Birileri Fikir Verirse Cok İhtiyacım Var ilk Motorum olucak İnşAllah
Reklamlar
-
Reklamlar
-
almaman için çok şey söyleyebilirim en basiti trafik sigortası sandığın gibi olmayacak.
gerisini yazmaya gerek yok baya işi var çünkü...
-
bektanist adlı üyeden alıntı
almaman için çok şey söyleyebilirim en basiti trafik sigortası sandığın gibi olmayacak.
gerisini yazmaya gerek yok baya işi var çünkü...
tarif sıgortası ilk olcagı için genc oldugum için yuksek cıkabilir evet o dogru onu gecersek neler var solermisin biliorum ucuz motor dye cok seyi cıkarda dedigim gibi benı idare edecek bişe istiorum askerlige kadar 9 10 ay kadar
-
ön teker zigzag çiziyor dedin şansliysan rulmanda boşluk vardır o değişir şansızsan jant eğri olabilir veya ön amortisörlerde sıkıntı olabilir çatalda cabası.
3 vitesde titreme diyorsa dişli değiştirmen gerekebilir şanzıman açılması demek bazı durumlarda zincir boşluğu yüzünden bazı viteslerdede titreme yapabilir şanslıysan boşluktandır hafif boşluğu alarak çözülebilir.
Km/h teli kopmuş olabilir veya Km/h saati bozuk olabilir veya Km/h tahrik sayacı bozulmuş olabilir.
kız motora binermi binmezmi bilemem )
grenaj çok bişey tutcağını sanmıyorum ehliyet var değilmi ??
-
Al kullan satış falan yapma dursun Dayı'nın üzerinde gittiği yere kadar ancak 1000 tlyi çöpe atmış say
-
-
En az 2500-3000 lira olsun o para. Sonra düzgün bir şey alırsın. Ucuz mal alacak kadar zenginseniz bilemem tabii.
-
ehliyet var evet B bile var tskler bu arada detaylı yazmıssın almakdan vazgecdim zaten bugun calısdıgım yerdeki kuryelerinde fikirlerini aldım onay vermediler onları dinlicem ve almıcam
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)