Merhabalar
Facebook ta bir bayinin Lifan Kpr 200 görseli paylaşmasından sonra heyecanla motoru araştırmaya başladim.Mevcutta Lifan kp 150 almayı dusunuyordum.Bu yil Kpr 150 yi beklerken Lifan markası bir hamle ile 200 cc olan versiyonunu Türkiye ye getirecekmiş.
Hemen facebookta lifan global sayfasını inceledim.Sonra Lifan globale yazdım onlarda geleceğini onayladılar
[IMG][/IMG]
Sonra Çin sitelerinde araştırmaya başladım.
Bu sene fuarda böyle görüntüler görebiliriz
Çin'deki parakende fiyatı 2258 dolar cıvarında.
Teknik özellikleri:
198 cc
2060x760x1105 mm ölçülerinde site Çinceydi sanırım boy x yükseklik x genişlik
12,5 kw 8000 devirde yaklaşık 17 beygir
17 nm 6500 devirde
yakıt deposu 14 litre
0-50 metre 4.7 saniye
Maksimum hız 140 km
Bu bilgiler Türkiye ye gelecek olan modelle değişiklik gösterebilir
Şimdi Çin mali motorlara laf edecek olanlar vardır.Onlara şunu söyleyebilirim 2 yıl orada yaşadım ve orada scooter aldım kullandım.Gerek Türkiye ye getiren distributorlerin daha fazla kar etme isteği ,gerekse yol şartlarımiz ,gerek kullanım alışkanlıklarımız ,benzin kalitesi farklari gibi bir çok etken bazen bizlere farkli düşenceler oluşmasına sebep oluyor.Herkesin bilgiği bir cümle
- abi oranın iyilerini bizim buraya getirmiyorlar
evet gerçekten öyle Bu motorda mükemmel demiyorum ancak tahminimce fiyatına göre yeterli olacak ve isteklerimizi karşılaycak seviyededir diye dusunuyorum.
Gelecek cümleleride hemen yazayım
-Bunu alana kadar 2009 cbr 250 al kardeşim kafan rahatlasın
-Pulsar al
-az daha ekle ybr al ( 250 cc düşünenlere bile böyle yorumlar yapılıyor )
-bizim bi arkdaşta kuba var o bile bundan hızlı
-mondial mastiyle bu ne tokatlanır
-çöp bu
-satılık 2010 cbf var kardeşim yağ yakmayanından sana 3750 ye veririm
Not-Mevcutta Derbi etx kullanıyorum Derbi etx stx facebook grubu kurucusuyum (zaten derbi etx te Zongshen )