Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Gaz yağını İzmir'de bulursam altın niyetine satıcam. Yardım ediverin gari.

REKLAM ALANI

Motosikleti
    YAMAHA R25
    benım aldıgım yer ızmırde kemalpaşaya dogru gıderken bp var kocaman yazıyo gazyagı bulunur dıye ordan alıyom s vıraja gelmeden hemen once

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    re_death - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bende kadıköy civarında arıyorum bi türlü bulamadım , kadıköy civarı yada üsküdar da gaz yağı bulan biri varsa yazarsa sevinirim
    zinciri temizlicem bulamıyorum , internette var ama kargoda gelirken dökülme riski çok yüksek , malum kargocular kutuları gelişi güzel sallıyolar atıyolar sağa sola

Mucit23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Tracer 900 & KTM450EXC & BWS100
    Alıntı Tundzhay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Gazyağ ile temizledin mi hiç?
    Evet sürekli kullanırım. Ufak bir bidonda sürekli bulundururum. Amaç yağı pisliği kiri sökmekse gaz yağı gayet iyi. Fakat bulunamıyorsa mazotta iş görür.

Gaz yağı normalde mazottan ucuzdur. Ama parekende alımlarda (öyle 1-2 litre gibi) daha pahalıya gelebilir.

Tundzhay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Mucit23 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Evet sürekli kullanırım. Ufak bir bidonda sürekli bulundururum. Amaç yağı pisliği kiri sökmekse gaz yağı gayet iyi. Fakat bulunamıyorsa mazotta iş görür.

Gaz yağı normalde mazottan ucuzdur. Ama parekende alımlarda (öyle 1-2 litre gibi) daha pahalıya gelebilir.
    Dostum, Ben yıllarca hep gazyağ ile temizledim. Geçende bulamadım mazot aldım. Pişman oldum. Tamam temizliyor (gaz yağ kadar değil) ama motor bütün yapış yapış oluyor mazot sanki yağlı ya. hiç tavsiye etmiyorum mazotu o yüzden. gaz yağ gibisi yok...
    Bir başkadır Balkanlar'da Türk olmak!

DKN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bulursan açıkta eline alıp götürme. kapıp kaçabilirler
    Kurt Ölümüne Yakın Yalnız Olur

ZümeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Me Te Doquz
    Mazot diş fırçası kauçuklu gres
    Sorun yok..

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:18 ----------

Alıntı iguven adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İnternetten sipariş verin eve kargo ile yolluyorlar uğraşmayın dükkan dükkan gezerek.

http://www.yagcarsisi.com/gaz-ya%C4%9Fi-b%C4%B0don-1-lt-2
    http://www.yagcarsisi.com/gaz-ya%C4%9Fi-b%C4%B0don-3-lt-2

Çüş.. Bu ne lan !!

JP-4 mü satıyor bu amcalar..
    Derin olan kuyu değil, kısa olan ip'tir.

eek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Tracer 9
    Fiyatı bilemem, bulamayıp sürekli gezen varsa alsın evine kadar gelsin, ben öyle yapıyordum:

http://www.n11.com/arama?q=gaz+ya%C4%9F%C4%B1
    www.capitalcitychoppers.org

Evet dostlar bikaç gündür muzdarip olduğum meseleyi çözmek için evime yakın olan yerden çıktım, tavsiyelerin çoğunun olduğu buca-şirinyer tarafına gittim ve tek tek baktım garantileyim diye kendimi.

Alıntı Turker11 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hemen yardımcı olayım Şirinyer İşçievleri lambalarda Teknosa'nın hemen yanında inşaat malzemeleri satan bir dükkan var, Ulubey'di galiba adı..Orada var..1,5 litresi 7-8 liraydı galiba..
    ilk durağım burasıydı, burada buldum litresi 7 lira

Alıntı volkantoprak adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Buca üçkuyular meydanda pamukkale acentesinin olduğu sokaktaki baharatçıda var
    Buraya uğradığımda ellerinde kalmadığını söylediler

Alıntı ahe adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Buca bp karşışı boyacıda var litresi 4 lira ayak yap litresini 3e alırsın
    Buraya da uğradım gelmişken en uygunu burasıydı litresini 4 liraya buldum sahiden ki burdan aldım.

Diğer yer tavsiye eden dostlarım İzmir içinde neresi olsa kabulümdür, menemen kemalpaşa biraz uzakta kalıyor ama zorda olursam diğer bornova, özel izmir hastanesinin oradaki ve basmaneyi not ettim oralar da aklımda artık. Yardımcı olan fikir veren tüm dostlara çok teşekkürler.

TanImsIz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Aprilia Tuono V4 ve İmola 125
    Doğru ürünü yanlış yerlerde ararsanız bulamassınız. Oto sanayi siteleri icinde yağ toptancıları olur, onlarda katti suretle bulunur.
    İstanbul / Anadolu yakasında bulamayanlar icin tarif edim. Kadosan sanayi sitesinde ( Dudullu ) Sanayi nin tam göbeğinde yağ toptancısı bulunuyor. Onda her daim bulabilirsiniz.

fatih. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    pulsar
    bornovaya gel her sobacıda var

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)