CBR500R fuar öncesi kampanyası!
Reklamlar
-
fedos adlı üyeden alıntı
Keşke fuardan önce tüm markalar benzer kampanyalar yapsalar.
Benim bile aklım çelinmiyor değil
Murat abi şu senin küpün içinde ne yazıyor abi bir türlü okuyamadım yazıyı çok küçük zaten gözüm bozuk!
Euzü billahi mine'ş-Şeytani'r-racîm Bismillahirrahmanirrahim
Reklamlar
-
A.Volkan adlı üyeden alıntı
Avesomee hocam size vstrom yakışır!
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:18 ----------
awesomee hocam size VSTROM yakışır!
VSTROM a binmek için birde merdiven lazım
'' NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ''
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
-
-
Hocam avatarınızda pikabı görünce herhalde spotif yapılı bir üye galiba diye düşündüm kendi kendime hata etmişim kusura bakmayın.
-
Merhaba Kardeşim
Şöyle yazıyor :
“Testinin içinde ne varsa, suyada o sızar.”
Murat abi şu senin küpün içinde ne yazıyor abi bir türlü okuyamadım yazıyı çok küçük zaten gözüm bozuk!
güzel bakan , güzel görür.
-
_oXXo_ adlı üyeden alıntı
VSTROM a binmek için birde merdiven lazım
Barbaros abi kızma abi binebilir sandım abi ne bileyim arkadaşı tanımıyorum iri yapılı sandım
-
Kampanya duygusal beyler dagılın
-
dediğin ağırlıkla motosiklete hiç binmedim. ama rahatlıkla taşıyacagını sorunsuz yokuş çıkacagını düşünüyorum. tork u küçümsenmeyecek derecede iyi.
-
actros1 adlı üyeden alıntı
abi adam 21e sattı 22ye sattı.şimdi 20 ye satıyor.böyle ticaret ahlakı olurmu?olur. daha kalitesiz markalar yaparsa ahlaksızlık olur.kaliteli markalar yaparsa indirim olur...
Daha kalitesiz markalar derken)...Kim bunlar...Kasa değişti kardeş-eski tabii kki ucuzlayacak...Mantığın almıyor mu bu kavramı. Bu sadece Honda'da değil-ootomotiv sektöründe de böyledir,haa sen Kursar'ı kast ediyorsan,kasa değişmedi,sene sonu değil bayram-seyran değil indirim yaptı,Boxer 2 defa fiyat indirdi. Bu 2 kavramı karıştırmamlısın-farklı şeyler bunlar...
-
Barbaros abi kızma abi binebilir sandım abi ne bileyim arkadaşı tanımıyorum iri yapılı sandım
yok kızmak değil sen VSTROM diyince birden gözümün önüne geldide ondan yazdım
'' NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ''
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
-
adenizkusu adlı üyeden alıntı
dediğin ağırlıkla motosiklete hiç binmedim. ama rahatlıkla taşıyacagını sorunsuz yokuş çıkacagını düşünüyorum. tork u küçümsenmeyecek derecede iyi.
Hocam demek istediğim cbr500r tek amortisörlü korkum amortisörün taşıyamaması yoksa motor çeker ondan şüphem yok
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:00 ----------
_oXXo_ adlı üyeden alıntı
yok kızmak değil sen VSTROM diyince birden gözümün önüne geldide ondan yazdım
Barbaros abi bir dövmediğin kaldı ALLAH'tan elinin altında değilim
-
Ülkedeki genel motosiklet zihniyeti sayesinde bu motoru 20.000 TL'ye alabildim. Teşekkürler o motora o para verilir mi diyen yurdumun insanları teşekkürler.
He latifeyi bir kenara bırakayım. Kağıt üzerinde teknik verileri kuvvetli olan motor her zaman keyif vermeyebiliyor. Ben bunun örneklerini çok yaşadım, yukarıda bir arkadaş Tracer örneği de vermiş. İstanbul'da artık hafta içi , hafta sonu ,gün başı , gün ortası gün sonu her saat yoğun trafik var. Ayrıca Trafik dengesiz ve her an tehlikeli, gaz açmalara, meşhur tabir olan gücü hissetmek istiyorumlara müsait değil. Gerçekler ortada arkadaşlar. Hayalleri bir kenara bırakalım. Bu motor tam bir şehir , orta mesafe gezi ve de spor amaçlı kullanıma da uygun bir motor.
20.000 verilir mi diyen arkadaşlar ikinci el fiyatlara bir baksınlar. Transalplere, Honda shadowlara, Hatta cbf 500'lere, Yamaha rc250'lere . Paranın alım gücü yok, çok ciddi enflasyon var. Yaklaşık bir senedir orta hacimde motor arıyordum. MT07 'e göz ucuyla bile bakmadım. Bu motorun fiyatı da uygun seviyeye gelince gittim aldım.
-
vladimir adlı üyeden alıntı
Ülkedeki genel motosiklet zihniyeti sayesinde bu motoru 20.000 TL'ye alabildim. Teşekkürler o motora o para verilir mi diyen yurdumun insanları teşekkürler.
He latifeyi bir kenara bırakayım. Kağıt üzerinde teknik verileri kuvvetli olan motor her zaman keyif vermeyebiliyor. Ben bunun örneklerini çok yaşadım, yukarıda bir arkadaş Tracer örneği de vermiş. İstanbul'da artık hafta içi , hafta sonu ,gün başı , gün ortası gün sonu her saat yoğun trafik var. Ayrıca Trafik dengesiz ve her an tehlikeli, gaz açmalara, meşhur tabir olan gücü hissetmek istiyorumlara müsait değil. Gerçekler ortada arkadaşlar. Hayalleri bir kenara bırakalım. Bu motor tam bir şehir , orta mesafe gezi ve de spor amaçlı kullanıma da uygun bir motor.
20.000 verilir mi diyen arkadaşlar ikinci el fiyatlara bir baksınlar. Transalplere, Honda shadowlara, Hatta cbf 500'lere, Yamaha rc250'lere . Paranın alım gücü yok, çok ciddi enflasyon var. Yaklaşık bir senedir orta hacimde motor arıyordum. MT07 'e göz ucuyla bile bakmadım. Bu motorun fiyatı da uygun seviyeye gelince gittim aldım.
Kardeşim aynen ben ikinci el fiyatlarınada baktım!İkinci elleri sıfırının şu andaki kampanya fiyatından daha pahalı hondanın bu modelinin
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)