Bugün Zorunlu Olmadıkça İstanbulda Motorla Çıkmayın
Reklamlar
-
sabah dikilitaştaki işime gitmeye çalışırken köprü trafiğinin beşiktaşa kadar uzandığını gördüm. aylardır ilk defa o kadar trafik gördüm. allah yolda kalanlara sabır versin. soğuk, güneş, yağmur hiç biri dert değil de bi karda bide fırtınada motoru bırakmak lazım.
Reklamlar
-
Akşam saatlerinde nasıl oldu acaba hava ? köprüden geçilir mi ? geçen var mı ?
-
-
Bostancı tarafı şu an çok rüzgarlı ,köprüden geçen var mı ? Avrupa yakasına geçmem lazım, olmadı haremden gidicem.
-
Bende cevap bekliyorım Yokmu 6 dan sonra geçen Avrupadan Anadolu'ya dönücem sabahtan sonra tırsıyorum.
-
bu sabah tam köprünün ortasın, bir arkadaş durmakla durmamak arasında kalmıştı, duruyordu sanırım, öyle bir rüzgar esiyordu ki, orta şeride geçemedim nerdeyse çarpıcaktım, son anda kontra ile geçtim lakin yusuf yusuf etmedi değil yüreciğim kazasız belasız keyifli sürüşler.
-
İstanbul Anadolu yakasında hava rüzgarlı idi. Köprü ve otobanları kullanmadım. Toplam olarak 30km civarında yol yaptım. Kayda değer bir sorun yaşamadım.
-
Saat 19:00 gibi geçtim sorun yok.
-
Chayan adlı üyeden alıntı
Yoksa o faketaxi'ci sen misin ?
-
seigen adlı üyeden alıntı
Yoksa o faketaxi'ci sen misin
?
Evet hocam taksi benim
-
-
Sabah saat 9.30 gibi gecmeye calistim moturu yatirmamak icin zor tutum motorcu arkadaslar kenarda bekliyodu biri kaza yapti ondan bekliyorlardi sandim ama demek gecmek icin bekliyorlarmis ozellikle kargocu abilerimiz icin cok riskli bacak ruzgar korumasi ve cantalari yelken gibi adeta
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)