Herkese merhaba,
Basliktada bahsettigim gibi asagidaki kampanyaya destek olarak bir farkindalik yaratilabilir. Üşenmeyin, erinmeyin. Bir imzada siz verin.
https://www.change.org/p/zorunlu-tra...iter=464877986
Herkese merhaba,
Basliktada bahsettigim gibi asagidaki kampanyaya destek olarak bir farkindalik yaratilabilir. Üşenmeyin, erinmeyin. Bir imzada siz verin.
https://www.change.org/p/zorunlu-tra...iter=464877986
Bence düşürülmesin. İmzaya gerek yok. Parası olmayan binmesin. Sizin derdiniz ülkeyi kaosa sürüklemek. Zengin-fakir dindar-münafık belli olsun!
Bu adam o kadar aciz ki her başlıkta konuyu saçma sapan siyasete çekiyor.Artık sadece sussun diye tüm forum onun istediği partiye oy verecek o vaziyete geldim ben şahsen.Kurtul şu acizlikten artık kendini bu kadar küçük düşürme.
İmzaladım 👍🏻
İmzaladım. Bir şeyler değişir mi bilmiyorum ama imzalamak bir şey kaybettirmez
Sen kendini belli ediyorsun zaten bizim gibiler için böyle ayrıma gerek yok imzaladım oldu bitti.
Bu mevzunun siyasete çekilme me şansı var mı? Sebze meyve hali mi belirliyor ekonomiyi?
Ben sadece bir defa bir siyasi parti liderinin ("Liberal Demokrat Parti" trt seçim konuşması)konuşmasını övmek maksadı ile paylaştım bu forumda. Hiç bir zaman siyasi bir partiyi açık ve net desteklemedim, övmedim. Sırf desteklediğim siyasi parti ile aynı fikre sahip olduğum için hırsızlıklarını, ahlaksızlıklarını, inançları sömürerek oy toplamalarını etnik siyaset yapıp, fitne fesat mezhep üzerinden, insanları birbirine düşman etmelerini görmezden gelecek kadar aşağılık pislik bir mahlukat olmadım. Hiç bir zaman insanların inandıkları dini aşağılamadım. Siyasetçi bir hırsızı, katili övmek uğruna yaptığı inanç tüccarlığını savunmak uğruna veya benimle aynı inancı paylaşmıyor diye önüme geleni din düşmanlığı ile suçlamadım. Bu yazdıklarımı yaptıysam aşağılık onursuz, adi, şerefsizin tekiyim. Ben bunları yapmadan bana bunları yaptığımı itham edenler aşağılık onursuz adi şerefsizdir.
Üstteki mesaj da yaptığım ironiyi anlamayan arkadaşlar size de selam. Siz bu kafayla daha çok imzalarsınız.
bende imzaladım.Umarım göz ardı edilmez.
Şahsi İnstagram Hesabım: _hayalet_ct.mc
Chaos Turkey MC - instagram: chaos.turkey.mc
Superlight Türkiye Facebook Sayfamız: slturkiye
Bende geçenlerde imzaladim, adamlar bırakın fiyat indirmeyi daha uzerine %30 zam yapacaklarını açık açık söylüyorlar. Olan yine az kazanan gariban vatandaşa olacak.
Bende imzamı attim ama bir fayda sağlayacağını zannetmiyorum . Bir umut atıyoruz.
Sigortada yaş ve kazaya karışma oranı büyük etken
Yeni Ergoda yaptırdım yer Tekirdağ 117 tl
Bu imza olayları daha öncede farklı istekler için yapıldı ama nafile
Her çalışanın araba, motosiklet ulaşım aracı alıp kaliteli hayat sürmeye hakkı vardır. İnsanların gelirleri az olabilir iyi-kötü herkesin kaliteli ulaşım hakkı vardır eğer asgari ücretle çalışan dahi bir arabaya binebilecek durumunu devletin sağlaması gerekir o adamın asgari ücretinden de vergi alınıyor.
Ama sen diyorsan ben 1000TL sigortaya veririm, piyasada çakal çok sesi çıkmayana binerler.
İmzaladım.başka şeylerede imza attım.ama bi boka yaradığını görmedim.milleti yücelteceğine,sömüren sülüklerin sanal imza ile iş yapmasını beklemek kusura bakmayın büyük ahmaklıkdır.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)