Akşam üstü şans eseri kaydettiğim video :)
Reklamlar
-
Oha varya 2 hafta önce bu konu ile alakalı uzun bir yazı okumuştum ve hiç aklıma gelmemişti. Şimdi sen söyleyince " lan acaba mı " diye bi kaldım
Valla bende şu aralar salgın olan hastalıktan kıllandım, hep kusma, yüksek ateş şikayeti var etrafta.Grip deniyor ama gripte kusma olur mu?
Reklamlar
-
dejavoo adlı üyeden alıntı
Valla bende şu aralar salgın olan hastalıktan kıllandım, hep kusma, yüksek ateş şikayeti var etrafta.Grip deniyor ama gripte kusma olur mu?
Gripte kusma normalde olmaz diye biliyorum ama belki vücudun güçsüz düşmüştür tepki veriyordur. Bu arada doktor falan değilim ama gripte kusma çok normal birşey değil galiba. Bence bir doktora sor istersen çok daha sağlıklı bir cevap verir.
-
berkcigdem adlı üyeden alıntı
Gripte kusma normalde olmaz diye biliyorum ama belki vücudun güçsüz düşmüştür tepki veriyordur. Bu arada doktor falan değilim ama gripte kusma çok normal birşey değil galiba. Bence bir doktora sor istersen çok daha sağlıklı bir cevap verir.
Bende yok şu an ama çevremde çok yakalanan oldu.Hatta acil doluymuş bu yüzden şu son 1 haftadır.Hep aynı şikayet; kusma.Aklıma gelmedi değil, havaya birşey mi karıştırıyorlar?
-
Bende yok şu an ama çevremde çok yakalanan oldu.Hatta acil doluymuş bu yüzden şu son 1 haftadır.Hep aynı şikayet; kusma.Aklıma gelmedi değil, havaya birşey mi karıştırıyorlar?
Zannetmem o kadarda değil Bu aralar salgın var zaten.
-
bi an aklıma Nikola TESLA nın kablosuz elektrik iletilmesiyle alakalı çalışmaları geldi de büyük adamdır kendisi...
saygılar ve sevgiler nikola teslaya
Allah mekanını cennet eylesin...
-
aynı ışığı biz de gördük topluca. bir anda aydınlandı her yer.
-
Yiyiyonuz bol GDO lu ithal mısırı, fasulyeyi, mercimeği, sonra vay efendim adamlar havaya virüs atıyo. yediğinize katıyorlar ona bakın asıl
Mesela marketlerde bakliyat alacakken arkasında yazan Menşei ülkeye mutlaka bakın. İthal olanlara 2 kat dikkat edin.
Bu ülkeye tonlarca GDO lu bakliyat girdi, dikkat edin kendinize. Yavaş yavaş bağışıklık sistemlerimiz çöküyor, olan bu.
Doğal beslenin, spor yapın, hasta olmayın
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)