CBR500R fuar öncesi kampanyası!
Reklamlar
-
A.Volkan adlı üyeden alıntı
Aynen hocam fuarda ben cb500f modelinede baktım inceledim falan benden başka birde 50 yaşlarında bir adam vardı yani motora ilgi çok azdı.Belkide seninde kısmen belirttiğin gibi motorun bize kampanyadaymış gibi gösterilerek aslında gerçek değerinde satışa sunulması uygulanan bir strateji!
Bir de CB500X fiyaskosu var. 2 sene önce sen fuarda getir sergile, millet üstünde fotoğraf çekilsin sonra getireme!. Sanki truva atı, getitirse içinden küçük askerler çıkacak Hondanın kar hesaplarını kesip parçalayıp suikast yapacak
Avrupalı 3 senedir keyifle biniyor. Motorun aks mesafesi 750X ten kısa motor daha hafif ve kıvrak.
Reklamlar
-
Elde kalan motorları satıyolar işte, yeni kasası gelince zam yapıcak. Honda TR 500 lük modellerinden umudu kesmiş gibime geldi.
-
awesomee adlı üyeden alıntı
Tam tersine 19900'den 20500 çıkarttılar, hala anlamış deilim neden yükselttiler.. Sanırım 2016 çok pahalı gelior..
Anes'te ki son gri 500r alan arkadaşa sesleniyorum.. Yıkıldım!
Ben de sana sesleniyorum..Buyur benim...
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:13 ----------
Draconian adlı üyeden alıntı
Sanırım anes 40 kişiye gri 500r sattı. Görünüşe göre forumda bi ben alamamışım şu gri 500r'ı.
Anes'te 2 gri vardı zaten (2014)...şu an YOK...
-
Geçen sene mayıs başında 20.000 TL ye siyahını aldım Anes Motor dan. İlk motorumdu, beş ay sonra çalındı :( kasım sonunda tracer aldım ve açık açık itiraf ediyorum, CBR500R ile yaşadığım keyifin zerresini tracer ile yaşayamıyorum, ne güzel gazlamalarımız, ne güzel apaçiliklerimiz oldu onunla, ilk artçım, ilk motoru yatırışım, ilk virajda sarkmam, ilk ilk ilk ... belki de ilk kez iyi kötü herşeyi onunla yaşamamdan olabilir bu algı lakin bu motor beni bir kez olsun yusuf yusuf ettirmedi, bir kez olsun acaba dedirmedi, tracer ile 160 dan sonrası tedirgin ediyor, acaba dedirdiyor, hele o kafa sallaması yok mu imana getiriyor. Özledim ben keratayı...
-
cb500 serileri Hondanın elinde patladı ve bu kafayla Honda onları zor satar...yanlış anlaşılmasın ben bu konularda onu alma bunu al..ya da o alınırmı yaaa diyen ergen kafasında değilim..ama o paraları cb500 e verene de üzülürüm...acırım demiyorum...üzülürüm diyorum...acırım dersem bu nahoş hakaretvari olur..ama üzülürüm diyorum ki kastım o paralara daha iyileri varken cb500 e para verip afbuyrun Hondanın .ötünü kaldırmazdım şahsen...daha iyisi nedir MT07..nc serileri..2 ele 20 bin gömerim huzur bulurum...
Yamaha Honda Suzuki istedikleri kadar fiyatları piyasayı bahane ederek yükseltsin ikinci elde zaten layığını bulacaktır modeller...
-
dyavol-77 adlı üyeden alıntı
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:13 ----------
Hüseyin abi hayırlı olsun da ! Çok tehlkeli adamsın abi griyi niye aldın abi 2014 modeli ne yapacaksın geri iade et abi!
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:41 ----------
sonalp adlı üyeden alıntı
Geçen sene mayıs başında 20.000 TL ye siyahını aldım Anes Motor dan. İlk motorumdu, beş ay sonra çalındı :( kasım sonunda tracer aldım ve açık açık itiraf ediyorum, CBR500R ile yaşadığım keyifin zerresini tracer ile yaşayamıyorum, ne güzel gazlamalarımız, ne güzel apaçiliklerimiz oldu onunla, ilk artçım, ilk motoru yatırışım, ilk virajda sarkmam, ilk ilk ilk ... belki de ilk kez iyi kötü herşeyi onunla yaşamamdan olabilir bu algı lakin bu motor beni bir kez olsun yusuf yusuf ettirmedi, bir kez olsun acaba dedirmedi, tracer ile 160 dan sonrası tedirgin ediyor, acaba dedirdiyor, hele o kafa sallaması yok mu imana getiriyor. Özledim ben keratayı...
Hocam çok geçmiş olsun! Üzüldüm.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:44 ----------
GP500-1st adlı üyeden alıntı
Bir de CB500X fiyaskosu var. 2 sene önce sen fuarda getir sergile, millet üstünde fotoğraf çekilsin sonra getireme!. Sanki truva atı, getitirse içinden küçük askerler çıkacak Hondanın kar hesaplarını kesip parçalayıp suikast yapacak
Avrupalı 3 senedir keyifle biniyor. Motorun aks mesafesi 750X ten kısa motor daha hafif ve kıvrak.
Üstat bende fake sadece basketbolda atılıyor sanıyordum
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:48 ----------
mhmtesk adlı üyeden alıntı
Elde kalan motorları satıyolar işte, yeni kasası gelince zam yapıcak. Honda TR 500 lük modellerinden umudu kesmiş gibime geldi.
Elde kalan melde kalan hocam bak adam son kslan griyide almış.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:50 ----------
astrofizik adlı üyeden alıntı
motorun 2016 kasası harika, resmen evrim geçirmiş o soba borusuna benzer egzoz gitmiş,bi önceki kasayı satmanın başka yolu yok mecbur indirim yapılacak.
Dostum bence eski egzozda fena değildi ama zevkler ve renkler tartışılmaz sonuçta
Euzü billahi mine'ş-Şeytani'r-racîm Bismillahirrahmanirrahim
-
Devrim abi ile cbr500r ile ilgili yaklaşık 10 dakika falan konuştum o da yurt dışı yorumlarının çok iyi olduğunu söylemişti.Sadece Fuat abi artçı konforundan şüpheliydi!
cbr 500 gayet iyi bir motor tavsiye ederim. artcı konforuda spor motora göre gayet iyi. bi touring konforu beklemeyin tabi. er6f ten bence daha konforlu bir motor. merak ettiğiniz sorular varsa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:30 ----------
cbr 500 yerine mt 07 al almayı düşünen arkadaşlar 650 tl yıllık vergi ödemeyi göze alsınlar. aldıktan sonra aaaaaaa bu kadar vergisimi varmış demesinler
-
GP500-1st adlı üyeden alıntı
cb500x gelseydi nc serisi elinde kalırdı onun için getirmediler
'' NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ''
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
-
Hüseyin abi hayırlı olsun da ! Çok tehlkeli adamsın abi griyi niye aldın abi 2014 modeli ne yapacaksın geri iade et abi!
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:41 ----------
Hocam çok geçmiş olsun! Üzüldüm.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:44 ----------
Üstat bende fake sadece basketbolda atılıyor sanıyordum
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:48 ----------
Elde kalan melde kalan hocam bak adam son kslan griyide almış.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:50 ----------
Dostum bence eski egzozda fena değildi ama zevkler ve renkler tartışılmaz sonuçta
Deşifre ettin beni...Dost'tan fazla düşman vaRR yaw.
-
Deşifre ettin beni...Dost'tan fazla düşman vaRR yaw.
Hüseyin abi 3 tane motorun var horneti bana ver bari
-
Hüseyin abi 3 tane motorun var horneti bana ver bari
Toslarsan..neden olmasın???.....
-
Fuar oncesi kampanyasi ile kredi kartina 9 taksit 20.800tl 'ye bir adet tri color aldim bende.
Alacagim motor japon, italyan, amerikan/ingiliz ya da alman olabilirdi. mutlaka absli olacakti, grenajli ya da naked olabilirdi, min. 40hp beygir ve 40 nm torka sahip olmali idi, ancak mutlaka 2 silindir ve uzeri olmasi gerekiyordu ve max 25.000 tl verecektim.
Kesisme kumesindeki motorlar icin buldugum en dusuk 2015 model fiyatlari soyluyorum (2014 dusunmedim)
1. Cbr500r - 19.900
2. Cb500f - 20.000
3. NC 750s - 23.000
4. CB650f - 24.700
5. MT-07 - 22.950
750s'i cok dusuk devir cevirdiginden, Cb500f'i ayni paraya daha fazla ruzgar korumasi veren cbr sebebi ile, mt-07'yi ise ortalilk mt-07 kaynadigi icin secmedim.
Param olsa Cb650f'i de alip bir koseye koyardim Cbr500rdan sonraki 4 silindirli motorum olarak. Absli xj6 29.700, z800 e 31.000 olmus keza...
-
ROT adlı üyeden alıntı
Fuar oncesi kampanyasi ile kredi kartina 9 taksit 20.800tl 'ye bir adet tri color aldim bende.
Alacagim motor japon, italyan, amerikan/ingiliz ya da alman olabilirdi. mutlaka absli olacakti, grenajli ya da naked olabilirdi, min. 40hp beygir ve 40 nm torka sahip olmali idi, ancak mutlaka 2 silindir ve uzeri olmasi gerekiyordu ve max 25.000 tl verecektim.
Kesisme kumesindeki motorlar icin buldugum en dusuk 2015 model fiyatlari soyluyorum (2014 dusunmedim)
1. Cbr500r - 19.900
2. Cb500f - 20.000
3. NC 750s - 23.000
4. CB650f - 24.700
5. MT-07 - 22.950
750s'i cok dusuk devir cevirdiginden, Cb500f'i ayni paraya daha fazla ruzgar korumasi veren cbr sebebi ile, mt-07'yi ise ortalilk mt-07 kaynadigi icin secmedim.
Param olsa Cb650f'i de alip bir koseye koyardim Cbr500rdan sonraki 4 silindirli motorum olarak. Absli xj6 29.700, z800 e 31.000 olmus keza...
Hsyırlısı olsun-güzel seçim olmuş bence...
-
adenizkusu adlı üyeden alıntı
cbr 500 gayet iyi bir motor tavsiye ederim. artcı konforuda spor motora göre gayet iyi. bi touring konforu beklemeyin tabi. er6f ten bence daha konforlu bir motor. merak ettiğiniz sorular varsa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:30 ----------
cbr 500 yerine mt 07 al almayı düşünen arkadaşlar 650 tl yıllık vergi ödemeyi göze alsınlar. aldıktan sonra aaaaaaa bu kadar vergisimi varmış demesinler
Hocam çok sağol sorum var açıkçası motorun taşıma Kapasitesi ile ilgili malum ben biraz iriyim Mesela 100 kiloluk 2 kişiyi rahat taşır mı?
---------- Mesajlar birleştirildi - 05:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 05:11 ----------
ROT adlı üyeden alıntı
1. Cbr500r - 19.900
2. Cb500f - 20.000
3. NC 750s - 23.000
4. CB650f - 24.700
5. MT-07 - 22.950
Abi eline sağlık bu motoru neden tercih etmeliyiz sorusunu nedenleri ile birlikte çok güzel açıklamışsın
---------- Mesajlar birleştirildi - 05:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 05:14 ----------
mete_han adlı üyeden alıntı
cb500 serileri Hondanın elinde patladı ve bu kafayla Honda onları zor satar...yanlış anlaşılmasın ben bu konularda onu alma bunu al..ya da o alınırmı yaaa diyen ergen kafasında değilim..ama o paraları cb500 e verene de üzülürüm...acırım demiyorum...üzülürüm diyorum...acırım dersem bu nahoş hakaretvari olur..ama üzülürüm diyorum ki kastım o paralara daha iyileri varken cb500 e para verip afbuyrun Hondanın .ötünü kaldırmazdım şahsen...daha iyisi nedir MT07..nc serileri..2 ele 20 bin gömerim huzur bulurum...
Yamaha Honda Suzuki istedikleri kadar fiyatları piyasayı bahane ederek yükseltsin ikinci elde zaten layığını bulacaktır modeller...
Estağfurullah senin kaliten tartışılmaz kardeşim.Bizim senin ile tek sorunumuz Kilo mete gerçi ben şu an 5 Kilo vermişim 115 oldum.
-
_oXXo_ adlı üyeden alıntı
sattıgımı duyunca önce uzun uzun gülümsedi,
olayda bir gariplik olduğunu farketti, sonra bir an durdu neden sattın ki dedi?
yenisi almak için dedim.. konuşmuyoruz..
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:50 ----------
ben motorcunun ahlaklısını severim .. olmadı yakışmadı bayanlara öncelik denen bişi var.. ayıp çok ayıp
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:52 ----------
mete_han adlı üyeden alıntı
metehan arkadaşım, ara motor arayan ve 4 silindire geçmek istemeyen fazla cc buyutmek isteyemen kişilerinde tercihi 500r, honda olması da parçasıydı vs bişiyiydi uygun olsun rahat olsun,
yoksa evet gidip 2. el 650f alıp ömürlük kullanabiliriz.. ama dioruz ki yavas yavas buyutelim şu cc olayını vs..
Ne yaparsan yap... AŞK ile yap..
-
Avesomee hocam size vstrom yakışır!
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:18 ----------
awesomee adlı üyeden alıntı
Tam tersine 19900'den 20500 çıkarttılar, hala anlamış deilim neden yükselttiler.. Sanırım 2016 çok pahalı gelior..
Anes'te ki son gri 500r alan arkadaşa sesleniyorum.. Yıkıldım!
awesomee hocam size VSTROM yakışır!
-
abi adam 21e sattı 22ye sattı.şimdi 20 ye satıyor.böyle ticaret ahlakı olurmu?olur. daha kalitesiz markalar yaparsa ahlaksızlık olur.kaliteli markalar yaparsa indirim olur...
-
vay be 20 kagıda bu motoru alanlar var, çıkma söylentisi fiyat söylentisi oldugunda neler dedik ama Honda bu yuzden zengin olur sadece
-
actros1 adlı üyeden alıntı
abi adam 21e sattı 22ye sattı.şimdi 20 ye satıyor.böyle ticaret ahlakı olurmu?olur. daha kalitesiz markalar yaparsa ahlaksızlık olur.kaliteli markalar yaparsa indirim olur...
Üstat ne 21'i 22'si 25'e bile alacaklar vardır bu motoru! Ama şahsen ben almam
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:37 ----------
YouSuffer adlı üyeden alıntı
vay be 20 kagıda bu motoru alanlar var, çıkma söylentisi fiyat söylentisi oldugunda neler dedik ama Honda bu yuzden zengin olur sadece
Hocam ybr125 ile cbf 150 bile neredeyse 6000 tl gv250 inazuma 15 küsürat bu motor 500cc (sanırm)absli ve çift silindir servis ve yedek parça olayına girmiyorum
-
Keşke fuardan önce tüm markalar benzer kampanyalar yapsalar.
Benim bile aklım çelinmiyor değil
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)