Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Birileri Fikir Verirse Cok İhtiyacım Var ilk Motorum olucak İnşAllah

REKLAM ALANI

Selamun aleykum ben dayımdan bi motor alıcam ama motorda sıkıntılarda var Motorda ibre calısmıyor dayımın dedigine gore 3 uncu vitesde bi titreme geliomus birde on lastik cantı zigzak ciziyor bu 3 unude yapdır diyor bi sure sonra ama tabi motorcuyada gostericem dayımda anlamaz motordan surerkenki sıkıntıları soledi sadece bana 600 e geldi sanada o fiyattan vericem dedi ben alcam ustume gecirmesi 110 tl toplam 710 a geldi bunları yapdırırsam 300 tutsa duz 1 bin olacak sigorta kendime gecirirsem onu saymıom ne kadar tutar ama motor ucuz bi motor az once bindim inincede 2 resim cekdim onları atayım birde bakın grenej saglam degil gozuo zaten grenajıda komple degişirsem ne tutar size bu motorda bana bin lirayı gecmez dye dusunerekden hareket ediom inş gecmez bin lirayı cope atıomuscasına hareket edicem alıcam yani beni evden işe işten eve ek iş bulusam işden cıkınca ek işe arada gezdircek bi motor gibime geldi dısardan durusu sizce nasıl kız bindirilirmi arkaya garip dururmu hos dururmu yani gorunusde onemli benim için şimdilik butcem bu arkadaslar sakın hani baska bişe onermeyin sadece bu motor uzerinden fikirlerinizi istiyorum abilerim arkadaslarım

RESİMLER BİLİORUM NET DEGİLDE MOTOR BU AZ ONCE CEKEBİLDİM AKSAM AKSAM TEKRAR DAHA CEKEMICEM FOTO .S fikirlernizi bklıorum

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    bektanist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mz 301 2002- Mondial RX3i Evo 2015
    almaman için çok şey söyleyebilirim en basiti trafik sigortası sandığın gibi olmayacak.
    gerisini yazmaya gerek yok baya işi var çünkü...

Alıntı bektanist adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    almaman için çok şey söyleyebilirim en basiti trafik sigortası sandığın gibi olmayacak.
    gerisini yazmaya gerek yok baya işi var çünkü...
    tarif sıgortası ilk olcagı için genc oldugum için yuksek cıkabilir evet o dogru onu gecersek neler var solermisin biliorum ucuz motor dye cok seyi cıkarda dedigim gibi benı idare edecek bişe istiorum askerlige kadar 9 10 ay kadar

bektanist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mz 301 2002- Mondial RX3i Evo 2015
    ön teker zigzag çiziyor dedin şansliysan rulmanda boşluk vardır o değişir şansızsan jant eğri olabilir veya ön amortisörlerde sıkıntı olabilir çatalda cabası.
    3 vitesde titreme diyorsa dişli değiştirmen gerekebilir şanzıman açılması demek bazı durumlarda zincir boşluğu yüzünden bazı viteslerdede titreme yapabilir şanslıysan boşluktandır hafif boşluğu alarak çözülebilir.
    Km/h teli kopmuş olabilir veya Km/h saati bozuk olabilir veya Km/h tahrik sayacı bozulmuş olabilir.
    kız motora binermi binmezmi bilemem )
    grenaj çok bişey tutcağını sanmıyorum ehliyet var değilmi ??

nzm75 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM WOLF 250Nİ,,KAVASAKİ KLE 500
    Al kullan satış falan yapma dursun Dayı'nın üzerinde gittiği yere kadar ancak 1000 tlyi çöpe atmış say

MD.Murat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yok
    Ehliyetin var mı

Draconian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Boxer
    En az 2500-3000 lira olsun o para. Sonra düzgün bir şey alırsın. Ucuz mal alacak kadar zenginseniz bilemem tabii.

ehliyet var evet B bile var tskler bu arada detaylı yazmıssın almakdan vazgecdim zaten bugun calısdıgım yerdeki kuryelerinde fikirlerini aldım onay vermediler onları dinlicem ve almıcam

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)