Çok geçmiş olsun,büyük kaza atlatmışsınız.
Çok geçmiş olsun,büyük kaza atlatmışsınız.
Birader çok geçmiş olsun. Anlattıklarını aksiyon filminde görsek "eh bee, amma da abartmışlar ha" diyoruz.
Olayın üzücü kısmı adamı yakalasalar da bi şey olmayacak biliyoruz.
geçmiş olsun günümüz türkiyesinde 10 kere dikkat etsekte Allaha emanet gazlıyoruz valla
Aynen söylediğiniz gibi, Türkiyede motor kullanıyorsan yaşamla ölüm arasında belirsiz bir cizgi var. Bugünde yaşıyoruz, ölmedik diye eve giriyoruz artık
Şuan evde bilgisayardan konu açıp yazmak bir lütüf.
Ya zaten motora 7-8 gündür binmiyorum, önümüz kar kıyamet, pazarda erken kalkmıssın yollar tenha diye kapıdaki arabayla değil motorla gittim.
Barkın bayoğlunun bir lafı aklıma geliyor. sürekli motor tehlikeli tehlkeli diyorsa birileri sende bi sorun vardır, düzgün kullanmıyorsundur aracı demekki diye. Halkımızın geneli böyle, kişi kendinden bilir işi... Millet karşındakinin, motosikletlinin canını alacak gibi sürdüğünün farkında ki binmiyor bindirmiyor o 4 tekere o kafese bağımlı yaşıyor ve ölümü binene hak görüyor
öncelikle büyük geçmiş olsun
bu tür araç kullananların her yanımdan geçişinde dua etmişimdir ah önümde bi kaza yapsada durup kapısını açıp 2 tane çaksam şuna diye senin başına gelmiş direkten dönmüşsün ve sanırım o panikle aklına bile gelmemiş
ama başıma gelirse yıllardır hazırlandığım gibi 2 tane çakmazsam rahat edemem ambulans gelince boşa gelmemiş olsun
Geçmiş olsun Allah korumuş arabayı süren ayyaş keşke ölseymiş aldığı nefese yazık bunların birde içmeden aynı olanları var bulurlar inş bir gün belalarını
Ucuz atlamışsınız. Alkollü araç kullananları, otobanda makas atanları vb. anlamıyorum. Çok mu acelen var ölmek için yada öldürmek için? Tamam önündeki otobanda 60-70 ile gidiyordur sinyal verip sollarsın ama önünde 100'le giden araçlara neden makas atma gereği duyuyorsun? Tekrardan geçmiş olsun.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)