benım aldıgım yer ızmırde kemalpaşaya dogru gıderken bp var kocaman yazıyo gazyagı bulunur dıye ordan alıyom s vıraja gelmeden hemen once
benım aldıgım yer ızmırde kemalpaşaya dogru gıderken bp var kocaman yazıyo gazyagı bulunur dıye ordan alıyom s vıraja gelmeden hemen once
bende kadıköy civarında arıyorum bi türlü bulamadım , kadıköy civarı yada üsküdar da gaz yağı bulan biri varsa yazarsa sevinirim
zinciri temizlicem bulamıyorum , internette var ama kargoda gelirken dökülme riski çok yüksek , malum kargocular kutuları gelişi güzel sallıyolar atıyolar sağa sola
Bir başkadır Balkanlar'da Türk olmak!
bulursan açıkta eline alıp götürme. kapıp kaçabilirler
Kurt Ölümüne Yakın Yalnız Olur
Fiyatı bilemem, bulamayıp sürekli gezen varsa alsın evine kadar gelsin, ben öyle yapıyordum:
http://www.n11.com/arama?q=gaz+ya%C4%9F%C4%B1
www.capitalcitychoppers.org
Evet dostlar bikaç gündür muzdarip olduğum meseleyi çözmek için evime yakın olan yerden çıktım, tavsiyelerin çoğunun olduğu buca-şirinyer tarafına gittim ve tek tek baktım garantileyim diye kendimi.
ilk durağım burasıydı, burada buldum litresi 7 lira
Buraya uğradığımda ellerinde kalmadığını söylediler
Buraya da uğradım gelmişken en uygunu burasıydı litresini 4 liraya buldum sahiden ki burdan aldım.
Diğer yer tavsiye eden dostlarım İzmir içinde neresi olsa kabulümdür, menemen kemalpaşa biraz uzakta kalıyor ama zorda olursam diğer bornova, özel izmir hastanesinin oradaki ve basmaneyi not ettim oralar da aklımda artık. Yardımcı olan fikir veren tüm dostlara çok teşekkürler.
Doğru ürünü yanlış yerlerde ararsanız bulamassınız. Oto sanayi siteleri icinde yağ toptancıları olur, onlarda katti suretle bulunur.
İstanbul / Anadolu yakasında bulamayanlar icin tarif edim. Kadosan sanayi sitesinde ( Dudullu ) Sanayi nin tam göbeğinde yağ toptancısı bulunuyor. Onda her daim bulabilirsiniz.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)