Sahibindendeki komik motoru yatırma açıklamaları ben güldüm sizde gülün
-
süphesizki sahibindende açıklamalara motoru şu yüzden yatırdım yok bu olduda yattı diye cok komik bahaneler vardır. kimisi doğru kimisi yanlış. farketmez benim çok komiğime gidiyor onlardan birkaçları r25ler için olanları :D yazıyorum
motorun sag granajinda cizik sag tarafta cok kucuk bi cizik var oda yola cikan cocuga çarpmamak icin yan yatirdim onun dişinda hiç bi sikintisi yok
Yasli bir teyzemiz duran motora tutunmaya calisirken sağa dustu oldugu yerde.ufak kilcal cizikler var belli belirsiz oda.Tek kusuru o..
sizinde komiğinize giden açıklamalar varsa bu başlık altında yazalım arkadaşlar belinize kuvvet :D
Reklamlar
-
Motor düşünce nereleri yere değer diye bakmak için yere yatırdım o sırada çizildi.
-
araba geri gelirken dokundu. kız arkadaşım boyu yetmeyince düşürdü. arkadaşım fotoğraf çekinirken yaslandı... uykusu gelmişti yatırdım diyen yok
Kurt Ölümüne Yakın Yalnız Olur
-
benzin alırken kart çektirmek için içeri girdim pompacı üstüne binmiş dengede tutamayınca düşürmüş..
-
lastiğe hava basacaktım. ayaklığı açmayı unutup motordan indim. sola yattı.
şimdi senin başlığın yüzünden kimse inanmayacak buna.
-
Odaya girdiğimde gidonunu sıvazlıyordu, yatırıp oracıkta.....
Bakire takıntısı olan aramasın.
-
avici adlı üyeden alıntı
yıkıldım
-
__bakteri__ adlı üyeden alıntı
yıkıldım
+1 BENİ BENDEN ALDI ADAMIN YORUMU YA HAHAHAHA
-
Dik durunca çok göze çarpıyordu, sola yatırdım
-
aytacaksel adlı üyeden alıntı
lastiğe hava basacaktım. ayaklığı açmayı unutup motordan indim. sola yattı.
şimdi senin başlığın yüzünden kimse inanmayacak buna.
Yemin ederim cbr 250 mi o şekilde yatırdım. Ve ilanada yazmıştım. Siz dalga geçtiğinize göre herhalde yalan sanmışlardır ama hakikaten doğru bizzat başıma geldi .
Mecnun bir bilseydi motosiklet sevgisini , severmiydi hiç Leyla zillisini ?
-
Lodos vardı mecbur kenara çekip sağa yatırdım. Bu yüzden sol tarafı çiziksiz
-
Garajdan çıkarken garaj kapısına takılmaktan dolayı sağ sinyal kırıldı, egzoz boydan boya çizildi, depo ezildi, çamurluk kırıldı, gidon yamuldu, fren pedalı ezildi, sağ ayak pegi ezildi, sağ krank kapağı çizildi, fren maneti ezildi.
Ama kaza olmadı yani dediğim gibi kesinlikle garaj kapısına takıldım.
-
avici adlı üyeden alıntı
yunusus adlı üyeden alıntı
Dik durunca çok göze çarpıyordu, sola yatırdım
Bakiniz bu iki adam forumun gulme sebebi
-
Sti adlı üyeden alıntı
Bakiniz bu iki adam forumun gulme sebebi
Kendi adıma konuşuyorum...
Sizin içiniz fesat bayım. Ben motordan bahsediyordum. Enduro olunca dikkat çekiyor haliyle
[I] Hayat Verilmemiş Bir Sözü Tutmaktır, Kimi Yazar Kimi Yaşar.. [I]
-
Son gunuydu..bende elektrik faturasi ile birlikte yatirdim
-
Meshur garaj kapısı yalani vardır ama benim basıma geliyor.
Yeni aldigim motosiklet yan cantalariyla ve gidonuyla biraz geniş ve garaj kapısıda dar olunca alisma surecinde cantalar veya manetler kapiya degiyor. Satarken ilanda yazarım ama okuyan büyük çoğunluk hass...tir diyecektir
-
yunusus adlı üyeden alıntı
Kendi adıma konuşuyorum...
Sizin içiniz fesat bayım. Ben motordan bahsediyordum. Enduro olunca dikkat çekiyor haliyle
Kimisi enduro sever abi,dikkat ceksin nolucak :D
-
Sti adlı üyeden alıntı
Kimisi enduro sever abi,dikkat ceksin nolucak :D
motor olsunda ss enduro naked hiç farketmez :D
-
-
bu ilanlarının hiçbirinin kazası olmaz
zaten. hepsi "durduğu" yerde düşmüştür.
bu arada benim de garip bir düşürme hikayem var. motoru yan ayaklığa alıp parkettim. daha sonra yan kapağı(akünün olduğu taraf) kapatmak için biraz sert bastırınca yolun da eğimiyle diğer tarafa devrildi. yan kapağı kapatırken devrildi desen kimse inanmaz şimdi
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)