12 Aralık A2 sınavına girip ehliyetini alan oldu mu ?
Reklamlar
-
Evet abiler,arkadaşlar soru başlıktada olduğu gibi 12 aralık a2 ehliyet sınavına girip ehliyetini alan oldu mu ? Ankaradayım 12 aralıkta a2 ehliyet sınavına girdim ve geçtim aradan 1 aya yakın bir süre geçmesine rağmet direksiyon sınavına henüz girmedim
Reklamlar
-
Stajyer için diyorsan bildiğim kadarıyla iş emniyetten aldığın tarihe bakıyor. O da kesinlikle stajyer e kalıyor.
-
Hayır stajyeri demiyorum.Alınan sertifika ve direksiyon sınavına girip girmemeleri.Üzerinden 1 ay geçmesine rağmen daha girmedim.Bu süre normal mi ?
-
12 Araliktaki sinava ben değil ama çok yakin bi arkadasim girdi. Kendisi 2 gün once cumartesi günü direksiyon sinavina girdi ve kazandi persembe gibi evraklari alip cikarttirabilirsin demisler. Benim girdigim zamanda bazi arkadaslarla ayni sinava girdigimiz halde onlar benden 1 2 hafta once almislardi. Galiba cok doluluktan sirayla oluyor günlük bi limiti var sanırım ornek olarak 20 kisi falan bi kurs icin. Seni en gec 1 haftaya aramalari lazim yoksa sen ara
-
mamitex adlı üyeden alıntı
12 Araliktaki sinava ben değil ama çok yakin bi arkadasim girdi. Kendisi 2 gün once cumartesi günü direksiyon sinavina girdi ve kazandi persembe gibi evraklari alip cikarttirabilirsin demisler. Benim girdigim zamanda bazi arkadaslarla ayni sinava girdigimiz halde onlar benden 1 2 hafta once almislardi. Galiba cok doluluktan sirayla oluyor günlük bi limiti var sanırım ornek olarak 20 kisi falan bi kurs icin. Seni en gec 1 haftaya aramalari lazim yoksa sen ara
Kursu çok kez aradım.Gittimde.Ama dedikleri şey aynı "bilmiyoruz" yarın kursu tekrar aramayı düşünüyorum ardından mebi.Bakalım bu işler nasıl yürüyor
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)