Merhaba arkadaşlar 18 yaşımdayım Bilişim Teknolojileri bölümünü okumaktayım yazılıma çok ilgim ve yeteneğim var gün geçtikçe birşeyler üretmek istiyorum.
Tabiki çareyi Motosiklet camiasinda buldum MotoVlog android uygulaması eksikti bende yapmak istedim.
Tabiki amatörce yapılmış bir uygulama ve ilk yaptığım büyük çaplı android uygulama.
Öncelikle uygulamada kesinlikle REKLAM yoktur amacım asla para kazanmak yontmak değildir bu camiyaya yararlı olmaktır.
Uygulamada belli başlı MotoVloggerleri aldım almakdıklarım bana p.m atabilir kanal linkini inceler eğer kaliteliyse koyarım seve seve hiçbir çıkarım yok bu uygulamada tamamen ücretsiz ve reklamsız.
Uygulamanın bana göre en büyük + sı ben yeni bir içerik eklediğim an direk programa düşüyor öyle yok Google Playden güncelleme geldi tasarım değişti derdi yok online bir program anlık veri aktarımı olmaktadır.
Malesef uygulama online olduğu için İNTERNETİNİZİN olması gerekmektedir.
MotoVlogger yeni video yüklediği anda programdada eklenmektedir otomatik sistemdir Atıyorum xxx MotoVlogger yeni video yükledi saniyesinde uygulamaya yüklenmiştir aynı anda.
Ve Anlık olarak program üstünden izleyebiliyorsunuz hiçbir şekilde hiçbir yere yönlendirme yapmıyor.
Motosiklet.Net i uygulama üstünden takip edebilirsiniz hiçbir şekilde extra sayfa açmaz direk uygulama üstünden gezinebilirsiniz.
Sadece 1 tane motosiklet mağzasını sponsor almak istiyoruz oda Google Play ' e paylaşmak için kira parasını karşılamak için cebimize hiçbir şekilde gelir girmeyecektir.İlerliyen zamanlardada değişmiyeceğini garanti ediyorum arkadaşlar.
Çok uzatmak amacım uygulama reklamı yapmakta değildir.
Konuyu açma sebebim uygulama bitti genel olarak fakat neler eklenebilir ne tür daha eğlenceli ve kullanışlı olabilir bunları danışmak namına konuyu açtım.
Uygulama İçersinden Resimler;
Ana Menüler;
----------------------------------------------
MotoVlogger Sayfası;
------------------------------------------------
Herhangi bir MotoVlog kanalında videoların göründüğü sayfa;
Buda Efsane Motosiklet.Net 'e uygulama üzerinden girme sayfası;
Ve amacım hiçbir şekilde Motosiklet.Net i kullanıp reklam yapmak değildir aksine Motosiklet.Net'e olan gönül borcumdan dolayı çünkü burada sizlerden çok şeyler öğrendim ve gönüllü olarak eklemek istedim eğer site adminleri rahatsız olurlar ise KALDIRABİLİRİM.
Yazımı burda noktalarken sizden gelecek olumlu veya olumsuz mesajlara yönelik uygulama son şeklini alacaktır.
Beğendiğiniz,beğenmediğiniz veya ne eklenmesi gerektiğini isterseniz önerilere kapımız açıktır.
NOT: RESİMLER BURDA BÜYÜK ÇIKMIŞ UYGULAMA BU KADAR BÜYÜK DEĞİL KORKMAYINIZ
İyi Forumlar.