Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Sahibindendeki komik motoru yatırma açıklamaları ben güldüm sizde gülün

Motovento
    REKLAM ALANI
    Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Garaj kapısında motoru düşürmelere çizmelere hak veriyorum. Benim de motorum viteste yerinde durmayıp yokuş aşağı hamle ettiği için garaj kapısının önünde ben başında yokken yere düştü. Debriyaj kolunu ve koruma demirini değiştirdim yeni gibi oldu. Bu kadar ufak kazalara takıntısı olan 2. el motor almasın. Bu olay olduğunda motor 1500km'deydi, ondan sonra 8 ay geçti. Kaza dolayısıyla oluşmuş bir kusurunu göremedim. Bi kere düştü diye çöp olsaydı o kadar dandik olsaydı motorlar türkiye yollarının aşırı kötü şartlarında da kısa sürede pert olurdu.
    kordinaryus bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    jimi_hendrix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yohhh
    Alıntı karşıyaka57 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Garajdan çıkarken garaj kapısına takılmaktan dolayı sağ sinyal kırıldı, egzoz boydan boya çizildi, depo ezildi, çamurluk kırıldı, gidon yamuldu, fren pedalı ezildi, sağ ayak pegi ezildi, sağ krank kapağı çizildi, fren maneti ezildi.

Ama kaza olmadı yani dediğim gibi kesinlikle garaj kapısına takıldım.
    demek ki garaj kapısına takılmasa... hıaaaah hah hah haaaaaa

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:32 ----------

fotoğraf yüklemesini beceremiyom "hunharca gülen adamı" koyacaktım

Sti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı gokberk6426 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    motor olsunda ss enduro naked hiç farketmez :D
    Umarim yunus abi motorsikletten bahsediyodur,yoksa biliyosun sıkıntı bunlar hep baskan

yunusus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1200Rt - Planet (78)
    Alıntı Sti adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Umarim yunus abi motorsikletten bahsediyodur,yoksa biliyosun sıkıntı bunlar hep baskan
    Olm ne acayip yerlere çekiyorsunuz

Dipnot gokberk dikkat et belki farkli biseyden bahsediyorumdur hayır mitora biniyorum diyerekten sonra.. hayir dusunemiiiiciiiim
    Neyse hişt dağılın bakiim
    [I] Hayat Verilmemiş Bir Sözü Tutmaktır, Kimi Yazar Kimi Yaşar.. [I]

Sti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı yunusus adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Olm ne acayip yerlere çekiyorsunuz

Dipnot gokberk dikkat et belki farkli biseyden bahsediyorumdur hayır mitora biniyorum diyerekten sonra.. hayir dusunemiiiiciiiim
    Neyse hişt dağılın bakiim
    Yinemi amcalaaarrr peeeki peeki baskan,sen dagilin diyosan bize soldan soldan uzamak duser ahahahahaha

Motosikleti
    lifan tay 100 - 2012 / emisol 2014 / artık yok :)
    benimkini mahallenin çocukları tırmanmaya çalışırken yatırmış. görevli söyledi indik topladık. yatırıp kaçmışlar bi de. karenajda bir şey yok ama elciğin kenarıyla artçı ayakçığının kenarı çizildi. neyse ki çocukların üstüne düşmemiş deyip kapattık mevzuyu.

biyeybaraküs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2017 HONDA CBR 1000 RR SP
    İLK SAHİBİNDEN 2015 NİSAN AYINDA TRAFİĞE ÇIKMIŞ 2630 KM DE İKİ ADET KAZAYA KARIŞMIŞ MOTORUM SAĞLIK SEBEBİYLE EN AZ 2 AY MOTORA BİNEMEYECEĞİMDEN VE İLGİ VE NAZARDAN SIKILDIĞIMDAN SATILIKTIR .NASİP OLURSA İYİLEŞİNCE KÜÇÜK CC İLE YOLA DEVAM EDECEĞİM .

1. KAZA : gece yol çalışması olan 3 şeritli yolda önünde yavaşlayıp şerit değiştiren aracı geç fark etmem sonucu çarpmamak için yapılan acemice frenim sonucu önden kayma yaşayıp yaklaşık 40 km hızda motoru sağa yatırdım ve motor 5-6 metre sürüklendi .O zaman maalesef koruma takozum yoktu olsaydı motoru kaldırıp gidon topuzunu değiştirip yola devam ederdim , sağ yan grenajın üst ve alt parçası 1 er karış çizildi ,arka fren pedalı yamuldu ,gidon topuzu ve ön - arka ayaklıkta çizikler oluştu ,kırık çatlak oluşmayan grenaj izmir de bilenler bilir atakan usta tarafından sticker tamiri ve boya yapıldı ( tam olarak ne işlem yaptı bilmiyorum zaten söylemiyor adam ,ama çok dikkatli bakılmadığı zaman anlaşılması imkansız ) ve honda servisinde tekrar geri takıldı ,diğer parçalar ileride alacak kişinin görmesi için bırakıldı , kazanın videosu ve kaza sonrası fotoğraflar elimde mevcuttur ilgili arkadaşlara gösterilecektir ve en kısa zamanda internete yüklenecektir .

kaza tek taraflı olduğundan herhangi bir resmi tutanak tutulmamıştır ve servis kayıtlarında sadece dışarıda boyatılan parçalar için sökme takma işçiliği gözüküyor .

2.KAZA : Ama maalesef kötü kader peşimi bırakmadı ve evime 200 metre mesafede 20 km hızla giderken arkadan dolmuşun çarpması sonucu motor yine sağa düşmüş koruma takozu sayesinde boyalı olan grenaj lar bu sefer hasar almamış fakat arka kuyruk kırılmış tır ( ^^ KAZA SONRASI MOTORUMUN GÖRÜNÜMÜ ^^ şu şekilde malum video sitesinde aratınız). Daha sonra bana çarpan dolmuşçu arka kuyruk grenajı ve içindeki plastik parça ,arka fren pedalı ,sağ ayna ,gidon topuzu için 3300 tl ödemiştir ve ileride ki hukuki süreç için fatura onun adına kesilecek ve plaka üzerinden hiç bir işlem yapılmayacaktır ve motorum şu an serviste yurtdışından parça beklemektedir .

EKSTRALAR : 1260 km de takılmış pirelli rosso corsa lastik ,hrc depo ve kapağı koruma pedi , yan koruma takozları ,arka maşa kaldırma vidaları , pyhon marka yüksek siyah ön cam ,orijinal stompgrip ,150 tl değerindeki iç mekan örtüsüdür . Yağ bakım parası ödenmiştir yağı değiştirilip alıcı arkadaşa teslim edilecek tir .

ŞU AN AKLIMA GELEN HERŞEYİ YAZDIM (daha yeni araba aldım kandırıldım kimseyi kandırma niyetim yok ) BU İKİ KAZA SONUCU MOTORUN ŞASESİNDE ,ARKA MAŞASINDA ,ÖN AMARTİSÖRLERİNDE VS BAŞKA YERİNDE HASAR OLUŞMAMIŞTIR .MOTOR ŞU AN HONDA YÜKSELİŞ SERVİSTE PARÇA BEKLEMEKTEDİR ORADA GÖRÜLEBİLİR İSTEDİĞİNİZ YERİ SİZ VEYA USTANIZ TARAFINDAN BAKILIP SÖKÜLÜP KONTROL EDİLEBİLİR .

eksik bir şey yazmış olabilirim daha sonra ilan güncellenecek ve foto yüklenecektir .Telefonlar cevap vermiyorum site üzerinden mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz dönüş yapılacaktır .
    www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den

berkcigdem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ktm 1190
    Alıntı biyeybaraküs adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İLK SAHİBİNDEN 2015 NİSAN AYINDA TRAFİĞE ÇIKMIŞ 2630 KM DE İKİ ADET KAZAYA KARIŞMIŞ MOTORUM SAĞLIK SEBEBİYLE EN AZ 2 AY MOTORA BİNEMEYECEĞİMDEN VE İLGİ VE NAZARDAN SIKILDIĞIMDAN SATILIKTIR .NASİP OLURSA İYİLEŞİNCE KÜÇÜK CC İLE YOLA DEVAM EDECEĞİM .

1. KAZA : gece yol çalışması olan 3 şeritli yolda önünde yavaşlayıp şerit değiştiren aracı geç fark etmem sonucu çarpmamak için yapılan acemice frenim sonucu önden kayma yaşayıp yaklaşık 40 km hızda motoru sağa yatırdım ve motor 5-6 metre sürüklendi .O zaman maalesef koruma takozum yoktu olsaydı motoru kaldırıp gidon topuzunu değiştirip yola devam ederdim , sağ yan grenajın üst ve alt parçası 1 er karış çizildi ,arka fren pedalı yamuldu ,gidon topuzu ve ön - arka ayaklıkta çizikler oluştu ,kırık çatlak oluşmayan grenaj izmir de bilenler bilir atakan usta tarafından sticker tamiri ve boya yapıldı ( tam olarak ne işlem yaptı bilmiyorum zaten söylemiyor adam ,ama çok dikkatli bakılmadığı zaman anlaşılması imkansız ) ve honda servisinde tekrar geri takıldı ,diğer parçalar ileride alacak kişinin görmesi için bırakıldı , kazanın videosu ve kaza sonrası fotoğraflar elimde mevcuttur ilgili arkadaşlara gösterilecektir ve en kısa zamanda internete yüklenecektir .

kaza tek taraflı olduğundan herhangi bir resmi tutanak tutulmamıştır ve servis kayıtlarında sadece dışarıda boyatılan parçalar için sökme takma işçiliği gözüküyor .

2.KAZA : Ama maalesef kötü kader peşimi bırakmadı ve evime 200 metre mesafede 20 km hızla giderken arkadan dolmuşun çarpması sonucu motor yine sağa düşmüş koruma takozu sayesinde boyalı olan grenaj lar bu sefer hasar almamış fakat arka kuyruk kırılmış tır ( ^^ KAZA SONRASI MOTORUMUN GÖRÜNÜMÜ ^^ şu şekilde malum video sitesinde aratınız). Daha sonra bana çarpan dolmuşçu arka kuyruk grenajı ve içindeki plastik parça ,arka fren pedalı ,sağ ayna ,gidon topuzu için 3300 tl ödemiştir ve ileride ki hukuki süreç için fatura onun adına kesilecek ve plaka üzerinden hiç bir işlem yapılmayacaktır ve motorum şu an serviste yurtdışından parça beklemektedir .

EKSTRALAR : 1260 km de takılmış pirelli rosso corsa lastik ,hrc depo ve kapağı koruma pedi , yan koruma takozları ,arka maşa kaldırma vidaları , pyhon marka yüksek siyah ön cam ,orijinal stompgrip ,150 tl değerindeki iç mekan örtüsüdür . Yağ bakım parası ödenmiştir yağı değiştirilip alıcı arkadaşa teslim edilecek tir .

ŞU AN AKLIMA GELEN HERŞEYİ YAZDIM (daha yeni araba aldım kandırıldım kimseyi kandırma niyetim yok ) BU İKİ KAZA SONUCU MOTORUN ŞASESİNDE ,ARKA MAŞASINDA ,ÖN AMARTİSÖRLERİNDE VS BAŞKA YERİNDE HASAR OLUŞMAMIŞTIR .MOTOR ŞU AN HONDA YÜKSELİŞ SERVİSTE PARÇA BEKLEMEKTEDİR ORADA GÖRÜLEBİLİR İSTEDİĞİNİZ YERİ SİZ VEYA USTANIZ TARAFINDAN BAKILIP SÖKÜLÜP KONTROL EDİLEBİLİR .

eksik bir şey yazmış olabilirim daha sonra ilan güncellenecek ve foto yüklenecektir .Telefonlar cevap vermiyorum site üzerinden mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz dönüş yapılacaktır .
    ooo çok geçmiş olsun hocam bilmiyordum kaza yaptığını...

biyeybaraküs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2017 HONDA CBR 1000 RR SP
    Alıntı berkcigdem adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ooo çok geçmiş olsun hocam bilmiyordum kaza yaptığını...
    sağ ol bu şekilde yazdın mı arayan olmuyor bir kişi aradı oda ilanı okumadan aramış ben anlatınca telefonu kapamış bir ara farkına sonra vardım ben hala anlatıyorum
    www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den

berkcigdem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ktm 1190
    sağ ol bu şekilde yazdın mı arayan olmuyor bir kişi aradı oda ilanı okumadan aramış ben anlatınca telefonu kapamış bir ara farkına sonra vardım ben hala anlatıyorum
    olsun sen doğrusunu yazmışsın ona görede fiyat belirlediysen elbet alıcısı çıkar.

Motosikleti
    Kanuni Seyhan 250C
    Gecenlerde 50 60 la giderken vorajda abinin biri aynayla virip devirdi beni vitet pedalinin ve kolcagin uzerinde 5 6 metre suruklenen motorumda ayna ve sinyal kirigindan baska bisey olmadi bide sosis cantam koptu ama aynalar sinyaller ve vites pedali degisince eskisinden daha iyi oldu bu arada debriyaj balatalarida girdi araya masraf 200 tl . Bi garip oldum la iyimi oldu kotumu tobe tobe anlayamadim

jimi_hendrix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yohhh
    hocam kaza anlatmak yerine motor yattı 3000 tl masraf çıktı deseydiniz satılırdı

ismail kozan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    koruma takozları motoru koruyomu diye denemek için sağa ve sola yatırdım.

plegus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2015 Kawasaki Ninja 650 R
    Ayaklığı açmayı unutarak (oha) indim, motoru bırakırken biraz geç de olsa fark ettim. Ama ağır olduğu için gücüm yetmedi tutamadım, sadece yavaşlatabildim. Yavaşça bıraktım sonra yardım alıp kaldırdım. Hiç düzembazlık yapmama gerek yok çünkü zaten çizilmedi :D

FakirCustom - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    sibirya 250r namı diğer cıbır.
    saçlarımı yana yatırırken motora çarptı dirseğim...motorda saçımla birlikte yattı. bende fırsat bu fırsat jöleyle ciziklerini kapattım. TEMİZLİK boyası vardır laşksşdlkaşda
    hakanens bunu beğendi.

jackonbir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    beat-cbf150-apache-cbf150-NC700-XMAX-DJANGO-ACTIVA
    pusuya düştük, hedef küçültmek için yatırdım
    hakanens bunu beğendi.

FakirCustom - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    sibirya 250r namı diğer cıbır.
    eski sevgilim motoruma bindi aa yakışıklı motormuş bide bunla yatayım diyip yatırdı....

infernox - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Versys
    Sanki geçerli bir bahane olunca yan yatmasını kabullendirecek.

Draconian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Boxer
    Dolar 3 lirayı geçince kendi kendine yattı, tutamadım.

Ros1n2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Superduke
    Durduğu yerde düşmelere inanmazdım geçen ay düşene kadar. Motosikletim ayaklıktaydı 10dk sonra ayaklık kapanmış nasıl olduysa düştü. Sol aynam kırıldı, debriyaj manetim kırıldı ve sol grenaj hafif çizilzi. Trollemiyorum gerçekten bu başıma geldi

REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)