Farkindayim, zaten demek istedigim yamahaya hep yardiriyor degil, zamaninda yardirdi ama dava acilmadi. Mesela YZF R125 i yerin dibine sokmuştu, ne frenlerinin dandikligi kaldi ne fiyatinin kazikligi. Hatta isi abartip goruntu racing ama gidiş Tırt tarzinda yorumlar yapmisti. Halbuki 125cc den ne gidişi bekliyordu acaba? Bence R125 gayet iyi gidiyor..
AEA buyumenin getirdigi maliyet artişlari sebebi ile daha törpülenmiş yorumlar ve daha belli markalar ile iç içe yayin yaptigindan beri yayinlarini izlemiyorum.(onceleri hicbir yayinini kacirmazdim)
Burada olay firma tavridir ve cirkindir.
Ben 2012 model J kasa Opel Astramızın direksiyonu 40.000 km de soyuldu diye neler neler yaptim. Servis ve opel Turkiye "Dış etkenlerden kaynakli" diye cevap verip ilgilenmedi diye facebooktaki her opel reklaminin altina yardirdim durdum ama bana dava acan olmadi.. ki yazdiklarimin bazilari adam dovme sebebidir
Bu arada astra 80.000 e geldi, 1.3 dizel full orjinal sadece arka tamponda boya var.. almak isteyen var mi? Direksiyonu da deri kaplattim :D aha bak elimde kaldi araba
bajajlarda sizin elinizde kalacak :D