Arkadaşlar şimdi gördüm yanlışım varsa düzeltin! Bazı bayiler cbr500r modelinin fiyatını 20000 tl civarına kadar çekmişler!
Arkadaşlar şimdi gördüm yanlışım varsa düzeltin! Bazı bayiler cbr500r modelinin fiyatını 20000 tl civarına kadar çekmişler!
Almayi dusunuyorsan hic kacirma , yeni kasasi bu gidisle 30.000 olacak.
Tam tersine 19900'den 20500 çıkarttılar, hala anlamış deilim neden yükselttiler.. Sanırım 2016 çok pahalı gelior..
Anes'te ki son gri 500r alan arkadaşa sesleniyorum.. Yıkıldım!
Sanırım anes 40 kişiye gri 500r sattı. Görünüşe göre forumda bi ben alamamışım şu gri 500r'ı.
YAMAHA'DAKİ fiyatlara göre bedava!!
Yilbasindan oncede oyleydi ben baktigimda. O motor tas catlasin 18.000 eder daha fa
İnirimsiz fiyatı xj6 ya yakınken cbr500r tercih edilmezdi bence , ama şu an fiyat çok iyi hocam!
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:21 ----------
Ben geçen fuarda barkın beye sormuştum üst kattaki toplantıdan sonra ,millet wunderwaffe ile fotoğraf çektirirken ben adamı yakaladım soru yağmuruna tuttum bana dediği kelime o fiyatı o motora toslayacaksan al abiiii !
Devrim abi ile cbr500r ile ilgili yaklaşık 10 dakika falan konuştum o da yurt dışı yorumlarının çok iyi olduğunu söylemişti.Sadece Fuat abi artçı konforundan şüpheliydi!
Euzü billahi mine'ş-Şeytani'r-racîm Bismillahirrahmanirrahim
2015 fuarında kimsenin yanına gitmeyip ilgilenmediği orda sanki yokmuş gibi davranılan CBR500R nin içler acısı hali geliyor gözümün önüne. Dediğim gibi resmen yokmuş gibi görünmezmiş gibi orda duruyordu.
Sonra da insanların böyle bir muamele yapmakta kesinlikle haklı olduğunu düşündüm. Fuarada CBR250 12.700 CBR500R de 21 bine yakın bir fiyatı vardı.
Üstüne vergi yükü binen bu motoru Honda tükiyenin satmak için hiçbir gayreti olmadı, Almak isteyenlere de küfür eder gibi 2 yılda 7-8 defa zamlanarak 5000 liradan fazla zam yedi.
MT-07 nin fiyatına ve satış adetlerine bakın. Herkez güç istemiyor ama aldığı motorun malın ederi olmasını istiyor. Yurt dışı Bu motorun ABS lisin fiyatı MT-07 nin ABS lisinden bir miktar uygun.
Yani geçtiğimiz 8-10 ayda fiyatı 21 bin seviyelerinde olmalıyken 22.500-23 bin küsürlere çıktı.
Şimdide bir de bir zam furyası zam paniği. Orda bir liste fiyatı var saçma sapan ve fiyat sanki çok uygunmuş gibi gösteriyor. Halbuki malın değeriydi ve motorun yeni modeli çıktı
İhtiyacı olup nokta atışı yapıp alanlara hayırlı olsun...
bi ornek fiat tan 49 binlik punto boş paket multijeti şisirme zamlarla 60 bin yaptılar şimdi 9 bin lira kampanya var Var da o racın değeri 60 bin değilki.
mesela seat leon orta paket dizel otomatik(opsiyonsuz) 80 bin tl demişler. seatta 7 bin tl kampanya.
Zamlarla milleti maymun ettiler, şimdide algımızla oynayıp dalga geçiyorlar gibi geliyor.
Lafım sektördeki firmalara yanlış anlaşılma olmasın... Bakın yamahanın zamlarını kimse iyi niyetli bulmadı
Aynen hocam fuarda ben cb500f modelinede baktım inceledim falan benden başka birde 50 yaşlarında bir adam vardı yani motora ilgi çok azdı.Belkide seninde kısmen belirttiğin gibi motorun bize kampanyadaymış gibi gösterilerek aslında gerçek değerinde satışa sunulması uygulanan bir strateji!
Euzü billahi mine'ş-Şeytani'r-racîm Bismillahirrahmanirrahim
şubat 2015 ten ocak 2015 e kadar dolar kurundaki artış %26. nokta.
seni şöyle alalım
https://www.youtube.com/watch?v=2y4eZw67hh8
bu arada baban sana motor aldırıyomu
'' NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ''
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
motorun 2016 kasası harika, resmen evrim geçirmiş o soba borusuna benzer egzoz gitmiş,bi önceki kasayı satmanın başka yolu yok mecbur indirim yapılacak.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)