Traffic Rider Android Markette!
Reklamlar
-
Evet arkadaşlar, sonunda eklendi indirip oynayabilirsiniz. İyi eğlenceler dilerim.
Reklamlar
-
Reis paylastilar be,yanliz soylemek isterimki gorevler cok zor,zamanli gorevlerde cbr250 nin canini aliyorum 182 yle gene yetisemiyorum yav.
-
182 basiyormuymus cıbır 😄😄
-
BlackNaked adlı üyeden alıntı
182 basiyormuymus cıbır
Bu forumda bi arkadaşın cbr 250 si her daim her koşulda 182 basıyordu
-
RuzgarSA adlı üyeden alıntı
Bu forumda bi arkadaşın cbr 250 si her daim her koşulda 182 basıyordu
ben sonuna kadar gaz, motorun üstüne yat rüzgarsız hava düz yolda en fazla 172 görmüştüm. taa ki çayırova otoban bağlantı yolunda deneyene kadar. bu yolun sol tarafında bir tepe var ve bu tepe rüzgardan koruyordu. sonuna kadar bastım ve 182 gördüm ibrede. en fazla gördüğüm bu oldu o da 1 kez.
-
ybalci adlı üyeden alıntı
ben sonuna kadar gaz, motorun üstüne yat rüzgarsız hava düz yolda en fazla 172 görmüştüm. taa ki çayırova otoban bağlantı yolunda deneyene kadar. bu yolun sol tarafında bir tepe var ve bu tepe rüzgardan koruyordu. sonuna kadar bastım ve 182 gördüm ibrede. en fazla gördüğüm bu oldu o da 1 kez.
istisna olabilir, zaten söz konusu olan arkadaş da siz değilsiniz ;)
-
BlackNaked adlı üyeden alıntı
182 basiyormuymus cıbır 😄😄
Oyundada max hız 172 ama yükseltme yapınca 182 görüyo. Yapan arkadaşa helal olsun bütün motorların top speedleri bile birebir.
-
RuzgarSA adlı üyeden alıntı
istisna olabilir, zaten söz konusu olan arkadaş da siz değilsiniz ;)
ben olmadığımı biliyorum canım. ben hiç öyle bir iddiada bulunmadım ne gördüysem o.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)