Dur paşam daha yeni başlıyoruz öyle söyleyip kaçmak yok gel buraya..
1- Pardon ama bayimi bana sana motor satmıyorum demiş ? pek anlamadım da
2- Çıkar sıkıntının olmadığı aşikar keza benimde hiçbir çıkar sıkıntım yok
3- Aradaki fark hem 4000 tl değil hemde abs gibi büyük etkeni göz ardı etmemek lazım (kaza yapan motorda abs yok bu arada)
4- Tutacağın yere dikkat et bi kaza çıkmasın sonra
5- Sen hayatında pulsar kullanamadan ve sadece akibiyeti belli olmayan bir resim ile ilgili bunca şey konuşurken ben sana fotolarla haklı sebeblerle ürünün kullanıcısı olarak yorum yapınca neden kötü oluyorum ,bajajcı,şakşakçı
6- Kuralkanın servisleri kötüde hadi senin yamahandan yola çıkalım mt07 arkadaş bakıma götürdü ortalama serviste 50 dakika kadar kaldık toplasan usta motor ile 15 dakka uğraşmadı ama extra serviste beklediği süre dakika boyunca 2,5 tl den para aldılar bu mudur kullanıcı dostu servis adam gidip sigara içiyo arkadaşım para ödüyo bırak allah aşkına
7- Kimi savunduğuma gelince ben kaza yaptığımda firma arkamda durdumu durdu evime ziyaretime geldilermi geldiler telefonla aradılarmı aradılar hastane falan maddi durum açısından ihtiyacım olan soruldumu soruldu sizin kullandığınız motorlarla ilgili kaza başlıklarında bayiden yada firmadan bir geçmiş olsun cevabı alındımı?
8- Evet kuralkan bana ve kullanıcısına kaliteli mal sattı ve bugun o sattı motorlar japonlarla yarışır konumda ama bazı eksikleri var ufacık bir yatırmada yamaha gibi karenajlarına 4 bin kawasaki gibi 6-7 bin istemiyorlar buda onların eksi yanları malesef
9- Okuduğunu anlamadığın ve gözün gördüğünü anlamamakta ısrar etmek senin bileceğin kısım beni bağlamaz
10- adab ve edeb kısmına gelince bizi edebimiz susturur seni gibi edepsizler değil diyor bir başka karalama kampanyasında görüşmek üzere kendine iyi bakmanı diliyorum sevgili arkadaşım