Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Çalıntı olabilitesi yüksek Kanuni [Ankara - 06 AZ 5109]

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Elegant 150
    Selamlar ,

Bu akşam mahalleden çıkarken çöp atmakta olan bir esnafın uyarısı üzerine (söylediğine göre 15-20 gündür aynı yerde yatan) Kanuni marka bir motosiklete dikkatim çekildi. Plakası 06 AZ 5109. Sağ ön sinyali kırık sarkıyor, plakası üzerinde, kontak sağlam, kontak altı çıplak kablolar var.

Alt caddede duruyor motosiklet daha önce de işe gidip gelirken görmüştüm ama plakası var diye hiç üzerinde durmadım. Motosiklete yakın bir yerde çalışan bir arkadaş beni durdurdu ve mümkünse motosiklet forumlarında bu motosiklet hakkında bilgi vermemi istedi.
    Cavalry bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    emc2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Triumph Tiger 800
    Olabilite? ?? ARKADAŞIM POLİSE HABER VERİLİR BÖYLE DURUMLARDA. FORUMA DEĞİL
    The Albatros pır pır High. TAaa Far Saw.

Motosikleti
    Elegant 150
    Türkiye'de yaşadığını unuttun sanırım?

Geçen gün Ankara'da ki bir sapık ekşi sözlükte ifşa edildi ve adamı emniyet 2 saat sonra evinden aldı. Demek ki sosyal medya daha güçlü. Evim soyulduğu zaman hırsız içerdeyken ben şehir dışındaydım, polisle telefonla konuşuyorduk ve evim de elin itleri cirit atarken polis hiç bir şey yapamayacağını söyleyip çekip gitmişti. Ertesi gün karşı binayı soymuşlardı. Demem o ki, polis mal sahibi yanında olmadığı sürece işlem yapmıyor. Öyle büyük harflerle yazıp artistlik yapacağına paylaş da bir işe yara.

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:17 ----------

Plakayı edevletten sorguladım üzerinde 5 tane haciz var. Sanırım direk sahibi terk etti. Yönetim bu konuyu silebilirse sevinirim.

GaCCaLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 1190-DR 350-Joyride 200-BMW R26-Jawa 250
    Çalıntı araçlarda o dediğin gibi olmuyor malesef,
    Mahallemde 4 ay yatan aracın plakasını sorgulattığımda transporter çıkmıştı ama araç tipoydu,
    polisi aradım ve akşam geldiğimde araç yoktu muhtemelen çekici ile otoparka çekilip sahibine haber verilmiştir,

biyeybaraküs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2017 HONDA CBR 1000 RR SP
    Alıntı emc2 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Olabilite? ?? ARKADAŞIM POLİSE HABER VERİLİR BÖYLE DURUMLARDA. FORUMA DEĞİL
    sadece polis değil buralarda da(internet , sosyal medya vs ) haber verilmesinin şu artısı var aslında polisin bulduğu arabalar otoparkta çok çürüdü sahiplerinin haberi bile olmadı araçlarının bulunduğundan
    örnek haberler http://www.zaman.com.tr/bolge-haberl...i_2316426.html

http://www.cumhuriyet.com.tr/video/v...de_buldu.html# http://www.ahaber.com.tr/webtv/yasam...adisinde-gordu

13 yıl önce çalınan aracını Kurtlar Vadisi dizisinde buldu

Fikri Yılmaz isimli vatandaş çalıntı aracını Kurtlar Vadisi dizisindeki çatışma sahnesinde buldu. Çalındıktan 7 gün sonra polisler tarafından bulunduğu iddia edilen araç 13 yıl otoparkta kaldı. Yılmaz otoparka aracını almaya gittiğinde ise kendisine 47 bin TL'lik bir otopark faturası çıkartıldı.
    netster bunu beğendi.

bulunduğu ilin trafik şubesini araman ve plakayı vermen lazım.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)