Başlangıç Motosikleti Cbr 250 vs Pulsar 200 RS
Reklamlar
-
Bajaj alma da ne alırsanız al jant kırmaz da ummadigin yerde stop eder zora sokar hatta boyle bi problem bi insanin ölümüne yol açabilir ufak bi sorun değil.
Reklamlar
-
-
cbr alırken de şöyle satan adamın tipine bi bak. biraz apaçi duruyorsa, sağlam bi ustaya, şasiye bi baktır.
-
biraz konu dışı ama, 2. elde sh da 600 tane cbr250r satışda? yani biraz zor satılır gibi geldi sanki motor elden çıkarılmak istenince )) pulsarda ise 300 adet ilan var satışda olan.
-
4 yillik bi cbr 250r kullanicisi olarak cbr 250 r.
-
okoca adlı üyeden alıntı
biraz konu dışı ama, 2. elde sh da 600 tane cbr250r satışda? yani biraz zor satılır gibi geldi sanki motor elden çıkarılmak istenince
)) pulsarda ise 300 adet ilan var satışda olan.
Pulsarı savuncam diye kaç konudur elinizden geleni yapıyorsunuz ama bunu ciddi olarak söylemediginizi dusunuyorum
Honda Cbr 2011 den bugune kadar kac tane satti hiç düşündünüz mü ? 600 rakamı açıkcası az bile geldi .O kadar kullanıcıya çogu memnun gibi..
Bence Cbr 250...
-
İkinci el piyasasına hiç girmemeni tavsiye ederim. Çok temizleri olsa da paramla rezil olmayı göze alamam ben. Tabii bu benim görüşüm sizleri bilemem.
Sana tavsiyem önce bir model belirle kafanda. Honda mı, yoksa bajaj mı istiyorsun bunu sor kendine. Cevap honda ise 11-12 veren adam 14-15 de verir. Beklemekten bir zarar gelmez.
-
Hangi konuyu takip edeceğimi şaşırdım! Bir kaç gün önce AEA ve Kuralkanın arasındaki pulsar 200rs ile ilgili yaşanan tatsızlığı anlatan konuyu mu yoksa sıcacığı sıcağına yaşanan bu tartışmalarının hemen arkasından dün yeni üye olan birinin cbr250 ile pulsar 200rs karşılaştırması istediği bu konuyu mu ?
Bu arada bence cbr250 pulsar 200rs den daha mantıklı bir seçim olabilir değerli yeni üye ! Saygılarımla
Euzü billahi mine'ş-Şeytani'r-racîm Bismillahirrahmanirrahim
-
CBR 250R almaya karar verdim arkadaşlar hepinize teşekkür ederim.
-
Moderatör
Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır. |
|
Sebep: Arkadaş kararını vermiş.
Buranın da zaten mevcut olan bir tartışmaya dönmemesi için kilitliyorum.
İyi forumlar |
|
|
Legends may sLeep.. But they never diE..!
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)