordu o sıralar. devlet hastanesinden aldmıştım 50 tl ye. zor olmuyor tabi doktoruna göre değişebilir.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:26 ----------
ben yenilemek için başvurmadım esasında, sınıf eklettirdim. oda 2016 ya denk geldiği için yenilenmiş ehliyetten verdiler
Benim de bugün teslim edildi. Sınıf ekleteceğim için mecburen değişiklik yaptırmıştım. Sizinkinden farklı olarka D1 de eklenmiş kullanılabilen sınıflar arasına.
hayırlı olsun benim ehliyette aynı olacak zannedersem b sınıfı 1995 de aldım a2 2003 de almıştım radarsız kazasız kullan inşallah.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:52 ----------
[QUOTE=İlker41;3816570]hayırlı olsun benim ehliyette aynı olacak zannedersem b sınıfı 1995 de aldım a2 2013 de aldım kazasız radarsız kullan inşallah.
Bunu almak için ne gereklı acaba nereye muracaat edıyoruz ?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)