1- Yamaha Kawasaki Ducati Suzuki bu firmaların fiyatları çok yüksek... ama sıkıntı çıktı mı sonuna kadar işimiz görülüyor. hatta o kadar para bayılınca en ufak bir şeye kapris yapma hakkımız var.. sonuna kadar yapıyorum! hatta kawasaki kullanırken kapris bile yapma ihtiyacımız olmadı her 15 günde bir servise soktum motoru, zincirine kadar yağladılar, çoğu zaman 5 kuruş para almadılar. hatta sattığım arkadaşı yönlendirdiğimde istediği bir iki ayarı yapıp, motor bizim sayılır diyerek para bile almadan yolcu ettiler...
2- kuralkan dava hakkımız saklıdır dedi, Barkın da alıntı yaptığı siteleri açıkladı. Kuralkanın o siteleri dava ettiğini görmeyi sabırsızlıkla bekliyoruz...
3- siz 2 sene binin
. R25 ile 250SL sattım. 2side 2015 modeldi. gittim 2001 model Dragstar ve 98 model Shadow aldım. iki motorda halen taş gibi... daha bir o kadar da sürülür. yani ardından atıp tuttuğunuz, bajajı kıyasladığınız markaların motorlarına 20-30 sene biniliyor, sıkıntıda çıkarmıyor...
4- biz ucuz mal alacak kadar zengin değilizdir belki (bakınız
ironi nedir)? hiç düşündünüz mü?
5- 3 numaralı şıkta açıklandığı gibi, biz motorları çöpe atamıyoruz bir türlü... çöp olmuyor namussuzlar....
ÖNEMLİ NOT:
1- Konuyu farklı yerlere çekerek, konudan uzaklaşmaak, farklı hedefler gösterek konuyu dağıtmak, laf kalabalığı yapmak kimseyi haklı çıkarmadı bugüne kadar. sizi de haklı çıkarmayacaktır aksine komik duruma düşürür....
2- Akşama Canlı yayın var... şenlikli olur umarız...