Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

MEGELLİ 125 S NAKED

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Bajaj 125 st
    MERHABA ABİLERİM 16 YAŞINDAYIM. MEGELLİ 125 s NAKED BİR MOTOR GÖRDÜM ŞEKLİ ŞEMALI ÇOK GÜZEL. FİYATIDA UYGUN YENİ EHLİYET YASASIN GÖRE KULLANABİLİRYOUM. FİyATI 3300 tl bence ucuz gibime geldi. diğecegimm şey ise nasıl bir motor başlangıç için alacagğım titremesi vs sorun değil
    benim için nasıl bir motordur duydugunuz gördüğünüz. şekilde tarif edebilirmisiniz. çaresi bulunamayan hastalığı felan varmı? sık sık sorun çıkartırmı? parçası kalitelimi? ve fiyatı iyimi? kısacaca nasıl motordur, almalımıyım alttaki reimde gözüküyor.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    kuvvetmira - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ktm Exc250+vstrom 650
    hiç megelliye falan bulaşma al bitane honada cbf 150 veya yamaha ybr 125 çatlamaz patlamaz yolda bırakmaz az yakar
    kısacası şekli olmasın markas olsun

Motosikleti
    Bajaj 125 st
    abi megellide ne gibi sorunlar çıkartıyor ? tiremem vs önemli değil başlangıç için alacagğım

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Megelli varmı halada hemde 125lik.

Motosikleti
    Activa-Pcx-cbr250r-Xj6N-BAVYERALI :) K1200R
    Kısaca uzak dur derim kardeşim yanlız bu benim fikrim şekilci olma sürüş kalitesine yedek parçasına filan bak dusunsene bi yolculuğa cikiyorsun pat stop etti kaldı ki yakın tanıdığım bi kardeşimin başında var 250 liği her hafta bi anisini anlatıyor )

250s var hatta sıfırı 6500 lira civarında satılıyor ama 125s bulabileceğini sanmıyorum.

kuvvetmira - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ktm Exc250+vstrom 650
    BİRAZ ZOR BULUNUR
    HAYAT KIZGIN BOĞA BEN KIRMIZI PELERİN: ::

Motosikleti
    Bajaj 125 st
    evet var buldummm

yunusus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1200Rt - Planet (78)
    Bende var bitane duruyor evde 20bin km civarinda motor. Henuz bir sikinti yasamisligi yok. Parcasi varmidir yokmudur bilmiyorum. Goruntu guzel ses guzel, 125lik motora gore ivmelenme falan iyiydi hatirladigim kadariyla.
    Son gelenden foto atayım bi de

gokberk6426 bunu beğendi.

Darkcity2000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA NC 750X
    3300 tl ye bulasilir alinir kullanilir..

natila - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf150 + HD sporster xl 1200 custom cb
    altınelbiseliadam megelli250r ı anlatmış onu seyret derim bi fikrin olur

Motosikleti
    BMW F 750 GS
    Megelli dükkanı kapattığı için çöpe atıyoruz ve geçiyoruz. Ayrıca motosikletin titrememesi önemlidir çünkü titreyen motor hem keyif vermez hem de sağlam değilse zamanla sağı solu dökülmeye başlar.

O paraya düzgün başka Çin motorları alnabilir.

Draconian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Boxer
    Ben 16 yaşındayken okulu asıp counter atmaya giderdim. Şimdi millet motor tavsiyesi ister olmuş.

Eğitimini, Ehliyetini ve ekipmanını almadan alacağın motosikleti düşünme derim. Önünde uzun bir zaman ve zorlu bir süreç var çünkü.
    Pisman bunu beğendi.

Motosikleti
    Bajaj 125 st
    Hahaha tamam abi

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:26 ----------

Abi mumkunse seninle özel gorusebilirmiyiz. Ozelden telefonunu atarsan arayaim abi motor hakkinda merak ettigim konular varda abi. Bende ogrenciyim. Fazla motor bilgim yok.

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:30 ----------

Abi mumkunse seninle özel gorusebilirmiyiz. Ozelden telefonunu atarsan arayaim abi motor hakkinda merak ettigim konular varda abi. Bende ogrenciyim. Fazla motor bilgim yok.

mondial drift almaktan her türlü iyidir al dediğin fiyata öğrenene kadar dağıt düş kalk

Motosikleti
    Bajaj 125 st
    Aabi benim arkadaslarim okulu asip gta 5 oynamak icin gidiyor ben gitmedim ona vercegim parayla moto kask vs alacagim ve ehliyet alabiliyorum nisanda...

obarey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2015 Honda CBR 250R (10k), 2015 Yamaha R25
    megelli alma kardeşim alacaksan da adama 2000-2200 teklif et.
    son sahibi olacaksın muhtemelen verdiğin para boşa gidecek.
    tecrübesiz oldugun için sana titreşim önemsiz gibi gelecek.
    ama arkadaşının birinin cbf veya ybr sine binince anlayacaksın ne oldugunu.
    ha binilmez mi binilir gitmez mi gider seçim senin.
    forumda bi laf var az daha koy ybr al diye boşa denmiyor

yunusus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1200Rt - Planet (78)
    Alıntı obarey adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    megelli alma kardeşim alacaksan da adama 2000-2200 teklif et.
    son sahibi olacaksın muhtemelen verdiğin para boşa gidecek.
    tecrübesiz oldugun için sana titreşim önemsiz gibi gelecek.
    ama arkadaşının birinin cbf veya ybr sine binince anlayacaksın ne oldugunu.
    ha binilmez mi binilir gitmez mi gider seçim senin.
    forumda bi laf var az daha koy ybr al diye boşa denmiyor
    Buna katılmıyorum. Tamam bilindik kendini kanıtlamış markalar modeller almak genel olarak doğru bir seçimdir. Ama bu durumdan ötürü diğer modelleri almayın anlayışına katılmıyorum. Mesela zamanında cross motor alırken 250cc klasmanında çevremdeki neredeyse herkes honda crf250l modeline yönelirken, ben bi türlü ısınamadım bu modele ve gittim apache nin xz250 midelini aldım. Hiç taninmamis adam akilli kullanicisi olmayan mitoru gittim gozu kapali aldim ve cevremdeki o crfcilerin alayini arazide olsun yolda olsun tokatladim durdum asla pisman olmadim aldigima

Bu bi yerde zevk meselesidir. Belki sorunu da vardir makinanin ama gozune o makinayi kestirdiysen onu almalisin

Ayrica konu sahibi kardeşim, sanirim benim telefon numarami istedin yukardaki mesajda ama ben yurtdisindayim beni arayacak olursan ehliyet paranı telefon faturasina odersin mesaj at istersen
    [I] Hayat Verilmemiş Bir Sözü Tutmaktır, Kimi Yazar Kimi Yaşar.. [I]

obarey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2015 Honda CBR 250R (10k), 2015 Yamaha R25
    kardeşimiz görüş sormuş, bende kendimce iyiliğini düşünmüşüm, alma demişim, alacaksanda şu fiyatı ver demişim
    "ha binilmez mi binilir gitmez mi gider seçim senin." de demişim...
    gerisi: money talks...

Motosikleti
    Bajaj 125 st
    Alıntı yunusus adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bende var bitane duruyor evde 20bin km civarinda motor. Henuz bir sikinti yasamisligi yok. Parcasi varmidir yokmudur bilmiyorum. Goruntu guzel ses guzel, 125lik motora gore ivmelenme falan iyiydi hatirladigim kadariyla.
    Son gelenden foto atayım bi de

http://i.hizliresim.com/PP1kpN.jpg
    http://i.hizliresim.com/yL65ML.jpg
    abi özel mesaj gönderem,yorum cceza almışım sanırım. gereksiz resim ve noktalama işareti kullanımından. evet abi moor ende var nasıl bir motor alacağım gözümü kararttım. çok sorun çıkartan bir motormu ?? parçası kolay bulunuyormu yada 250 lik modeliyle aynı parçalar kullanılırmı bazı yerlerinde.?? kısaca anlat abi işte

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:13 ----------

Alıntı buğratuncer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abi özel mesaj gönderem,yorum cceza almışım sanırım. gereksiz resim ve noktalama işareti kullanımından. evet abi moor ende var nasıl bir motor alacağım gözümü kararttım. çok sorun çıkartan bir motormu ?? parçası kolay bulunuyormu yada 250 lik modeliyle aynı parçalar kullanılırmı bazı yerlerinde.?? kısaca anlat abi işte
    abi bu arada alacağım motor 2006 model 7 bin kmde 4. el sahibi şua ndaki

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)