Cok şiddetli kar var suan kutahya da kapanan yollar var. En mantiklisi beklemek.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:33 ----------
Sorunu cozduk arkadaslar yamaha servisinden motosiklet kasasi bulduk ambara vericez umariz bi sikinti cikmaz.
İzmir e uçakla gidip motoru alıp Alanya ya gelmiştim.
Yolda Korkuteli girişinde yağmura yakalanmış ve cebimdeki benzin parasına kadar her yerim sırılsıklam ıslanmıştım.
Yağış olunca hızım 70 e düşürdüm zaten motor naked rüzgardan gidemiyorsun birde fırtınalı yağmur olunca iptal oldum.
Yağmur yetmezmiş gibi yanımdan geçen her araç yerdeki suyu üzerime atarak katkıda bulundu sağolsunlar.
Bugün hastalanıp ölmezsem dahada bana bir şey olmaz demiştim o gün. Titremekten gidonu sabit tutamıyordum.
Hastalanmadım bile.
Öyle bir macera oldu işte.
Derin olan kuyu değil, kısa olan ip'tir.
Bu motosiklet öyle bi hastalik ki suan yollar komple buz ve ben yarim saat sonra kutahya dan aydina yola cikiyorum umarim aydin taraflari da buralar gibi degildir.
izmirden trevegoyla chopper sığdırdım. 150 motora 60 bana aldılar. antalyaya gittim 550 km. sıkıntısız. gelirkende cbr 250rı trevegoya koydum dik bi şekilde geldim. 100 motora 60 bana aldılar o zamanda. adama göre değişiyor fiyat. otogarda çamaşır ipi alman gerekecek yada yanında getireceksin bağlıyosun otobüsün babalarına. düzgün bağlarsan sorun yaşamassın. motoruda depoyu boşalttırıyorlar bilgin olsun benzinle almıyorlar. onun dışında sokarken önce arka lastiği sonra iterek önünü sokman gerekecek yani götüm götüm sokacaksın motoru tabiri caizse. olay budur
fz6 otobüse sığar en kötü aynarı sökersin bizim bi abi honda XR 650 R koydu otobüse trabzonadan yalovaya getirdi motorda yan yatma veya çizik gibi şeyler olmadı ama gene senin kararın
HAYAT KIZGIN BOĞA BEN KIRMIZI PELERİN: ::
akraba eş dost varsa onların garajına parket kış kalkınca bin gel bence.yoksada kapalı garaja koy kilitle
SUZUKİ BURMAN UH 200
Ulaşınca yaz hocam , gündüz çıksan yola daha iyiydi bence.
Evet arkadaslar hayirlisiyla dun ambara verdim motoru Cuma elimde olacagi soylendi ama ins. Basina is gelmeden guzelce gelir.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)