Bugun akşam üstü yolda giderken bir anda yağmur başladı ve o anda kamera kayıttaydı. Şans eseri kayıtta yer alan güzel görüntü... Bir anda ortalık aydınlandı...
Bugun akşam üstü yolda giderken bir anda yağmur başladı ve o anda kamera kayıttaydı. Şans eseri kayıtta yer alan güzel görüntü... Bir anda ortalık aydınlandı...
Bu normal değil yanlız, bende motor üzerindeydim ve inanılmazdı. Her zamanki gibi şimşek aydınlatması değildi sanki
Ekşide başlığı var
https://eksisozluk.com/13-ocak-2016-...?a=popular&p=2
super hep istedim yakalayamadım,şanslısın
Tayfun abi bende ilk defa yakalayabildim Hatta bu sene Antalyada fırtına varken kamerayı koydum 3 saat kayıtta kaldı 1 tane yıldırım düşmemişti Fakat korkmadım desem yalan söylemiş olurum. Bir anda ortalık aydınlandı ne olduğunu anlamadım ama karşımda bunu görünce jeton düştü ve sonrasında çıkan ses ile korkum 5 e katlandı
emniyet şeridindeki motorcu ne yapıyor orada inşallah bir sorunu yoktur hacı niye pas geçtin adamı
www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den
bildiğin gündüz olmuş
Alarmı öttürdü 10 sn önce.. Kayışdağı tarafına geldi geçmiş olsun bize
vaay ne kadar garip ve enteresan bi video. yağmur yağarken şimşek çakmış. çok nadir bir doğa olayı.
Ah ulan .. 5 Dakkadır attığın videonun içinden tam o anın fotolarını almaya çalışıyorum. sonra aşağıya doğru indim ve senin zaten koyduğunu gördüm.. :'(
- Ayağımız kick starta değer değmez, gözümüz dağlara çevrilir.
kar yağarken şimşekler çakıyordu geçen sene
Süper espri, hala gülüyorum.Herkes bu yeteneğe sahip olabilse keşke.
http://www.hurriyet.com.tr/13-ocak-2...smasi-40040421
Senin Erzurumda her gün gerçekleşen bir olay olabilir fakat İstanbulda her gün yıldırım düşmüyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:18 ----------
Oha varya 2 hafta önce bu konu ile alakalı uzun bir yazı okumuştum ve hiç aklıma gelmemişti. Şimdi sen söyleyince " lan acaba mı " diye bi kaldım
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)