Motor alma istediğin arabayı al !!!!!
Reklamlar
-
Reklamlar
-
-
-
bana kanka deme kasa da aynı değil
-
knk bu 2010 dan sonra üretilen yeni s60 bizimki 2010 son yıl üretilen eski kasa ve eski kasa benim attığım araştır bi
-
Stunt adlı üyeden alıntı
bu araba s80
Araba s60 orda bi sorun yok.
Konuya gelecek olursak,eger ki denilen dogru ise alacagin bi ep3 type-r,subaru gc8,bugeye,hawkeye sti,polo gti,scirocco,leon fr,ibiza cupra tarzi performansli arabalar emin ol seni arabaya tekrar itecektir. Araba basli basina masraftir,vurdusu kirdisi coktur. En kotu bu arabalarla gaza gelir kol cikartirsin,sanziman kirarsin. Orneklerini cok gorduk. Spor araba butce isi. Size tavsiyem volvo gibi saglam bi arabadan devam etmeniz ve s60 d5 motora gecmenizdir. Begenmezseniz accord 2.4 veya golf tarzi biraz daha genc isi ama dizel hatchback modellere bakmanizi tavsiye ederim. Motorsiklette yeniyim ama araba benim kulvarim,her turlu sorunuzu seve seve yanitlamak isterim. Keyifli forumlar
-
eski kasalar 2009 da bitiyor
-
Madem taklaya geldin , şimdi de ki tamam motordan vazgeçtim (önce 1000cc bir motor göster babaya 300 basıyor vb de iyice motordan uzaklaşmanı istesin) bana araba alalım ama benim üstüme olsun , arabayı aldır sonra arabayı satar , motor alır kalan para ile de forumcak pikniğe gideriz :D
-
Sti adlı üyeden alıntı
Araba s60 orda bi sorun yok.
Konuya gelecek olursak,eger ki denilen dogru ise alacagin bi ep3 type-r,subaru gc8,bugeye,hawkeye sti,polo gti,scirocco,leon fr,ibiza cupra tarzi performansli arabalar emin ol seni arabaya tekrar itecektir. Araba basli basina masraftir,vurdusu kirdisi coktur. En kotu bu arabalarla gaza gelir kol cikartirsin,sanziman kirarsin. Orneklerini cok gorduk. Spor araba butce isi. Size tavsiyem volvo gibi saglam bi arabadan devam etmeniz ve s60 d5 motora gecmenizdir. Begenmezseniz accord 2.4 veya golf tarzi biraz daha genc isi ama dizel hatchback modellere bakmanizi tavsiye ederim. Motorsiklette yeniyim ama araba benim kulvarim,her turlu sorunuzu seve seve yanitlamak isterim.
Keyifli forumlar
yani sen spor arabayı ss motosiklete tercih eder misin ?
-
-
Stunt adlı üyeden alıntı
yani sen spor arabayı ss motosiklete tercih eder misin ?
Ben virajlara yatmayi degil,virajlarda yanlamayi severim. Tercih meselesidir. Ben aracimla oynamayi severim,araba kocaman bi dunyadir. Modifiyenin sonu yoktur. Motorsiklet bana gore ugrasmaktan cok simardigim zamanlarda ustune atlayip gezdigim,yada trafikten kurtulmak istedigimde,yada ulan 4 teker nereye kadar atla motora ruzgari hisset dedigimde bindigim alettir. Ben subaru hastasiyim. Kar kis yagmur camur kar'in dokunmadigi,dag tas cikabildigim. Yeri geldiginde gazlayabildigim arabanin hastasiyim. Motorsikleti kucuklukten beri severim,ama arabaya hastayim,subaruya asigim. Ss motor beni kalkista,ara hizlanmalarda istedigi kadar gecsin,isterse benle oynasin. Kornami calar selamimi veririm,cunku ikisininde keyfini bilirim. Ama ben guven duygusunu severim. Kontrolu bilegimde degil,elimde ve ayagimda isterim. Sen virajda yatarsin,ben yanlarim. Tamamen zevk ve kisisel bi meseledir. Saygi duyarim.
-
Sti adlı üyeden alıntı
Ben virajlara yatmayi degil,virajlarda yanlamayi severim. Tercih meselesidir. Ben aracimla oynamayi severim,araba kocaman bi dunyadir. Modifiyenin sonu yoktur. Motorsiklet bana gor
ailem yıllardır motosikleti bırak araba alalım diye dil döküyor ama nafile
-
Stunt adlı üyeden alıntı
ailem yıllardır motosikleti bırak araba alalım diye dil döküyor ama nafile
Suan beni biraklasalar bende motor alirim. Cunku butcem suan icin ona yeter. Nezamanki butcem genisler,garajima bi scooter,birde hobi arabami alirim. Kafama hangisi eserse biner gezerim. Ikiside sevdigim araclar,tabiki araba agir basiyo. Ama araba ufak butcelerin isi degil. Motorsiklet ise hem keyifli hemde uygun butceli. Tercih meselesi,kimisi her cinsten motorsiklet dizer garajina. Ben ikisindende birer tane koyarim keyfime bakarim
Ama belirtmek isterim,motorsiklet surucusu olarak dikkatli surun lutfen. Hem kendi sagliginiz hemde cevrenizdeki sizi seven insanlar icin.
-
Sti adlı üyeden alıntı
Ben virajlara yatmayi degil,virajlarda yanlamayi severim. Tercih meselesidir. Ben aracimla oynamayi severim,araba kocaman bi dunyadir. Modifiyenin sonu yoktur. Motorsiklet bana gore ugrasmaktan cok simardigim zamanlarda ustune atlayip gezdigim,yada trafikten kurtulmak istedigimde,yada ulan 4 teker nereye kadar atla motora ruzgari hisset dedigimde bindigim alettir. Ben subaru hastasiyim. Kar kis yagmur camur kar'in dokunmadigi,dag tas cikabildigim. Yeri geldiginde gazlayabildigim arabanin hastasiyim. Motorsikleti kucuklukten beri severim,ama arabaya hastayim,subaruya asigim. Ss motor beni kalkista,ara hizlanmalarda istedigi kadar gecsin,isterse benle oynasin. Kornami calar selamimi veririm,cunku ikisininde keyfini bilirim. Ama ben guven duygusunu severim. Kontrolu bilegimde degil,elimde ve ayagimda isterim. Sen virajda yatarsin,ben yanlarim. Tamamen zevk ve kisisel bi meseledir. Saygi duyarim.
oooooo E30 cuyuz biz de hocam. ama hakkaten masraflı iştir hocam. vuuuuuuut tut tut tutututututututut
-
Sti adlı üyeden alıntı
Suan beni biraklasalar bende motor alirim. Cunku butcem suan icin ona yeter. Nezamanki butcem genisler,garajima bi scooter,birde hobi arabami alirim. Kafama hangisi eserse biner gezerim. Ikiside sevdigim araclar,tabiki araba agir basiyo. Ama araba ufak butcelerin isi degil. Motorsiklet ise hem keyifli hemde uygun butceli. Tercih meselesi,kimisi her cinsten motorsiklet dizer garajina. Ben ikisindende birer tane koyarim keyfime bakarim
Ama belirtmek isterim,motorsiklet surucusu olarak dikkatli surun lutfen. Hem kendi sagliginiz hemde cevrenizdeki sizi seven insanlar icin.
benim babam da arabaya düşkün hocam Gürcistan dan supra filan getirdiler
-
Yandex mi kullandik google translate mi ?
-
İkisinin de yeri başka.Benim motorlarımın haricinde bir de Alfa 145 arabam var.Araba kullanmak da zevkli.Ama İstanbul'da değil.Anadolunun herhangi bir şehrine gidince güzel oluyor.
Ben geçen yaz Mersin'e gittim arabayla.İnanın bakkala bile arabayla gidiyordum.Trafik sorunu yok,park sorunu yok.20-25 sene önce İstanbul'da böyleydi.Ama araç sayısı o kadar arttı ki,artık belirli gün ve saatler dışında araba kullanmak eziyet haline geldi.
İstanbul'da her gün trafiğe yaklaşık olarak 600 araç çıkıyormuş.Nereye kadar merak ediyorum.
Yollar,köprüler yapılıyor,yetmiyor.Bu kadar araçtan alınan çeşitli vergileri düşünün.Bunun bir de yakıttan alınan vergisi,trafik cezaları,sigortası vs. Devlet bu işten iyi kazanıyor valla.
Buna rağmen bütçe açığı veriyorlar,anlamıyorum,ki bu dediklerim sadece araçlar için,yani devede kulak misali.
Neyse fazla politikaya girmeden.diyeceğim odur ki: İstanbul'da her zaman motosiklet çok daha avantajlıdır.
-
jimi_hendrix adlı üyeden alıntı
oooooo E30 cuyuz biz de hocam. ama hakkaten masraflı iştir hocam. vuuuuuuut tut tut tutututututututut
M50 swap candiirrr
Stunt adlı üyeden alıntı
benim babam da arabaya düşkün hocam Gürcistan dan supra filan getirdiler
Tehlikeli isler onlar,bulasmadik o islere :D
-
arkadaş down sendromlu lütfen dalga geçmeyin
-
Sti adlı üyeden alıntı
M50 swap candiirrr
Tehlikeli isler onlar,bulasmadik o islere :D
bir de performa jant, hafiften de kamber açsam.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)